08.10.13
14:02
Здравейте.
Опитвам се да намаля килограмите, и по следната състевена от мен програма с помощ от приятел и с четене от този сайт, тренирам 2 пъти седмично - сряда/четв и неделя:
Programa
Отнема ми 2:00 до 2:30 часа, ОК съм с това.
За повече дни нямам време. С червено съм отбелязаал това което рядко правя. Там където има повече от един вариант, редувам вариантите. С храната ми е много тежко да спазвам режими :(
За 5 години, откакто работата/ученето ми сведоха спорта да минимум, качих 40 кг. Последната 1 година през няколко месеца започвам тренировки и поради някаква причина прекъсвам. Последните тренировки бяха 2 месеца - юли и август. Резултата от тренировките можете да видите на двете разпечатки от уреда за анализа (вдясно е с дата 14.07.13, вляво е от 28.08.13):
Body analyzer.
Свалянето на мазнините вървеше добре, ама като цяло качвах килограми...
И...прекъснах пак... (не бях в България), но сега искам пак да подновя.
Искам да смъкна килограми, като натоварванията на гърба са ми адски неприятни. Много хора казват че краката им са развити, много не им вярват, но повярвайте - всеки ден да ходиш/качваш стъпала с 140 кг. не е за пренебрегване.
Приемам всякакви съвети.
казано от Даниел Николов на 08.10.13, 14:02:
З
Programa
Отнема ми 2:00 до 2:30 часа, ОК съм с това.
Абе не е много ОК. А и самата програма не струва. Виж в сайта има достатъчно програми за начинаещи. За свалянето 99% роля играе диетата.
09.10.13
17:23
Що не ги разделиш на бутащи-дърпащи?