25.10.05
19:04
Виште поздравявам ви за форума, супер е!Един ме псува в собствената ми тема и аз направих същото след това(просто нямах друг избор)!Значи темата ми е в хранителни добавки-”Експлозивна новина супер амино 4800 са супер”това е темата. на 2-ра страница е оня!Моля ви мисля че на него не му е мястото тук!Благодаря предварително!
и аз имам същия проблем с един: тренировки и упражнения/ред на упражненията :wink: :!:
[quote author=“lololo”]Виште поздравявам ви за форума, супер е!Един ме псува в собствената ми тема и аз направих същото след това(просто нямах друг избор)!Значи темата ми е в хранителни добавки-”Експлозивна новина супер амино 4800 са супер”това е темата. на 2-ра страница е оня!Моля ви мисля че на него не му е мястото тук!Благодаря предварително!
Като прочетох темата май ти си виновния
А за бокерса е прав (мнението не) няма право да го обиждат така
Забелязвам че контрола куца напоследък във форума
8) Е добре бе пич що аз съм виновния!Тебе ако те напсувам ти няма да направиш нищо така ли а!Много ясно е че и ти ще отвърнеш с същтото а и преди не го съм виждал щтот е регистриран преди един ден!Аре бе махнете го тойя самохвалко дето се прави на голям!
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]
А за бокерса е прав (мнението не) няма право да го обиждат така
:wink: :wink: :wink: определено трябва да се вземат мерки(въпреки че не сам аз този който трябва да го каже , защото и аз съм грешил много пъто особено с спам но все пак НЯМА право да ме обижда така) :wink:
8) Евала бе пич за защитата тека си е!Къв е той бе за да ме псува а!Тези хора да ги пъдят!Дошъл е човека от един ден и се е разспзувал.Няма ли срам бе!Като е един дивак трябва да знае че има и интиригиентни хора!
Абе човек не трябва да псуваш и да спадаш на неговото ниво не мислиш ли казваш на Админа или на Мод те ще го баннат или изтрият