проблем с един!

Темата е заключена.

25.10.05
19:04

Виште поздравявам ви за форума, супер е!Един ме псува в собствената ми тема и аз направих същото след това(просто нямах друг избор)!Значи темата ми е в хранителни добавки-”Експлозивна новина супер амино 4800 са супер”това е темата. на 2-ра страница е оня!Моля ви  мисля че на него не му е мястото тук!Благодаря предварително!

25.10.05
20:01

и аз имам същия проблем с един: тренировки и упражнения/ред на упражненията :wink:  :!:

25.10.05
20:14

[quote author=“lololo”]Виште поздравявам ви за форума, супер е!Един ме псува в собствената ми тема и аз направих същото след това(просто нямах друг избор)!Значи темата ми е в хранителни добавки-”Експлозивна новина супер амино 4800 са супер”това е темата. на 2-ра страница е оня!Моля ви  мисля че на него не му е мястото тук!Благодаря предварително!

Като прочетох темата май ти си виновния

А за бокерса е прав (мнението не) няма право да го обиждат така

Забелязвам че контрола куца напоследък във форума

25.10.05
20:26

8) Е добре бе пич що аз съм виновния!Тебе ако те напсувам ти няма да направиш нищо така ли а!Много ясно е че и ти ще отвърнеш с същтото а и преди не го съм виждал щтот е регистриран преди един ден!Аре бе махнете го тойя самохвалко дето се прави на голям!

25.10.05
20:35

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]

А за бокерса е прав (мнението не) няма право да го обиждат така

:wink:  :wink:  :wink:  определено трябва да се вземат мерки(въпреки че не сам аз този който трябва да го каже , защото и аз съм грешил много пъто особено с спам но все пак НЯМА право да ме обижда така) :wink:

25.10.05
20:43

8) Евала бе пич за защитата тека си е!Къв е той бе за да ме псува а!Тези хора да ги пъдят!Дошъл е човека от един ден и се е разспзувал.Няма ли срам бе!Като е един дивак трябва да знае че има и интиригиентни хора!

25.10.05
21:14

Абе човек не трябва да псуваш и да спадаш на неговото ниво не мислиш ли казваш на Админа или на Мод те ще го баннат или изтрият

25.10.05
21:20

Вижте, Вие не сте малки деца както и ние. Но абсолютно няма да се толерират провокативните отношения и лошите думи във форума! Ако не сметнете за редно да уважавате останалите във форума ще бъдете изгонени, както и пише в правилата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1