Къде греша?

09.10.13
17:00

Здравейте,
много Ви благодаря предварително за отделеното време.
На 20 години съм,52кг, 168см, пушачка (ако има значение).
Преди два три месеца реших, че е крайно време да обърна внимание на тялото си
и започнах да правя леки упражнения,после включих и гирички към упражненията, изключих газирани напитки,сладки храни, снаксове,чипсове (с една дума “боклуците”).
Преди няколко дни реших да видя и разликата в кантара.
Разлика имаше... но... бях 48кг а сега цели 52кг ! Какво се случи? С желание да се стегна единствено и да сваля някой друг грам ... качих цели 4кг. До сега четох за НВД и 90 дневната диета, но не мога да реша коя от всички да започна имайки впредвид и упражненията,които правя.
Много Ви благодаря отново за отделеното внимание
и чакам евентуални съвети :)

Беше писала в друга тема, та ще ти цитирам какво ти казаха там, очевидно не си го прочела :

казано от Херцог Трън на 07.10.13, 17:46:

Съвет - не гледайте кантара, а огледалото и сантиметъра. 60кг кожа, кости и сланина изглеждат различно от 60кг добре оформено тяло. И се хранете като хора, а не като държани под ключ в концентрационен лагер!!!

казано от Jack на 07.10.13, 18:48:

казано от Victoria Rapp на 07.10.13, 17:30:

Имам същия проблем, не знам какво да правя вече ...
Започнах с 49 кг, а сега съм 52 ...
Тренирам всеки ден почти ( случвало се е да изпускам 2 дни за седмица),
храня се предимно със салата и пилешко месо, дори пълнозърнест хляб не си позволявам.
Какво става ???
Исках да се измъкна от 1-2кг ... а качих цели 3.
Моля за съвет :(

Не си особено изчерпателна.
Колко си висока ?
Опиши тренировъчната си програма.

09.10.13
17:12

Съжалявам, не съм видяла.
Правя 5 серии х 20 при упражненията си, а именно
за ръце ( с гири) бицепс, трицепс,рамене
за корем - обикновени преси
клякания
и другите са производни на тези .
Примерното ми меню е:
Закуска - активия
Обяд - салата
Вечеря - печени картофи със сирене
Между тях е възможно да изям някой плод или зеленчук ( сурови), защото имам безкраен апетит.
Не слагам сол и мазнина в салата ако има значение.

09.10.13
17:19

Храненето е много зле. Виж някоя от темите за съставяне на хранителен режим във форума или прочети някой дамски дневник, за да го коригираш.

Храниш се безобразно - това е причината за постигнатите резултати.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 09.10.13 17:20.

09.10.13
17:20

Благодаря!

09.10.13
18:11

казано от Victoria Rapp на 09.10.13, 17:00:

Къде греша?

И в храненето, и в тренировките.

казано от Victoria Rapp на 09.10.13, 17:00:

...90 дневната диета...

Това ще е следващата ти грешка.

Забрави за тази 90 дневна диета освен ако не искаш да свършиш в болница :) Ти приемаш адски малко калории, по този начин караш организма ти да складира мазнините, вместо да ги разгражда, защото той не получава необходимата енергия и пази мастните депа за резерв, ефектът е обратен на този, който искаш да постигнеш - качваш килограми. Напиши калориен баланс в търсачката и си изчисли ориентировачно колко калории трябва да приемаш, ако искаш да свалиш 1-2 кг - извади 15-20 % от калориите в покой. Така като ти гледам менюто...... не знам дали и 800 калории приемаш на ден, което е много, много малко - нормално да пълнееш

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 09.10.13 20:02.

Взимаш някоя тренировъчна програма от сайта за начинаещи момичета.
Прочиташ две три теми за диетите, след което избираш тази която ще е най-подходяща за теб (финансово и практически) и действаш. Не е нужно да измисляш твои си упражнения, които да правиш по 20 пъти на серия при положение, че не знаеш методиката и техниката на тренировки. Поразгледай се из форума има страшно много информация, както за хранене, така за трениране, а също и за почивка и какво да правиш когато не тренираш.
Откажи цигарите!
Надявам се да съм ти бил полезен, поздрави! :)

13.10.13
10:15

Много ви благодаря на всички.
След като изчетох доста информация в сайта, разбрах колко много заблудена съм била.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1