14.10.13
17:36
Здравейте! на 21 години съм и от година и 3-4 месеца се занимавам с уличен фитнес, тъй като както всеки трениращ и аз правя експерименти с програмата, от известно време тренирам по следния начин:
Загрявка: леко тичане
Кофички 50 броя в минимален брой серии
Набирания широк захват 50 броя в минимален брой серии
Лицеви опори 50 броя в минимален брой серии
Набирания (бицепсови) 50 броя в минимален брой серии
Тренирам през ден като в деня на почивка бягам 5-6 километра в гората. Приемам всякакви съвети и предложения относно тренировката и времето което отделям за почивка.
Благодаря предварително!
14.10.13
18:54
Добави клек със собствено тегло и напъди (скок смяна)
казано от Кристиян Желязков на 14.10.13, 18:54:
Добави клек със собствено тегло и напъди (скок смяна)
И за прасец може.
14.10.13
19:41
Долната част не я тренирам освен с бягането, тъй като 7 години съм се занимавал с футбол и краката ми са доста развити. Интересуваме дали това което тренирам е добре.
Едно е да бягаш, друго е да клякаш. Краката няма да ти станат масивни от бягане, нито от футбол.
Също така не си споменал какви са ти целите.
14.10.13
20:02
За краката няма какво да говорим аз заради тях започнах да тренирам тъй като на фона на горната част на тялото ми бях като пехотинец, целта ми е релеф , а не маса.
14.10.13
20:17
Слушай Рони, той е шефа! :D
14.10.13
20:17
И все пак към въпроса, упражненията които правя добре ли е да се правят така, или да си тренирам на успоредката отделно и набирания отделно?
14.10.13
20:20
Абе да ти кажа,когато не мога да ходя на фитнес и си правя стрийт фитнес тренировки, в твоя случай бих разделил набиранията в един ден и кофичките и лицевите опори в друг. И така може да ги редуваш, според мен е по-добре да са разделени. :)
Ето набързо какво успях да измисля:
Понеделник
1.лицеви упори с раменен хват
2.лицеви упори с тесен хват
3.кофички с акцент върху гърдите
4.кофички с акцент върху трицепса
Сряда
1.набиране с надхват
2.набиране с успореден хват
3.набиране с подхват
4.набиране на нисък лост
Петък
1.клек на един крак
2.клек
3.напади
4.повдигане за прасец
Мнението беше редактирано от Ронката на 14.10.13 20:31.
14.10.13
20:31
Ами аз миналото лято така тренирах, зимата поради времето си направих лежанка, взех си лостове тежести дъмбели и тн. , и това лято отново започнах с Стреета и реших малко да го поразнообразя да изненадам мускулите. Благодаря все пак :)
14.10.13
20:35
Благодаря, ще го пробвам