Street fitnes програма

14.10.13
17:36

Здравейте! на 21 години съм и от година и 3-4 месеца се занимавам с уличен фитнес, тъй като както всеки трениращ и аз правя експерименти с програмата, от известно време тренирам по следния начин:
Загрявка: леко тичане
Кофички 50 броя в минимален брой серии
Набирания широк захват 50 броя в минимален брой серии
Лицеви опори 50 броя в минимален брой серии
Набирания (бицепсови) 50 броя в минимален брой серии
Тренирам през ден като в деня на почивка бягам 5-6 километра в гората. Приемам всякакви съвети и предложения относно тренировката и времето което отделям за почивка.
Благодаря предварително!

14.10.13
17:45

Защо не тренираш долната част на тялото?

Добави клек със собствено тегло и напъди (скок смяна)

14.10.13
18:55

казано от Кристиян Желязков на 14.10.13, 18:54:

Добави клек със собствено тегло и напъди (скок смяна)

И за прасец може.

Долната част не я тренирам освен с бягането, тъй като 7 години съм се занимавал с футбол и краката ми са доста развити. Интересуваме дали това което тренирам е добре.

14.10.13
19:59

Едно е да бягаш, друго е да клякаш. Краката няма да ти станат масивни от бягане, нито от футбол.
Също така не си споменал какви са ти целите.

За краката няма какво да говорим аз заради тях започнах да тренирам тъй като на фона на горната част на тялото ми бях като пехотинец, целта ми е релеф , а не маса.

14.10.13
20:06

Релеф не се прави с тренировки, а с диета и кардио.

14.10.13
20:17

Слушай Рони, той е шефа! :D

И все пак към въпроса, упражненията които правя добре ли е да се правят така, или да си тренирам на успоредката отделно и набирания отделно?

14.10.13
20:20

Абе да ти кажа,когато не мога да ходя на фитнес и си правя стрийт фитнес тренировки, в твоя случай бих разделил набиранията в един ден и кофичките и лицевите опори в друг. И така може да ги редуваш, според мен е по-добре да са разделени. :)

14.10.13
20:29

Ето набързо какво успях да измисля:

Понеделник
1.лицеви упори с раменен хват
2.лицеви упори с тесен хват
3.кофички с акцент върху гърдите
4.кофички с акцент върху трицепса

Сряда
1.набиране с надхват
2.набиране с успореден хват
3.набиране с подхват
4.набиране на нисък лост

Петък
1.клек на един крак
2.клек
3.напади
4.повдигане за прасец

Мнението беше редактирано от Ронката на 14.10.13 20:31.

Ами аз миналото лято така тренирах, зимата поради времето си направих лежанка, взех си лостове тежести дъмбели и тн. , и това лято отново започнах с Стреета и реших малко да го поразнообразя да изненадам мускулите. Благодаря все пак :)

Благодаря, ще го пробвам

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1