21.10.05
13:58
Здравейте ! ,, Момче съм ‘’ :oops: и започнах да хода на фитнес знам че съм малак за годините си ......ма са :wink: Искам малко да надам килца и ако може да ми помогнете за някаква програмка дет да надам поне малко килца штото аз колко и да папам пак съм си съштия ....та ако може няква програма .... :wink: 10х предварително.
Почваш яко ядене 5-6 пъти на ден като в храната включваш ориз картофи(варени по полезни са)месо прясно и кисело мляко овесени ядки въобще сичко квот ти падне яж ма трябва и да тренираш!За тренировачна програма виж в саита на bb-team.org.
Аре Успех ! ! !
21.10.05
20:33
да 10х :wink: ама поне лека насока ко и кога да ям например в 8:00-овесени ядки в 10:00 кисело мляко и.т.н. :?
искаш да качиш кила ли
ми яж секи ден поне в едно ядине
1 кофичка маионеза на Краси + солидно количество паржени картофи
ефекта ще е поразявашт след месец два!
22.10.05
10:46
[quote author=“DarkWolf”]искаш да качиш кила ли
ми яж секи ден поне в едно ядине
1 кофичка маионеза на Краси + солидно количество паржени картофи
ефекта ще е поразявашт след месец два!
да 10х аз вече си измислих маи програма за ядене: 7:30 - овесени ядки с прясно мляко с 2 белтъка в 10:00 съм на даскало и нз ко да ям ако може ми кажете така прибирам се в 14:00 и 1 проция пилешки бутчета с орис къде 17:00 - 18:00 варени картофи с белтъци и къде 20:00 нз ко да ям ако може да ми кажете ..... и къде да сложа киселото мляко ... и ко да ям ня училиште и точно по колко мл. и гр. да е сичко че са нз колко пил. бутчета да ям например и.т.н. Помогнете моля ви :wink:
22.10.05
10:48
Пък и майонезата забраих къде да я сложа и нея? :x
Ти в ред ли си бе момко ?! Забрави за майонезата, ок ?
Ако си 45кг трябва да ядеш по около 160 грама белтъчини и около 300 грама въглехидрати на ден ! Ето ти таблица с хранителните стойности:
http://www.bb-team.org/nutrition/000197.php
Препоръчвам ти овесените ядки да ги ядеш с киселото мляко, за следобед или 20:00 можеш кисело мляко кофичка с 2 банана. Преди лягане можеш кофичка кисело мляко с филия или 2 черен хляб. Ориза можеш преди даскало да го сложиш с картофи(варени или задушени не пържени). Сирене или ако можеш още по-добре извара. Яйца можеш да ядеш след даскало или когато си решиш. Ако искаш ще ти пратя една примерна програмка като съобщение.
Ориз, пилешко(и/или пуешко), овесени ядки, банани, извара, фъстъци най-общо казано :-) тъпчи се с тях 5-6 порции на ден, фъстъците(или ядки) са междинна храна, не основно ядене :roll:
Успех !
23.10.05
12:57
да мерси много но неразбирам защо толко кисло мяко има ? :roll:
Да не ти пречи това мляко. Много калций пък и си е полезно. Просто по-добре 2 банана+ кисело мляко, отколкото 2 банана+нищо друго. Пък и киселото мляко много вода съдържа, която забързва метаболизма.
23.10.05
22:00
10Х :lol:
24.10.05
18:49
яж всичко !
25.10.05
22:37
Ами захар , хубаво ли е да се яде ей така за спорта, някфи лъжици преди тренировката примерно, щот гледам я в таблицата : 99,9 въглехидрати ...
А да и по таблицата разбрах , че мама не треа да готви с олио :?: :!:
Олио 0,1 0 99,9 0 929
А може би нищо не съм схванал, правилно ли знам , че трябва храните да имат високо съдържание на въглехидрати и/или белтъчини, може и вода метаболизма (това от тая тема го научих 8) )
26.10.05
01:18
Ей така да хрускаш захар не е добре ;) Има доста по добри източници на въглехидратите като ориза и картофите!
За олиото - естествено, че няма да се лишаваш, но гледай да не прекаляваш(слагай само за вкус)