25.10.13
11:13
казано от Цветан Василев на 24.10.13, 21:58:
...[/url]
Не видях тема и за ”Европа срещу САЩ”, което (събитие) ще бъде излъчвано и по Евроспорт, и по стрийм от Кросфит(със собствен коментар).
Готово, Цецо :)
Днес възнамерявах да направя темата. С малката поправка, че го водят “Светът срещу САЩ”
Ето го и отбора на Света:
Team World members Camille Leblanc-Bazinet, Kara Webb, Sam Briggs, Albert-Dominic Larouche, Frederik Aegidius and Chad Mackay
И отборът на САЩ:
Ben Smith, Rich Froning, Valerie Voboril, Lindsey Valenzuela, Talayna Fortunato and Jason Khalipa
25.10.13
11:47
какви жени, какъв тестостерон !
Дано американците са с тежести на краката или нещо подобно, че да не се получи като миналата година.
25.10.13
14:06
Има и много красиви кросфит-ърки, които много ме кефят, но разбира се, че на са сред най-добрите #boner
Мнението беше редактирано от perseverance на 25.10.13 14:06.
25.10.13
14:18
казано от Vic на 25.10.13, 11:13:
С малката поправка, че го водят “Светът срещу САЩ”
А защо всичките са бели и няма представители на Африка и Азия? ;)
Защото там тия, дето спечелиха Оупъна бяха с такива резултати, че в Америка нямаше да са в топ 200.
А и погледни класирането от Игрите, кой иска да гледа 59-ия:)
Освен Нийл Мадокс да бяха вкарали за цвят, друг подходящ не се сещам ... :)
Изглежда интересно -> 15 dumbbell burpee box jumps
http://games.crossfit.com/article/worm-world
26.10.13
20:13
Кой е Джейсън Халипа ?!?
26.10.13
21:15
Светът изненадващо спечели,Valerie Voboril прецака американците.
Фронинг изкара турбото, но Воробил ги закопа...
Супер тактика обаче на американците, Бен Смит мачкаше отзад, ама...
Ларуш обаче е баси якото добиче...
Иначе на червея ги отвяха като синхрон и като всичко, да не говорим че и на него Воробил изпусна първа.
26.10.13
21:20
Честито на “Останалия свят” (nmuchfun)
Последният комплекс изкърти :D
26.10.13
21:48
Леле, страхотно надъхващо! Умрях си от кеф! Гледахме го семейно.
В резултат на мъжО му дойде музата да ме предизвиква на набирания и лицеви опори! Майтапчия! :D :D :D
Голяма забава за децата спретнахме! :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 26.10.13 21:49.
казано от Intolerante на 26.10.13, 20:13:
Кой е Джейсън Халипа ?!?
Всъщност, оригинално вероятно точно с “Х” би трябвало да се произнася... Мисля, че са му арабски корените.
казано от Стоян на 26.10.13, 20:45:
И на мен ми е смешно като го чуя или Базине.
Камий Льоблан-Базине трябва да се произнася, с ударение на последните срички и на трите имена - все пак е френско име (френска Канада)
Не успях да гледам цялото, само обръщанията и финалния комплекс - яката надъхвация!
Хората си направиха 5 комплекса за 75 мин. и веднага след последния пяха “Happy Birthday”.
На жените обаче скоро ще трябва да им забранят да се постригват късо, особено за такива отборни събития, че ще ни е трудно да ги различаваме.
“Светът” беше доста по-синхронизиран и в края, дори май малко по-издръжлив(на червея почиваха само 1 път, ако не се брои изтърването). От Бригс май всички очакваха повече.
Инъче добре са се усетили от Евроспорт да поканят някой по на ти с КФ да коментира, че като даваха регионалните коментатора викаше на обръщането изхвърляне.
Мнението беше редактирано от Kirilov на 27.10.13 03:36.
Състезанието беше страхотно. Съмнявах се в Света, но моята любимка ме изненада супер приятно.
Бяхме на село, и го гледахме всичките....много надъхващо ми се отрази :)
Саманта вдигаше най-криво от всички...обръщанията на бицаги, тягата ужасна, едно качване на кубче не може да направи.
Но аз и се възхищавам на хъса и злобата, тоталната противоположност на Ани Торисдотир:)
казано от slavko на 27.10.13, 11:01:
Саманта вдигаше най-криво от всички...обръщанията на бицаги, тягата ужасна, едно качване на кубче не може да направи.
Но аз и се възхищавам на хъса и злобата, тоталната противоположност на Ани Торисдотир:)
Ани :
Clean & Jerk 93 kg
Snatch 71 kg
Deadlift 165 kg
Back Squat 115 kg
Max Pull-ups 0
Fran 2:37
Grace 1:29
Саманта:
Clean & Jerk 90 kg
Snatch 72 kg
Deadlift 170 kg
Back Squat 125 kg
Max Pull-ups 49
Fran 2:35
Grace 1:35
На пръв поглед са почти еднакви,но като ги наблюдаваш наистина са пълна противоположност !И все пак Саманта е 6-7кг. по лека и 7г. по възрастна ;) !
Мнението беше редактирано от BGcmex на 27.10.13 11:24.