Съставяне на програма за слаб човек

Здравейте.Искам да започна да ходя на фитнес ако успея чрез него евентуално да къча малко маса понеже съм много слаб.Значи аз съм на 27 години и се държа в 60-65 кг. макс при положение че не си лишавам от храна , ям по няколко пъти на ден , не се съобразявам да избягвам някакъв тип храни или нещо подобно а просто май ми е такава структурата и не мога повече от това , а може и да греша незнам .... Та ако може някой да ми предложи за човек като мен някаква програма по която да започна да тренирам.Нямам проблем с силата или нещо подобно ако някой реши такова нещо и ако има значение за съставените упражнения от вас.Ще съм много благодарен ако някой ми даде правилна насока как да започна и как да си ги подредя правилно за 3-пъти седмично трениране.Благодаря предварително.

Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 28.10.13 17:24.

CH

28.10.13
19:07

Направи си хранителен режим с възможно най-голямо количество сложни въглехидрати. Разгледай темите за ВВД. Яж и месо (пилешко, риба, телешко) поне 500-600 гр на ден (след термична обработка). В залата прави малко повторения с възможно най-големи тежести. Можеш да си вземеш и добавки: креатин, гейнър, ензими.

28.10.13
19:23

казано от choki_moki на 28.10.13, 19:07:

Направи си хранителен режим с възможно най-голямо количество сложни въглехидрати. Разгледай темите за ВВД. Яж и месо (пилешко, риба, телешко) поне 500-600 гр на ден (след термична обработка). В залата прави малко повторения с възможно най-големи тежести. Можеш да си вземеш и добавки: креатин, гейнър, ензими.

Проучи също как стоят нещата с храносмилатената ти система... :) Няма да ти обяснявам тук :) Знай обаче че НЯМА човек дето не качва...има хора дето не ядат(достатъчно) и такива дето ядат, но нещо все пак липсва :)

Успех :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1