28.10.13
17:01
Здравейте.Искам да започна да ходя на фитнес ако успея чрез него евентуално да къча малко маса понеже съм много слаб.Значи аз съм на 27 години и се държа в 60-65 кг. макс при положение че не си лишавам от храна , ям по няколко пъти на ден , не се съобразявам да избягвам някакъв тип храни или нещо подобно а просто май ми е такава структурата и не мога повече от това , а може и да греша незнам .... Та ако може някой да ми предложи за човек като мен някаква програма по която да започна да тренирам.Нямам проблем с силата или нещо подобно ако някой реши такова нещо и ако има значение за съставените упражнения от вас.Ще съм много благодарен ако някой ми даде правилна насока как да започна и как да си ги подредя правилно за 3-пъти седмично трениране.Благодаря предварително.
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 28.10.13 17:24.
28.10.13
19:07
Направи си хранителен режим с възможно най-голямо количество сложни въглехидрати. Разгледай темите за ВВД. Яж и месо (пилешко, риба, телешко) поне 500-600 гр на ден (след термична обработка). В залата прави малко повторения с възможно най-големи тежести. Можеш да си вземеш и добавки: креатин, гейнър, ензими.
28.10.13
19:23
казано от choki_moki на 28.10.13, 19:07:
Направи си хранителен режим с възможно най-голямо количество сложни въглехидрати. Разгледай темите за ВВД. Яж и месо (пилешко, риба, телешко) поне 500-600 гр на ден (след термична обработка). В залата прави малко повторения с възможно най-големи тежести. Можеш да си вземеш и добавки: креатин, гейнър, ензими.
Проучи също как стоят нещата с храносмилатената ти система... :) Няма да ти обяснявам тук :) Знай обаче че НЯМА човек дето не качва...има хора дето не ядат(достатъчно) и такива дето ядат, но нещо все пак липсва :)
Успех :)