Веселин Дойчев

Прескочи до:

19.09.13
10:15

казано от Севастократор Стрез на 19.09.13, 10:03:

казано от Херцог Трън на 19.09.13, 00:13:

Веско, тия дискове да не са кухи бре? :D Направо като загряваща серия ги изстреля! ;) Браво!

Гравитацията в Перник е по-слаба, ама Веско си я носи със себе си навсякъде в България като трябва да вдига щанги. :D

Нормално - той си има собствено магнитно поле :D

19.09.13
10:39

казано от slavko на 19.09.13, 09:44:

Преебани сме с тия дълги ръце брат...не ставаме за легаджии:)

Айде, айде ;)

Братле, много резерв имаше в лега, много !

има 2-3 места в залата дет нямаме гравитация :) иначе в града си има ..
славко много зависи от гледната точка :)  и на Евлоги не са му мн къси ръцете пък 310 лег :) аз искам не повече от 270-280 пък нека да са мим дълги ръцете :)
бат Сашо има накъде още да .. определено има . те и 200 добре летяха ,но Ивето не засне този опит , сигурно защото пъврия ме обърнаха и не вярваше че мога да ги вдигна :) изненадах я и нея с леко вдигане на 200 :) мисля че до 215 ще се справя .. за повече не се ангажирам на този етап . Фланелката ми е много голяма , но пък да свиквам с нея си е супер ... пак изкарах 30-35кг сила ,което хич не е малко за тази фланела  .Сега ще я накисна в хладка вода да се стегне още повече и може да е по-добре следващия път . ето намерих една снимка от награждаването на тяга ..

Мнението беше редактирано от Веселин Дойчев на 19.09.13 22:41.

19.09.13
22:52

Тря’а да започнат да ги правят по-широки тия подиуми..  особено най-високия, за Веско :)

19.09.13
22:57

казано от Херцог Трън на 19.09.13, 00:13:

Веско, тия дискове да не са кухи бре? :D Направо като загряваща серия ги изстреля! ;) Браво!

Това му е speed day :D

Вчера клекове 3по3 -200кг работни серии
днес клек до 160кг 2 1ци и лег с екипировка
фланелата ми се скъса от едната страна и грам не ме ловеше .. нито болка като миналия път нито нищо ... имах чуството че съм без нея . нямаше нищо общо с първия път .200 на пауза ги направих 210 за мн малко неможах да заключа в горната част.при това което се случи с фланелата съм супер доволен от днешната трен :) в момента съм 103кг ,въпреки че тези дни мн намалих храната .. просто не ми се яде , а няма за къде да се напъвам ,за да ям насила ...

тези дни подържащи трен и мн слаба храна или може да не е слаба но е обща храна и не се занимавам да смятам въглени  ,протеин и каквото и да е  . Теглото ми е 102-103кг ,лошото е ,че съм контузен .С ключицата на лявото рама имам проблем .Лежанка не правя ... преди 4-5 дни правих трицепс тесен хват и предно рамо . С много болки направих 12повторения на 130 тесен хват лег и 15 на 80кг преси предно рамо с щанга . Сигурно не трябваше , но мн се нервирах за рамото ... Сега мога да правя само клек и тяга , но тягата искам да я оставя малко и ще си правя само клек .. може да включа някой упражнения за ръце и гръб ако  нне ме боли рамото .
ония ден направих 4ка на 200кг клек . Днес 2 3ки на 190 клек и тяга стигнах до 2по300 кг .

здравейте приятели :)
От доста време не съм писал ,но имах доста ангажименти и проблеми .
В момента съм извън режим и извън форма ... 99-100кг варирам
тренировките са ми трибойски като обикновенно правя клек и лег като лега ми е със 60-100кг тъй като съм контузен , но не е нещо сериозно . веднъж на 2 седмици тяга .
в момента нивото ми е клек 215-220 ,тяга 300-310 за лега немога да кажа , но  там 160 на пауза ще ги направя с тази контузия на
рамото .
На 19октомври на ден на града били изкарали лост който се въртял и ако успееш да издържиш 2 минути взимаш 100лв . Много ме е яд че не отидох да се пробвам ,можех да изкарам 100 лв :)

Искам да благодаря специално на Myr4is (Марин)  за оказаното спонсорство и подкрепа ! Дано има повече хора като него ,които истински обичат спорта и помагат с каквото могат !!! В четвъртък благодарение на него ще си купя много яко трико (екипировка ) за клек и тяга . Пробвах я и е ми пасна перфект ,а в моментта съм и с 4кг по лек . Като кача 5-6 кг и съм жив и здрав ще има големи щанги !!!! Благодаря ти братле !!!

31.10.13
11:58

За нищо,братле. За какво са приятелите,ако не за да си помагат. Айде да се оправяш по-бързо от контузията! :-)

KA

31.10.13
12:54

казано от Veselin Doichev на 24.10.13, 23:41:

здравейте приятели :)
От доста време не съм писал ,но имах доста ангажименти и проблеми .
В момента съм извън режим и извън форма ... 99-100кг варирам
тренировките са ми трибойски като обикновенно правя клек и лег като лега ми е със 60-100кг тъй като съм контузен , но не е нещо сериозно . веднъж на 2 седмици тяга .
в момента нивото ми е клек 215-220 ,тяга 300-310 за лега немога да кажа , но  там 160 на пауза ще ги направя с тази контузия на
рамото .
На 19октомври на ден на града били изкарали лост който се въртял и ако успееш да издържиш 2 минути взимаш 100лв . Много ме е яд че не отидох да се пробвам ,можех да изкарам 100 лв :)

Веско, ти пробвал ли си 2 минути да задържиш на лост, още повече и с твоите килограми. Там доста малко хора успяват. Този лост се върти, което значи че неможеш да го прихващаш. Ако не си тренирал специално да задържаш 2 минути, няма да успееш. Това го има и по слънчев бряг. Даваш 10 кинта и ако издържиш взимаш 100. Аз също не съм пробвал, но като направих теста на обикновен лост няколко пъти стигах до минута и 40 секунди едвам едвам, повече не съм и пробвал. За догодина ще потренирам преди да отида на море. :)

31.10.13
13:22

Калояне, а ти пробвал ли си да дръпнеш 300+ кила без фитили ;)
Няма няма и изцепиш нещо в нечий дневник...
Не знам какъв е тоя лост, но ако не го върти някакъв механизъм с двигател и зъбчатки, а само лагерува - чао на техните 100 лева. през 30 минути ще ходя да им ги взимам, не вярвам и Веско да се замисли - семейство има да гледа(да са му живи и здрави и да го слушат и радват), а в ръцете е като менгеме...виж му клиповете на тягата или пък го виж на живо - много готин и мъжки пич е.

KA

31.10.13
14:24

На лагер е точно, обаче само един път имаш право. Ами хубаво тогава, кажете по колко задържате, от чисто любопитство питам. Просто ми прозвуча все едно не сте опитвали обаче сте сигурни че ще стане.

31.10.13
14:27

Един път имаш право какво ?
На лост съм се държал над 5 минути, дебел заварен лост. На тънък ще се държа повече.

KA

31.10.13
14:34

казано от James Hinks на 31.10.13, 14:27:

Един път имаш право какво ?
На лост съм се държал над 5 минути, дебел заварен лост. На тънък ще се държа повече.

Един път може да вземеш 100 лева, ама на Слънчев бряг май има повече от един затова че ... :) ти си. Ти с тези 5 минути можеш да минеш и да обереш целия парк. Това е страшно много като постижение, не съм чувал някой с такова време от познатите ми, дори да го доближава малко.

31.10.13
14:49

Стига бе човек, кое му е многото ???
Висял ли си по лостовете, носил ли си нещо тежко и неудобно на голямо разстояние, катерил ли си се по дърветата, не си ли се напъвал поне един на тренировка да се пребориш с нещо, което ти е трудно дори непосилно ?
Ясно е, че ако прихванеш на лагеруван лост ще се приплъзне ръката, но все пак...хвата на човек не е копринена панделка :)
Ще ме караш да сложа утре Елейкото на високо и да снимам как вися като сопол...

казано от James Hinks на 31.10.13, 14:49:

...все пак...хвата на човек не е копринена панделка :)

Имаш трогателна вяра в силата на хвата на средностатистическия фитнес ентусиаст. :)
Казвам го от опит. Струваше ми доста усилия да обясня на моята компания това лято, че не съм подготвен да го направя, но те настояха, та пробвах... близо минута и половина изкарах. Според момчетата, които се занивамаха с “атракциона”, твърде рядко имало желаещи, които могат да изкарат над минута... Лостът е отлично лагеруван, върти се наистина много леко и лесно,  и наистина трябва издържлив хват, защото всяко движение и прихващане е усложнение и утежняване, а не улеснение. Това е безумна въдица за шарани, де... според теб какви хора се пробват през нощта в Слънчев Бряг? ;) Всичко живо там е най-малкото почерпено... :)

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 31.10.13 15:13.

31.10.13
15:16

А какво пречи да се хване с кръстосан хват?

KA

31.10.13
15:28

казано от Петко К на 31.10.13, 15:16:

А какво пречи да се хване с кръстосан хват?

Пречат правилата, може да го хванеш или в под или надхват, доколкото знам.

31.10.13
15:29

Коле, може и аз да съм крив - просто винаги съм бил най-слабия и е имало е много по-силни от мен, по-издръжливи. Тук става въпрос точно за такъв човек - Веско. Калоян почна пак с предположенията “на твоето лично тегло...” все едно става въпроса за някой, който е торба с лайна, не за човек с 320 тяга на 102-103 кг тегло при под 10%,(да не е и под 8%) подкожни мазнини.
Напълно нормално е да имаш здрав хват, ясно е, че на тези лостове има уловка - не шавай и лоста ще си седи. Ясно е, че един на 100 ще се задържи и все са на далавера, ама все пак - нали уж тук спортисти, ала бала...Ей го Криско - 130 тяга му тежат на хвата и си мисли, че има здрав хват, но се е задържал се е 1.40, тежи 99,9 кг. Хват е да го е@а, не е нещо невероятно. Едно бебе има сила да се удържи като се хване за нещо...какво остава за натрениран човек, а какво остава за изключително силен и натрениран човек ;)

KA

31.10.13
15:31

Иначе без да се оправдавам, аз имам артрит в някаква начална форма, но това определено ми пречи и не мога да стискам добре. Иначе аз просто питах, дали е пробвал, защото ми се струва че ако не си подложил предварително някакво усилие има голяма вероятност да не стане. Ти казваш друго, ако е толкова много силен значи няма да му е проблем, както и на теб.

Джеймс, ако ти се занимава, вярно пусни един клип ще ми е много интересно да видя такова нещо, а пък и не само на мен предполагам :)

Мнението беше редактирано от kaloyan на 31.10.13 15:36.

31.10.13
15:38

А бе не ми се занимава, ама ще кача някъде Елейкото(то е лагерувано много добре, смазва се редовно с фино масло) и ще снимам. Да видите, че не е нещо страшно.

казано от James Hinks на 31.10.13, 15:29:

Коле, може и аз да съм крив...

За кривина - не си крив, гарантирам... :) Факт - това е слабо място на много от спортуващите по фитнесите (по една или друга причина). Хайде сега - хват - те гледат да пуснат още едно упражнение за бицагите... :) Основната клиентела на “морския атракцион” са далеч дори от средната кондиция. Ясно е, че за сериозно трениращ човек това не е кой знае какво предизвикателство и изпитание... щом аз добутах до минута и половина. ;)

31.10.13
15:50

Абе елейко мелейко, мажеш с това и ходиш да им обираш паричките.

31.10.13
16:00

:D :D :D :D Между другото и аз съм висял на дебел лост около 4-5 минути с две ръце, но се държах на 4 пръста (на върха им) с едно доста здраво приятелче, той даже се задържа повече от мен, но не му засичах , ама доста остана на лоста. Ние това го брояхме като тренировка за предмишница. Ако хвана тънък, сух лост (не мазен,потен и т.н.), и го обгърна с цялата си ръка филм мога да гледам.

31.10.13
16:25

За въпросният лост,аз лично съм се качвал и съм изкарвал достатъчно време,за да ми дадат парите.Не трябва някакъв невероятен хват,а просто да ти са издържливи предмишниците.Дори след 2 дена отидох пак с надеждата да взема още 100 лева,но ме разпознаха и ми казаха,че само по веднъж можело..

п.с. с кръстосан хват го издържах...

Мнението беше редактирано от The Reem на 31.10.13 16:26.

На кръстосан не дават. Само подхват. Иначе много хора хванаха цаката с кръстосания хват.

31.10.13
16:38

Не знам какво ми се правиш на интересен аз лично съм ходил,пробвал съм ,питал съм, така съм го направил ти ми казваш на черното бяло...?

Мнението беше редактирано от The Reem на 31.10.13 16:38.

Аз ти казвам от хора, които са били Август месец на Черно море, и са им казали, че може само надхват, щото много хора са ползвали кръстосан и са изкарвали над две минути. ;)

В средата на август, на Слънчев бряг - не са ми поставяли уговорки за хвата. :)

И аз имам такава информация - можеше с кръстосан хват, поне на Слънчев бряг като питах.

Може и районно да е било. :) Но това са фактите при мен. :)

Като си отворих дневника си помислих че съм отворил друг дневник :) страшна дискусия се е заформила тук. Искам да кажа ,че написах че щях да се пробвам  , а не че 100% съм щел да взема 100лв ,някой май не четат както трябва . Мисля че килограмите ми в момента не са кой знае какъв фактор за това дали ще успея :) Хвата уж ми е силен , а пък и задължително щях да го направа със смесен хват ако бяха разрешили ,а той ми е много силен (поне така си мисля ) Но общо взето като не съм пробвал немога да кажа нищо на 100% :)
Трикото вече е при мен и мисля утре ако съм добре да ми е първата трен с него . Ще правя тяга тъй като нямам бинтове за клек все още , а за клек с трико е задължително бинтове да се сложат , защото напрежението в колената ще е брутално и е много вероятно контузия ! Утре ще пиша да ви кажа как е минало ...

1ва трен  тяга с трико
трудно стигах лоста ,но пък мн мощно :) Много се накефих как летяха щангите ...мн яко . Стигнах до 280 , повече не съм правил  . Но имах чуството че гравитацията изчезна за момент :) Направо излетяха и не усетих грам напрежение , много хубаво трико .
В понеделник сигурно ще опитам 320-330 ... ще видим как ще дойде .В момента съм извън всякаква форма и 4-5кг по-лек от състезателното ми тегло .Мисля че няма да имам проблем с тази тежест , но докато не пробвам немога да кажа нищо на 100%

Тяга правих ония ден с трикото . сериите бяха следните
5по4,4,2,1,1,1 - 170кг , 200кг,230кг,270,300,320 - трикото го сложих на 270кг. имаше аванс за поне 5кг
преди тягата правих клек до 210 които дост леко клекнах .
Тягата много правилно бях я преценил ... това е засега 320-330 кг:)

06.11.13
14:00

Машина!!! :-) Май открих топлата вода,но си е така. Машина си!! :-)

Мнението беше редактирано от Myr4is на 06.11.13 14:01.

Маринчо благодаря братле  :)) още не съм станал такава каквато искам да стана ! :)
днес провал на клека . до сега не бях клякал с екип и ми е много търсене . ЦецоСветан Василев) ми изпрати да използвам неговите бинтове за което благодарности. Днес ги използвах но не ги стегнах силно . Клекнах най-много с 230 . Лесно ги клекнах , но при пускането много ме разтресоха и залюляха и щяха да ме изхврлят за малко . Все още немога да си го обясня това , но не посмеяхх да сложа 250. Много се нервирах , но се надявам да коригирам нещата ,все пак клякам за 1ви път .

Мнението беше редактирано от Веселин Дойчев на 07.11.13 22:24.

09.11.13
23:39

след 6-7 опита с бинтовете, ще свикнеш до голяма степен :)))
Поздрави и успехи

Тези дни си имам доста проблеми (семейни ) и немога нито да ям нито да спя.. станал съм 98кг ако не и 97. Направо се стопих , трбябва да се стягам и да продълважам напред .Надявам се да се оправят напълно нещата ...Утре ще отида да поклякам сутринта но имам чуството че ще ме затиснат 200кг ... ще видим..
Отново искам да благодаря на Марин за солидната финансово помощ която ми изпрати днес... просто нямам думи за този човек !
братле , ще свикна с бинтовете ... определено няма да имам проблем !

Днес отидох за 1ца на 200 клек , то се оказа че съм бил по силен от колкото си мислех :)2по180 2по200 , 4по200 това са ми работните серии

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1