Скок упражнение

29.10.05
19:33

Искам да ви питам каква е техниката на изпълнение на следното упражнение.
Значи легнал си и искаш да се изправиш свиваш се и изтласкваш краката бързо и се вдигаш.
Кажете ако знаете по-точно как се прави

30.10.05
12:13

ако съм го разбрал правилно той пита за съвсем друго нещо :) ако си гледал филмите където има повече карате и рекопашен бой не може и да няма това “ставане без крака”.братовчет ми го може и аз се бях зарибил по едно време ама нещо май се отказах.а иначе техниката е горе долу следната:нали си легнал и си слагаш ръцете до главата.отскачаш с краката и се изтласкваш с ръцете и би трябвало да стане.аз съм го правил няколко пъти ама си е бая сложно поне за мен :wink:

30.10.05
15:02

Еми точно за това от филмите.Проблема е ,че като тръгна да се избутвам с ръцете не ми достига бързина :(

30.10.05
16:55

начи за да стане номера първо краката или тялото трябва да се вдигне?

30.10.05
17:13

с тва упр не можеш да пораснеш-то е просто за гъзария :wink: ми първо отскачаш с краката и като усетиш момента се отласкваш с ръцете и с помощта на инерцията набрана от тялото ти,пробваш да се изправиш.няма да стане от първия път ама ако си упорит може и да стане.

30.10.05
20:33

знам че не се расте .Достатъчно съм висок.Малее вече от три дена го пробвам потроших си гърба :(.Е точно тоя момент не мога да го фана :) значи се изтласкаш с помощта на енерцията събрана при сгъването ли ?

31.10.05
11:49

————
Говорете само по темата!
Mr_Muskul
———-

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1