04.11.13
12:27
Отварям тема за въпроси към Благовеста Иванова (Наталья Заболотная). Темата ще остане отворена до 12 ноември.
Темата беше редактирана от Ани Костова на 13.11.13 12:44.
04.11.13
12:53
Май аз,ще съм първи с въпросите :)
1.Кое те накара да започнеш тренировки?
2.Тренировките промениха ли живота ти,в това число и компанията в която движиш?
3.До къде смяташ да продължиш и целта оправдава ли средствата?
4.Какво мислиш за анаболните стероиди?
п.п.Имам и още,но......
Блага, кое е приоритет за теб ?
1. Кросфит
2. Трибой
3. Щангите
И защо не съсредоточиш сили в едно и да дадеш всичко от себе си, а се хвърляш във всяко предстоящо състезание ?
Постоянство в непостоянството или непостоянство в постоянството?
и
Как ти се отразява храната?
04.11.13
14:52
Казват че от щангите мъжете ставали сексуални зверове, така ли се отразяват и върху теб :D:D
Мнението беше редактирано от Gledam Tupo на 04.11.13 14:54.
Я да видим :)
Блага,
1. Ти си от хората, които изпитват сериозни затруднения да сдържат и контролират емоциите си - как се отразява това на тренировките/състезанията? А на отношенията ти с околните?
2. Пътят или целта? Колко пътя има към една и съща цел? Каква цена си готова да платиш?
3. Какво е за теб успехът на другите?
4. Виж себе си след 10 години - къде си, с какво се занимаваш, какво си постигнала? А след 20 години?
Чуждото смирение, на което би подражавала, създава ли илюзията, че притежаваш собствено?
Хайде, хайде, много сте пестeливи :P
Отговарям на всякакви въпрос в и извън ефир :D
05.11.13
12:32
казано от Наталья Заболотная на 05.11.13, 12:22:
Отговарям на всякакви въпрос в и извън ефир :D
Така е.
Смяташ ли, че понякога подбора ти на думи ти изиграва лоша шега?
Вярваш ли, че ако не можеш да допринесеш за една дискусия, то е по-добре да не участваш в нея активно? Смяташ ли, че ти се получава?
казано от Цветан Василев на 05.11.13, 12:32:
казано от Наталья Заболотная на 05.11.13, 12:22:
Отговарям на всякакви въпрос в и извън ефир :DТака е.
Смяташ ли, че понякога подбора ти на думи ти изиграва лоша шега?
Вярваш ли, че ако не можеш да допринесеш за една дискусия, то е по-добре да не участваш в нея активно? Смяташ ли, че ти се получава?
п.п. извинявай, ама въпросите ти определено не са свързани със спорта, освен ако говоренето на празни приказки не се е превърнало в спортна дисциплина ;)
Но ще отговоря на всичките ти въпроси още сега по-долу:
Мнението беше редактирано от Блажка на 05.11.13 12:51.
05.11.13
13:18
Въпросите ми са свързани с пребиваването ти във форума. Вероятно и в другата ти комуникация процедираш по същия начин.
1.Смяташ ли, че понякога подбора ти на думи ти изиграва лоша шега? И с треньора си ли говориш по същия начин?
2.Преди време официално заяви, че “напускаш форума”. Активността ти през последните няколко дена показват, че това не е така. По същия начин ли процедираш и в тренировките/спорта?
3.Вярваш ли, че ако не можеш да допринесеш за една дискусия, то е по-добре да не участваш в нея активно? Смяташ ли, че ти се получава? Визирам случаите, в които се изказваш като опитен спортист и полу-треньор.
Ето - сега всичките ми въпроси са свързани със спорта.
1. Неведнъж си споменавала участието на Олимпиадата през 2016 като твоя заветна цел. С приближаването й по-реалистична ли ти се струва тя? Още ли я преследваш?
2. Започна късно с вдигането на тежести. Само негативи ли ти носи това или има и нещо положително?
3. Не ти липсват амбиция и спортна злоба, без които няма как бъдеш победител в спорта. Докъде си готова да стигнеш, за да постигнеш целите си? Би ли рискувала бъдещето и здравето си, ако си сигурна, че това ще ти донесе резултати сега?
П. П. Допълвам и още един, малко по-несериозен. :)
4. Знае ли Наталия Заболотная, че използваш името й като свой ник? Ако знае, как се отнася към това?
Мнението беше редактирано от Boby_ на 12.11.13 15:04.