Клекове само за енергоразход?

29.10.13
23:10

Здравейте :)
До сега не правех крака тъй като имам доста големи бедра и ме е страх да не станат още по големи заедно с дупето, но просто виждам как хода които правят клекове постигат доста добри резултати

Дали ако правя примерно 12 поветорения с 50% от килограмите с които мога да клекна, ще успея да поизчистя и оформя бедрата без да качвам още маса в тях и зад*ика :)
Или ако така не е правилно кажете как да правя клекове/полуклекове за да чистя в бедрата и да оформям без да качвам
Знам че със сигурност има подобна тема, просто не намерих отговор на този въпрос :)

п.с. след всяка тренировка правя 20 мин тичане или ходене по наклон

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 29.10.13 23:22.

29.10.13
23:38

Упражненията не чистят. Това става с диета.

29.10.13
23:40

Чистят,чистят те. Стига си повтарял като папагал заучени фрази наизуст, щото на 180 от 200 теми, които съм хвърлил око, все даваш акъл. Няма лошо, но не копирай приказки на други хора или по-лошото - бросайънс. Естествено, че енергоразходът чисти. Дали ще тренираш 3 пъти яко кондиции и ще ядеш 4 хиляди калории, или ще лежиш цял ден и ще ядеш 2 и 200 все тая ;) Ако упражненията не чистеха аз шях да правя по 10 серии на седмица , когато чистя в залата и кардио нямаше да правя (както и всеки друг, който цели релеф).

Мнението беше редактирано от lordinario на 29.10.13 23:42.

29.10.13
23:57

Да, ама без диета малко трудно ще изчисти, особено през зимата.

30.10.13
00:05

казано от `~1! на 29.10.13, 23:38:

Упражненията чистят, при условие че са съпровождани от добър хранителен режим, правени са системно, целенасочено и правилно, където им е мястото и спрямо амбициите на трениращият човек. Релеф на физиката и запазване на мускулната маса се постига чрез комбинация от правилно трениране, подходящо за целта хранене и почивка. Упражненията е добре да бъдат - блалбабла
Храненето за целта е желателно да е - блаблабла
Всичкото при условие на товатоватоватова,взимайки предвид оноваонованова и така ще постигнеш товатоватова за товаонова време и т.н и т.н.

Така би му помогнал. А не с “Упражненията не чистят. Това става с диета”. Аз ако пусна тема и някой ми отговори с такава пословица, ще го игнорирам.

04.11.13
14:51

Те точно бедрата стават огромни при 12/15 повторения! , ако искаш да ги изчистиш ,само бягане това е според моите виждания.6
Или пробвай примерно клекове 5-6 серии по 20 повторения с малка тежест (Пълни клекове) това нещо като ПОЛУКЛЕК няма такива , все едно полу-набиранка, полу-ядене,полу-дишане

Мнението беше редактирано от Иван Поперов на 04.11.13 14:52.

Краката са ти големи, защото са мускулести, или защото имаш излишни мазнини? Ако имаш излишни мазнини клековете по-скоро ще ти помогнат.

04.11.13
19:17

казано от `~1! на 29.10.13, 23:38:

Хехехехехе, точно един мой приятел отслабна  доста, като правеше базови упражнения. И добре че бях аз, за да го накарам да ги прави, защото нито имаше хранителен режим, нито правеше често кардио.А отначало не ми вярваше, че се отслабва от тях. Сега също е дебел, защото режима му куца доста, но особено базовите упражнения изгарят мазнини. А дали през зимата или през лятото, не мисля че има голямо значение, защото ти се потиш когато е топло, но не е казано че изхвърляш мазнини, по-скоро вода! ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1