Въпрос отностно гърдите

M_

30.10.05
15:06

Как ви се струват 4 серии по 4 упражнения за гърди при положение ,че ги тренирам 1 път в седмицата сами..без друга група?
И ги редувам през около1- 2 месеца : единия вариант преси с дъмбели от лег и полулег,кросоувър с кабел и кофички; другия вариант ...хоризонатлна лежанка,полулег също с лост,долна лежанка или флайс и кофички ?
Като се има впредвид че тренирам от година без малко висок съм 180см и тежа 76кг....
Трявбва да отбележа също ,че гърдите ми са може би най-слабата група.  :cry:
Очаквам мнения и препоръки.  :)

30.10.05
15:10

щом тренираш от 1 година без малко ти е рано спорет мен 4 упражнения с по 4 серии.по добре 3 упр. с по 3 упражнения и слет около 3/4 месеца можа да направиш упражненията 4 :wink:

30.10.05
15:33

Ами ко да ти кажа-строго индивидуално е.Аз по принцип повече от 2 упр. за мускулна група никога не съм правил,а за гърди само по 1 упр. и винаги са ми били най-добре развитата група.според мене сам си реши какво да правиш ама що не ги тренираш,примерно, 2 пъти седмично с 1 или 2 упр.? Пробвай,нищо не губиш

30.10.05
18:44

Не бързай толкова при положение че не е изчерпано 3х3 още но ако се храниш добре а 3х3 няма прогрес мини на 4х4
Мисля че ти е друг проблема обаче

MN

08.11.05
12:08

Ми аз пък права 2 базожи упражнения - 4 по 8 серии и две по-оформя6ти от 3 по 8, така за гърди ми се връзват об6то 14 серии и съм доволен от резултата :wink:  Но при всеки е разли4но!

08.11.05
14:19

мда за всеки е строго индивидулано специално при гърдите , не е задължително нещо което работи при другите да има ефект и при теб..
С тренировките ще дойде и опита и ще усетиш кое ти действа най-добре

по-здрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1