Дневникът на Krisko

Темата е заключена.
Прескочи до:
KA

06.11.13
21:16

казано от Кристиян Славчев на 06.11.13, 21:00:

По описание е с космическо добро описание. 8г БЦАА, 4г глутамин в доза... Той е 90 лева попринцип, мен един приятел ме снабди с него на тази деца, на дистрибуторска цена.

Е тва е индустрията, да купуват ...... 90 лева, а дистрибуторска цена 55 и представи си на колко се произвежда и от какво.

Да.... така е... Не се знае от какви боклуци се проивежда. За да имат файда тея, сигурно излиза на 30-тина лева...

06.11.13
21:19

казано от kaloyan на 06.11.13, 21:16:

казано от Кристиян Славчев на 06.11.13, 21:00:

По описание е с космическо добро описание. 8г БЦАА, 4г глутамин в доза... Той е 90 лева попринцип, мен един приятел ме снабди с него на тази деца, на дистрибуторска цена.

Е тва е индустрията, да купуват ...... 90 лева, а дистрибуторска цена 55 и представи си на колко се произвежда и от какво.

Със сигурност се произвежда качествено но за по скъпите протеини съм чувал ,че докато пристигат с корабите на пристанищата ги отварят вадят някакво количество от съдържанието и го пълнят с разни работи (декстроза.. etc.) И така :). Иначе и аз си вземам на дистрибуторска цена което е мнооого по добре от колкото да тъпча сайтовете с някакви 2-йни надценки :)

Този протеин не е лош, аз съм го пил, взимах си го на 63 лева 5 либри. Нещо не се разтваряше особено добре, но иначе, като че ли работи.

Мнението беше редактирано от Севастократор Стрез на 06.11.13 21:52.

При мен 2 разклащания и се разтваря перфектно и няма никакви остатъчи... Carnivora е много по-скъп и се разтваря по-трудно. Не знам с кой вкус си пил ти. Моя е шоколадов и засега вкуса и разтворимостта са на 6. :), ако наистина има толкова БЦАА и глутамин ще е супер. :)

10.11.2013 - Тренировъчен - Гърди, корем

Хранене:

7б, 3ж, 150г овесени ядки, 5г креатин, 2 банана, 1x Silver Whey
150г пилешко филе, 2 ябълки, 100г кафяв ориз
2x C4
150г пилешкo, 100г кафяв ориз, 1 банан, 1х CARNIVОR, 1x Silver Whey

Тренировка:
лег с щанга - 5х3х120, 3х4х100кг (Първи трисет)
полулег с дъмбели - 8х8х30кг (Първи трисет)
кросоувър - 8х15х25кг (Първи трисет)
повдигане на крака от вис - 4х12-16
коремни преси - 4х20

Коментар: Така тези дни тренирах много леко и не съм писал. От днес започнах тежко-средно-леко и след днешната тренировка се чувствам супер. Така не съм се напомпвал от не знам си кога, ако не издъхна до края ще е супер. Не съм стигал до отказ никъде, само намалих лежанката, че след петата серия усетих, че ми стават много тежки. Болката в гърдата почти изчезна и днес почти не мислех за нея докато тренирам. Почивките между сериите около 1:30. Малко ме е яд, че не се снимах след тренировката ... Фибрите на гърдите се виждаха в игледалото и наличие на вени по гърдите и раменете. :D Следващият път ще си направя някоя снимка.

Да ме видите какъв съм бил.. не че е за хвалба де... Но преди да започна да тренирам бях с още 20кг по-тежък.., но нямам снимки от тогава...

СК

06.12.13
00:07

.

Мнението беше редактирано от Стоил Калугеров на 06.12.13 00:07.

06.12.13
00:43

казано от Кристиян Славчев на 05.12.13, 23:49:

Да ме видите какъв съм бил.. не че е за хвалба де... Но преди да започна да тренирам бях с още 20кг по-тежък.., но нямам снимки от тогава...

Личи си, че си положил огромен труд.. Браво!

Реших пак да си попълвам дневника, че покрай това завършване много съм се отпуснал... И сега абитуриенски и ще си попийвам малко, но няма как... Формата ще я оправяме след това. За силата ми, май малко съм я вдигнал въпреки че чистя.. Но последните няколко дни храната ми е отвратителна... 147 лег и 172 тяга. Тягата за мойте килограми хич не е много, но и не я напъвам много... 97-8кг съм в момента.  Сега ще опиша днешната тренировка и хранене.

04.05.2014г - Тренировъчен - Гърди

лег - 1х20х60кг, 1х12х90кг, 1х6х110кг, 1х5х120кг, 1х3х130кг
полулег - 4х10х80кг
полулег с дъмбели - 4х12х30кг (доста бавно темпо)
кофички - 4х12
кросоувър - 4х12х35кг

Хранене:
5б, 3ж, 2х омега 3
150г пилешко филе, 2 домата
200г пилешко филе, 300г извара, 5 яйца, 100г сирене (в тигана)

1 клип на лежанката ще кача и няколко снимки, но са ми от 2-3 седмици. Сега съм малко по мазен, но не съм се снимал.

Не можаха да се качат всичките снимки в един пост. На тези на гърба съм тренирал, а на тази отпред съм студен.

04.05.14
21:20

ебати техниката, нз как ги вдигаш тея кила даже ;d

За повдигането на кръста ли говориш? Или кое в техниката ми не е ок според теб?

04.05.14
21:35

не си много стабилен, ама другите от форума да кажат ( тва е мое мнение )
https://www.youtube.com/watch?v=O1_z6gSVOUQ
https://www.youtube.com/watch?v=lvDVVhvf8AY

Ами да, наистина не съм много стабилен, но просто защото това ми е макса, иначе на работните серии нито си повдигам таза, нито главата.

Супер си и като визия и като сила наистина много много добре, вярно, че лега е малко крив, но така се прави макс, няма как.
Поздрави:)

Благодаря много, но след май съм замислил да се стегна по-сериозно

05.05.2014 - Тренировъчен - гръб

Хранене:

7б, 3ж,
200г пилешко
После бях на абитуриенска и добре си похапнах...

Тренировка:
мъртва тяга - 4х12х90кг
набирания - 4х 8-10
гребане на машина - 4 серии
гребане с дъмбел - 4х12х30кг

10.10.2014 - Нетренировъчен

Хранене:

350г извара,100г овесени ядки, 1 банан, 20г ленено семе
120г пилешко филе, 70г кафяв ориз
120г пилешко филе, 70г кафяв ориз
2 пълнозърнести питки, салата от моркови, целина  и житни кълнове (250г)
250г пилешко филе, 1 ябълка, 1 круша, 50г орехи

Коментар: Здравейте отново, не съм много сериозен с воденето на дневника, но когато имам време ще го попълвам за да ме мотивира  допълнително. Напоследък започнах да се храня доста чисто и от 102 кг съм отслабнал на 96-97кг. Като цели нямам нещо конкретно, по-скоро каквото стане... Нямам много време да тренирам откакто започнах да уча и сега гледам да тренирам през ден, като тренирам предимно с дроп серии и много интензивно. Прикачвам няколко снимки от преди 2 дни на моментната ми форма.

10.10.14
21:30

Машина си!

Благодаря, но надали скоро ще се набера на една ръка, като теб. :D

10.10.14
22:40

Различни приоритети братле :)

10.10.2014 - Тренировъчен - Рамене, трапец, корем

Хранене:

7б,1 ж, 100г овесени ядки, 1 банан, 2х омега 3 (Now foods), 1х Daily vitamins (MEX), 3x ELASTAMINE,1х Zinc (opti zinc NOW foods)
400г извара, 100г кафяв ориз
половин пиле, 100г кафяв ориз, 2 банана, 1 круша, 3x ELASTAMINE, 2х омега 3 (Now foods)
50г орехи

Тренировка:

Раменна прес на смит машина пред врат - 4х8х60кг + изнасяне на дъмбел пред тяло 4х10х15кг
Арнолд преси от стоеж - 4х8х20кг + Изнасяне на дъмбели пред тяло - 4х12х10кг
Вертолет с прав лост - 4х8-10х50кг + разтваряне с дъмбели (с прави ръце) - 4х8-12х7кг
Разтваряне с дъмбели - 4х8х12кг + Разтваряне на ръце на машина за рамене - 4х12
Набирания с широк хват - 5х8 + обратен пек дек - 5х12х50кг
Повдигане на рамене с щанга - 5х10х90кг + повдигане на рамене с дъмбели 5х12х25кг
Повдигане на крака от вис - 5х20 + едновеменно сгъване на краката и тялото на пейка - 5х20 (това не знам как се казва точно...)
Коремни преси - 5х20

Коментар: Много интензивна тренировка.. Направо бях умрял накрая... За добавките сега това пия, като понякога протеин и амино  около тренировката. Сега обмислям да си купя магензий, хром и витамин Д3. Еластамина го пиех защото бяха започнали доста да ме болят раменете и искам да кажа, че това е добавката от която съм усетил най-голям ефект... 1 месец го пих и сега нямам никакви болки в ставите...

Ето и едно клипче на последния ми МАКС на лега, като втора тренировка за деня

12.10.2014 - Тренировъчен - Крака

Хранене:

7б,1 ж, 100г овесени ядки, 1 банан, една ябъка, 2х омега 3, Малко спирулина, (Now foods), 1х Daily vitamins (MEX), 3x ELASTAMINE,1х Zinc (opti zinc NOW foods)
200г пилешко филе, 100г кафяв ориз
200г пилешко филв, 100г орехи
1 манго, 2 банана, 2х омега3, 2 х ELASTAMINE
Тренировка:

Клек - 5х12х60кг + Напади - 5х12х10кг
Лег преса - 4х16х80кг + бедрено разгъване - 4х8х50кг
Римска тяга - 5х12х50кг + бедрено сгъване - 4х12х40кг
прасец на смит машина - 5х12х70кг

Коментар: Реших да направя една тренировк за крака на гладно сутринта. Краката почти не ги тренирам, тъй като са ми доста вървежна мускулна група, а гледам да има симетрия и правя по 1-2 упражнения седмично попринцип... Може да отнеса много критики, наистина не са ми никакъв приоритет краката и това далеч не са ми работните тежести с които мога да тренирам. Тези дни мога да кача 1-2 снимки на краката.

Мнението беше редактирано от Кристиян Славчев на 12.10.14 23:19.

То и за яйцата можем да ти осигурим мощна критика... ;)
А защо приемаш цинка след тази храна?

Цинка го приемам на гладно, просто така съм го записал - Съжалявам... За яйцата нека я отнасям, няма да се променя.

А, не... няма място за извинения - приемай цинка както прецениш. Разбра защо те попитах, значи всичко е точно. За краката не приемаш коментари, за яйцата не приемаш коментари... явно аз не се намесих на място, където има смисъл. :) Действай и това е. :)

12.10.14
12:49

Ами приема доста въглехидрати и аз мисля ,че не са му нужни над 20 % полезни мазнини при това положение.

казано от Stiliyan Goshev на 12.10.14, 12:49:

Ами приема доста въглехидрати и аз мисля ,че не са му нужни над 20 % полезни мазнини при това положение.

Как да си балансира храната е въпрос на негов избор. :)
Имах предвид, че храната не е просто набор от макронутриенти.

Приемам критиски естествено... Просто в момента хранителния ми режим не включа много мазнини... Мазнините не са ми повече от 20%. Така се чувствам много добре, а щом се чувствам добре не виждам смисъл да променям нещо... Хранил съм се и само с мазнини и не съм се чувствал по-добре от сега... Имама много енергия... Тренирам с не повече от 30 секунди почивка между сериите, значи съм добре.. Когато се хранех с мазнини само се чудех от къде да взема повече почивка.. При всеки човек е индивидуално..Аз се чувствам добре, когато се храня предимно със сложни въглехидрати. Целите са ми визуални, а не силови, затова се водя по визията... Краката ми наистина няма да седят на място ако ги тренирам с тежко...  Когато кача снимки сами ще прецените :) Имам чувството че тук сте си затвъдили едно мнение за храненето и сятате, че то е единственото правилно.. Има толкова много хранителни режими и всеки сам по себе си работи, затова не смятам, че трябва да има някакво златно правило, че трябва да се приемат много животински мазнини... И може да ми се направи забележка за всичко, готов съм да коментирам с всеки и ако ме убеди, че е прав да го послушам. :)

Знаеш ли... много отдавна се отказах да споря с радиото.
Не четеш това, което ти пиша, а реагираш на мои мнения, които съм давал по друг повод и в друг контекст.

Значението на фактора ‘здравословност’ всеки си го открива сам в някакъв момент и то евентуално (т.е. не винаги).

Не виждам къде те съветвам да се храниш високомазнинно - това е твое тълкуване, направено напълно по инерция и наизуст. Да ядеш цели яйца съвсем не значи да прекратиш ВВД или произволно избран баланс на храната.

Универсална истина няма, безспорен факт, но от ‘аз се чувствам добре’ до ‘аз правя нещата добре’ понякога има разлика. Справки - девойката от съседния раздел, която приема 400-600 kcal дневно - тя също твърди, че се чувства добре и вероятно в момента не лъже. Дали реално е така - вероятно за всички е ясно.

Та... действай. Игнорираш мненията ми и караш както си знаеш - това е.
Ако желаеш - ще отстраня тази странична дискусия от дневника ти.

Не няма нужда... Дори искам да ти задам един въпрос: От какво според теб се лишавам? А за това, което казах за ВМ си прав, водех се по нещата, които съм чел в други теми и според мен това не е единствения и най-правилен начин на хранене.

Мнението беше редактирано от Кристиян Славчев на 12.10.14 13:37.

13.10.2014 - Нетренировъчен

Хранене:

400г извара,120г овесени ядки, 1 банан, 20г ленено семе, 2x OMEGA 3, 1x OPTI ZiNC, 1Х Multi vit (MEX)
Фреш от ананс, банан и портокал (500мл)
100г пилешко филе, 50г кафяв ориз
100г пилешко филе, 50г кафяв ориз 2Х ОМЕГА 3

Комнетар: Нещо съм настинал малко, а и днес, след като изпих този фреш корема ми откачи... Поду се целия и дори се прибрах от лекции... Не знам какво защо така се, получи след като го приготвиха пред мен... Имам и много мускулна треска на раменете, дано се пооправи до утре за да мога да тренирам пълноценно.

14.10.2014 - Тренировъчен - Гръб, бицепс, корем

Хранене:

500г извара. 150г овесени ядки, 1 банан  2х омега3(Now foods), 1х Daily vitamins (MEX),1х Zinc (opti zinc NOW foods)
100г пилешко филе, 75г кафяв ориз
120г пилешко филе, 75г кафяв ориз
2х BCAA XPRESS (по време на тренировка), 1хCarnivor (След тренировка), 2г бета аланин ( След трен), 1 бустър )преди тренировка)
1 банан, 200г пилешко филе, 100г кафяв ориз, 2х Омега 3
Тренировка:

Мъртва тяга - 4х8х100кг
Набирания с широк хват + гребане с щанга (надхват) - 4х12х60кг
Гребане на машина - 4х12 + придърпване на горен скрипец с широк хват - 4х16х55кг
Дърпане на машина - 4х12 + гребане на долен скрипец - 4х16х50кг (много бавно)
бицепсово сгъване с крив лост - 4х8х35кг + бицепсово сгъване с дъмбели 4х12х14кг
Скотово сгъване на машина - 4х12 + чуково сгъване - 4х12х12кг
Повдигане на крака от вис с 10 кг на краката - 4х12 + коремни преси - 4х20

Коментар: Много напомпваща тренировка, накрая не можех да се набера веднъж :D Прикачвам и няколкото снимки на гърба ми от днес след днешната тренировка да се види и неговата момента форма. Генетично на кръста имам най-много мазнини и не искат да се махат гадовете....

Мнението беше редактирано от Кристиян Славчев на 14.10.14 22:41.

15.10.2014 - Нетренировъчен

Хранене:

350г извара,150г овесени ядки, 2 банан, 50г ленено семе, 2x OMEGA 3, 1x OPTI ZiNC, 1Х Multi vit (MEX)
200г пилешко филе, 75г кафяв ориз
200г пилешко филе, 75г кафяв ориз,1 банан, 1 ябълка
100г пилешко филе, 50г кафяв ориз 2Х ОМЕГА 3

Коментар: Днес по гимнастика пораздвижих, направо може да се каже, че си направих едно кардио. Утре ще потренирам гърдите и трицепса и нямам търпение, че това ми е любимата тренировка. Качвам една снимка от днес след като станах и спирам със снимките, че станах, като кифла. :D

15.10.14
19:12

Тази извара с какво я увкосяваш?

Мнението беше редактирано от Mercedes AMG на 15.10.14 19:12.

Ами аз попринцип съм свикнал да не я овкусявам с нищо. Ям на “Маджаров” и “Олимпус” Те са ми най-приятни, но по-често Маджаров, защото има по-малко мазнини. Предпочитам да ям яйца, но съм в общежитие и ми е трудно да ги приготвям.

...и спирам със снимките, че станах, като кифла.

Абе, ако събереш и джуките може, и да минеш за кифла :D :D
Иначе евала много добра форма. Особено гърбът на последната снимка цепи ;)

Благодаря DSD! Стараем се :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1