Подходяща ли е програмата за покачване на мускулна маса?

06.11.13
17:27

Здравейте,на 17г. съм,173см,70кг.Храня се предимно с повече въглехидрати,като не забравям и протеините и мазнините.Не съм смятал точно какво е съотношението,нито пък калориите,но мисля,че храненето ми е добре(по 5 пъти дневно).Тренирах около година в залата,след което имах малак спад,не тренирах редовно и сега отново продължавам да прогресирам.Въпросът ми е дали следната програма е подходяща:

Понеделник:
Гърди,корем
-4 упражнения по 8-10 повторения(лег,повдигане на дъмбели от лег,кофички,лицеви опори)

Вторник:
Гръб,трапец,предмишница
-4 упражнения по 8-10 повторения(набиране,гребане с прав лост,гребане с дъмбел,скрипец)

Сряда:почивка

Четвъртък:
Рамо,Крака

Петък:
Ръце
-по 3 упражнения с по 8-10 повторения за бицепс и трицепс?

06.11.13
17:36

Отделен ден за ръце (muscle) Четвъртъка какво правиш?

06.11.13
19:47

При 4 дневен сплит, аз бих сложил краката сами, а не ръцете.

06.11.13
20:08

Ами не знам затова питам,каква ще е разликата ако сложа сами краката и как точно да формирам другите части?

Мнението беше редактирано от Ivan Petrov на 06.11.13 20:13.

06.11.13
20:21

Гърди/Трицепс
Гръб/Бицепс
Рамо/Трапец
Крака

07.11.13
14:18

Благодаря (muscle)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1