06.11.13
11:32
Момчета престраших се и днес правих клек,рамо,тяга и вс. останало доволен съм мори много тая тяга пък да видим има ефект още първият ден я осештам на кръста и на дупето :Д ... А от клека мазало :Д
07.11.13
21:06
Имам един въпрос примерно мога ли да като свърша програмата 5х5 да почна програма за релеф?? Това ми е въпроса аз до сега съм тренирал около 6 месеца и като свърша програмата 8-9 месеца ще станат и въпросът ми е дали мога да почна програма за релеф или да потренирам още някой месец за маса и тогава кажете си мнението?
07.11.13
22:19
казано от `~1! на 07.11.13, 21:21:
За релеф се тренира на масата, а не в залата.
Се едно казваш, че няма разлика ако прави кардио и 10-12 повторения вместо 5?
Има разлика естествено.
За да се чисти трябва да се спазва строга диета, с приемане на минимално количество въглехидрати.
Оттук следва, че тренировката трябва да е по-интензивна.
08.11.13
03:11
казано от `~1! на 07.11.13, 21:21:
За релеф се тренира на масата, а не в залата.
И какви упражнения да се правят на тая маса?
казано от `~1! на 07.11.13, 22:26:
Има разлика естествено.
За да се чисти трябва да се спазва строга диета, с приемане на минимално количество въглехидрати.
Оттук следва, че тренировката трябва да е по-интензивна.
Интензивна тренировка и минимално количество въглехидрати, особено за продължителни периоди, не вървят добре заедно.
Към автора- дигай тежко и интезивно, яж достатъчно за да се възстановяваш и не мисли толкова много ‘ся брат тая програма за маса или е или за релеф’ и тем подобни. Сега като начинаещт е много по-важно да изградиш постоянство и самодисциплина, резултатите ще си дойдат сами. Успех.
Мнението беше редактирано от Капитан Салам на 09.02.16 23:28.
30.11.13
23:00
Момчета свърших с програмата 5х5 има резултати и съм ги написал и в 5х5 статията!!!
Сега искам да си изкарам програма за релеф някой ако може да помага?Това за храненето го знам обаче искам програма а не съвет за хранене.. МОЛЯ
За 4 седмици и вече свърши с програмата? Много бързо ве. До колкото помня програмата се прави 12 седмици.
01.12.13
00:45
Еми да но за 4 седмици всеки ден да пражисх клек... Просто програмата омръзва.. И за това сега Ще запоцхжам програма за репеф Че си имам и коремЧе и така искам да правя веЧе релеф мисля Че му е доШло времето..
Ми щом толкова държиш, изготвяй една диета и почвай.
Макар че според мен не си натрупал толкова маса, че да чистиш, но както си решиш.