10.11.13
11:53
Здравейте,искам да попитам има ли някакъв начин да си закачам тежести като правя кофички и набирания ? Пробвах да си слагам дъмбел на крака,но просто е неудобно...По-специално ми трябва за кофичките,защото вече просто до 6-8 повторение,почти не усещам натоварване.
Има. Колан за тежести - можеш да си купиш или направиш сам.
Като импровизация - предпазен колан за кръста с приспособление за закачане на тежести, раница на гърба и т.н.
Аз си имам едно въже вързано на обръч и просто го премушвам през един диск и си го скагам на врата ,като медальон :)
10.11.13
16:47
Дъмбел между краката е добър вариант ,просто не си свикнал.На мен лично така ми е най-удобно,макар че като теб в началото ми беше кофти да го задържам.Проблема е ,че трябва да има човек, който да ти асистира.
10.11.13
16:56
1. Верига с карабин
2. Верига с карабин и изоляция за тръби обвита с тиксо
3. Колан за кръста. През него отпред се промушва малък тесен колан и се хваща тежестта.
..........
казано от El_tiggeraso на 10.11.13, 16:47:
Дъмбел между краката е добър вариант ,просто не си свикнал.На мен лично така ми е най-удобно,макар че като теб в началото ми беше кофти да го задържам.Проблема е ,че трябва да има човек, който да ти асистира.
Проблема е, че не във всички зали има дъмбели по 60 кила и нагоре, и освен това, не е никак удобно и ти трябват здрави подбедрици, за да го държиш.
10.11.13
21:05
Аз тренирам в боксова зала,има дъмбели по 10 килограма и пудовки по 15 килограма.Замислям се за някакъв колан.Някой може ли да предложи някакъв,който има карбинери примерно и се закачват отстрани дискове ?