Прикачване на допълнително тежести ?

10.11.13
11:53

Здравейте,искам да попитам има ли някакъв начин да си закачам тежести като правя кофички и набирания ? Пробвах да си слагам дъмбел на крака,но просто е неудобно...По-специално ми трябва за кофичките,защото вече просто до 6-8 повторение,почти не усещам натоварване.

10.11.13
12:34

Има. Колан за тежести - можеш да си купиш или направиш сам.
Като импровизация - предпазен колан за кръста с приспособление за закачане на тежести, раница на гърба и т.н.

10.11.13
16:26

Аз си имам едно въже вързано на обръч и просто го премушвам през един диск и си го скагам на врата ,като медальон :)

10.11.13
16:47

Дъмбел между краката е добър вариант ,просто не си свикнал.На мен лично така ми е най-удобно,макар че като теб в началото ми беше кофти да го задържам.Проблема е ,че трябва да има човек, който да ти асистира.

Carbohydrate

10.11.13
16:56

1. Верига с карабин
2. Верига с карабин и изоляция за тръби обвита с тиксо
3. Колан за кръста. През него отпред се промушва малък тесен колан и се хваща тежестта.
..........

10.11.13
21:02

казано от El_tiggeraso на 10.11.13, 16:47:

Дъмбел между краката е добър вариант ,просто не си свикнал.На мен лично така ми е най-удобно,макар че като теб в началото ми беше кофти да го задържам.Проблема е ,че трябва да има човек, който да ти асистира.

Проблема е, че не във всички зали има дъмбели по 60 кила и нагоре, и освен това, не е никак удобно и ти трябват здрави подбедрици, за да го държиш.

10.11.13
21:05

Аз тренирам в боксова зала,има дъмбели по 10 килограма и пудовки по 15 килограма.Замислям се за някакъв колан.Някой може ли да предложи някакъв,който има карбинери примерно и се закачват отстрани дискове ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1