Няколко много важни въпроса.

TO

31.10.05
19:56

1.моля,кажете упражнения за бицепс
2.колко серии по колко да ги правя
3.някакви упражнения за намаляване на корема(че ми е огромен)
4.вярно ли е че ако вися 1мин. на некъв лост(или нещо отсорта) ще стана по-висок с 2-3 см.?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 13:02.

31.10.05
20:05

1. http://www.bb-team.org/exercise/
2.3х8
3.коремни преси
4.НЕ :!:

31.10.05
20:10

тва и на мене ше ми помогне.мерси че пусне тази тема томас,утрте ше идваш ли?

31.10.05
20:13

1.виж сайта
2.знаеш какво е казал шварценегер-прави колкото можеш+2
3.тичай
4.кой ти каза тая глупост???

TO

31.10.05
21:38

ок мерси 3H. да може би ше дойда

01.11.05
01:16

[quote author=“Triple H”]1.виж сайта
3.тичай

първо не пускай 2 теми една след друга  :wink:
не съм съгласен за 2 ти отговор - шварценегер ако не се лъжа е говорил за повторенията, а Tommy__Vercetty прави си по 2-3 упр за бицепс например бицепсово сгъване с щанга, скотово сгъване и концентрично по 6-8 повторения ..
за сваляне на корема тичай коремни преси прави и хранителен режим трябва да спазваш
надявам се да съм помогнал  :)

TO

01.11.05
07:34

[quote author=“valaraukarky”][quote author=“Triple H”]1.виж сайта
3.тичай

първо не пускай 2 теми една след друга  :wink:
не съм съгласен за 2 ти отговор - шварценегер ако не се лъжа е говорил за повторенията, а Tommy__Vercetty прави си по 2-3 упр за бицепс например бицепсово сгъване с щанга, скотово сгъване и концентрично по 6-8 повторения ..
за сваляне на корема тичай коремни преси прави и хранителен режим трябва да спазваш
надявам се да съм помогнал  :)

мерси.найстина донякъде много ми помогна.казвам до някъде защото нямам щанги в нас.ще вида колко струва в фитнеса и ако не е повече от 5лв ще тренирам.във фитнесите на час ли се плаща??ще проверя ще потренирам известно време и след 1-2 седмици ще се върна да ви кажа резултати.

01.11.05
07:59

мисля че на тренировка се плаща и е към 4 лв някъде.

14.11.05
11:10

само да кажа че коремните преси са напълно излишни.при повечето тежки упражнения се натоварват коремните мускули.трябва аеробни натоварвания и правилна диета за преса

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1