17.10.05
19:33
За повече инфо за него потърсете снимки от републиканското по вдигане от лег във Враца Има снимки някаде из форума на страницата на трибоя 8)
Приятел,много искам да науча малко повече информация за тази нова звезда в трибоя.Например биографични данни,спортна история и т.н.Много ще съм ти благодарен,ако споделиш с мен и другите участници във форума някакви данни.
19.10.05
22:48
да наистина сподели подробности около тази звезда на бг силов трибои мн ни е лиубопитно :lol:
20.10.05
19:36
Спокоино димек момчето е просто фен :D ,тоба му е личното мнение,не се сештам кои е но ме е прехвалил малко :oops: :oops: .Има доста по добри от мене :cry: ако мога да се нарача добър защтото никога не може да си достатачно добър в този спорт винаги се иска оште :!: А колкото до изтърбушване на подиуми ми кажи ти на мене някога бил ли си на такаъв подиум или си поредниа ТАШАК които си мисли че разбира от трибои :!:
Само Онуфри Оле!Точно така Васко:)! Гледайте внимателно Васил Янчев,защото бележи голямо развитие напоследък!
Точно така Васко
голямо развитие :lol: :lol: :P
ей унуфри че си як як си ама незабравяй кой е санистия 8) и да знаеш че съм много як само да се върна в бг и ще видиш за кво става навъпрос използвам случая да поздравя и абсолютния шампион Тошко и да го подканя да ми пише и много поздрави на цаци 8) 8)
Моля не пускайте няколко мнения едно след друго. Използвайте бутона “промени”.
Mr_Muskul
[quote author=“ianchev85_1”]Спокоино димек момчето е просто фен :D ,тоба му е личното мнение,не се сештам кои е но ме е прехвалил малко :oops: :oops: .Има доста по добри от мене :cry: ако мога да се нарача добър защтото никога не може да си достатачно добър в този спорт винаги се иска оште :!: А колкото до изтърбушване на подиуми ми кажи ти на мене някога бил ли си на такаъв подиум или си поредниа ТАШАК които си мисли че разбира от трибои :!:
Бил съм на такъв подиум,имам 4то място на републиканско.
Извинявай приятелю, но бих те посъветвал да си спестиш епитетите, които използваш, щото форума не е само за петнаестина човека дето си се знаят и разбират.Той е и за такива ‘’ташаци’’ дето не разбират много, ама са чули за тебе примерно и ти се кефят - а ти ги пишеш врели некипели. Недей така с теслата-помниш ли Любо Пенев как се изложи с духането на супата.
21.10.05
22:00
да василе недеи така не обиждаи милионоте си фенове те дават мило и драго да видят изявите и след т’ва ти се възхищават във форумите а ти ташаци ги наричаш засрами се недеи така :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
31.10.05
21:07
Онуфри не обиждай хората.Сигурно докато си писал това си накусил.
Издишаш ! Всеки интересуващсе от спорта заслужава уважение.