Повече за Васил Янчев

Темата е заключена.

17.10.05
19:33

За повече инфо за него потърсете снимки от републиканското по вдигане от лег във Враца Има снимки някаде из форума на страницата на трибоя 8)

19.10.05
12:47

Приятел,много искам да науча малко повече информация за тази нова звезда в трибоя.Например биографични данни,спортна история и т.н.Много ще съм ти благодарен,ако споделиш с мен и другите участници във форума някакви данни.

ST

19.10.05
22:48

да наистина сподели подробности около тази звезда на бг силов трибои мн ни е лиубопитно  :lol:

20.10.05
10:07

А бе Веси, ти изтърбуши подиума бе с тоя твоя суперстар!

20.10.05
19:36

Спокоино димек момчето е просто фен :D ,тоба му е личното мнение,не се сештам кои  е но ме е прехвалил малко :oops:  :oops: .Има  доста по добри от мене  :cry: ако мога да се нарача добър защтото никога не може да си достатачно добър в този спорт винаги се иска оште :!: А колкото до изтърбушване на подиуми ми кажи ти на мене някога бил ли си на такаъв подиум или си поредниа ТАШАК които си мисли че разбира от трибои :!:

20.10.05
20:52

Само Онуфри Оле!Точно така Васко:)! Гледайте внимателно Васил Янчев,защото бележи голямо развитие напоследък!

20.10.05
21:01

Точно така Васко
голямо развитие :lol:  :lol:  :P
ей унуфри че си як як си ама незабравяй кой е санистия 8)  и да знаеш че съм много як само да се върна в бг и ще видиш за кво става навъпрос използвам случая да поздравя и абсолютния шампион Тошко и да го подканя да ми пише и много поздрави на цаци  8)  8)
Моля не пускайте няколко мнения едно след друго. Използвайте бутона “промени”.
Mr_Muskul

21.10.05
16:38

[quote author=“ianchev85_1”]Спокоино димек момчето е просто фен :D ,тоба му е личното мнение,не се сештам кои  е но ме е прехвалил малко :oops:  :oops: .Има  доста по добри от мене  :cry: ако мога да се нарача добър защтото никога не може да си достатачно добър в този спорт винаги се иска оште :!: А колкото до изтърбушване на подиуми ми кажи ти на мене някога бил ли си на такаъв подиум или си поредниа ТАШАК които си мисли че разбира от трибои :!:

Бил съм на такъв подиум,имам 4то място на републиканско.
Извинявай приятелю, но бих те посъветвал да си спестиш епитетите, които използваш, щото форума не е само за петнаестина човека дето си се знаят и  разбират.Той е и за такива ‘’ташаци’’ дето не разбират много, ама са чули за тебе примерно и ти се кефят - а ти ги пишеш врели некипели. Недей така с теслата-помниш ли Любо Пенев как се изложи с духането на супата.

ST

21.10.05
22:00

да василе недеи така не обиждаи милионоте си фенове те дават мило и драго да видят изявите и след т’ва ти се възхищават във форумите а ти ташаци ги наричаш засрами се недеи така  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

DJ

31.10.05
21:07

Онуфри не обиждай хората.Сигурно докато си писал това си накусил.
Издишаш ! Всеки интересуващсе от спорта заслужава уважение.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1