Добър бърнър без кофеин

08.11.13
22:53

Здравейте, моля препоръчайте някакъв силен бърнър без кофеин, други стимуланти не ми пречат.
В момента съм към 89kg, 187см, 16-17%  bodyfat, тренирам с тежести 3-4 пъти в седмицата и въртя колело 4-5 пъти по 20-25мин, спазвам режима на leangains.com, т.е. вариант на  периодичното гладуване, при който се яде 8 часа на 24 часа, сравнително бланасирано въглехидрати/протеини/мазнини ям. Трябва ми нещо да помогне да изчистя до към 10-12%, до сега съм ползвал Gaspari Detonate и Isatori MX-LS7, като и двете вършеха добра работа при мен, особено гаспарито. За съжаление поради наскоро проявил се страничен здравословен проблем(http://en.wikipedia.org/wiki/Patulous_Eustachian_tube) не е препоръчително да приемам точно кофеин, но други стимуланти не би трябвало да са ми проблем.

09.11.13
16:18

Разумни, но визуално не чак толкова добри :) Иначе симптомите не се засилват, а се проявяват след прием на коефеин и само след като съм в изправено положение няколко минути поне, ако не приемам кофеин или не стоя изправен не се проявяват изобщо, като принципно не е ясно и няма изследвания още как точно коефеинът влияе на евстахиевата тръба, но едва ли е  заради повишаването на кръвното налягане, тъй като моето по принцип е много ниско, даже ако не взимам някакъв стимулант при бързо изправяне ми причернява за секунда.

10.11.13
11:17

Какво разбираш под “други стимуланти”? Принципно всички стимуланти от типа на кофеина, йохимбин, синефрин и прочее, имат един и същ краен ефект - оказват влияние върху нивата на адреналина. Така че, не знам с какво кофеина е по-различен от останалите. Освен това, Йохимбина който след кофеина е следващия по-популярност стимулант, при някои хора действа хипотонично. Мен например 10 капсули Йохимбин на Праймафорс на ден, ми сваляха зверски кръвното, и ми се виеше свят!

10.11.13
13:26

Конкрентният проблем просто се засилва(или появява) при прием на кофеин, за други стимуланти за момента няма данни дали имат ефект, така че аз лично нямам нищо против да пробвам горе-долу всичко освен кофеин, вече ако пак се прояви проблема ще търся нещо без стимуланти, въпреки че съм пробвал липотропни бърнъри и ефекта при мен клонеше към 0.

Мнението беше редактирано от rvg на 10.11.13 14:29.

CH

10.11.13
17:01

Вземи си фет бърнът, който съдържа само липотропни съставки. Има един на Амикс. И според мен трябва да вдигаш постепенно времето на кардиото, защото 20 мин са недостатъчни за да влезеш в аеробер режим. Върти на ниска степен с бързо и равномерно темпо и гледай пулса да е около 120.

10.11.13
20:26

Ами честно да ти кажа, аз не виждам какъв може да е термогенния ефект на стимулантите! Поне аз пия бърнери, не за да “топят лойта” а за малко повече енергия и фокус. Според мен е глупаво да си правиш експерименти, кой от стимулантите би ти подействал и кой не. До колкото знам, само Геранамина има малко по-различна утилизация от Кофеина примерно, но той пък е забранен вече, така че не ти върши работа. А и лошото е, че по магазините няма безплатни мостри, за да можеш реално да изпробваш. Най-добре си вземи Л-карнитин, и си тренирай, и нещата ще си дойдат на място.

PH

12.11.13
13:37

Най добре да си вземеш комбинация от продукти,л карнитин (по възможност в ацетилна форма),cla/омега3,yohimbine hcl,raspberry ketones и т.н.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1