31.10.05
15:07
Реших да сменя програмата, като в един ден ще тренирам 1 мускулна група. Та въпроса ми е следния, с коя муск. група да започна и с коя да завърша седмицата. По колко упражнения, серии и повторения да правя.
п.с. - :arrow: 1.83 :arrow: 75кг. :arrow: ектоморф
10х
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 17.04.11 19:02.
31.10.05
19:27
Избери си нещо от сайта. Като за начало ще свърши работа. Във форума има и много теми с готови програми. Почваш с най-слабата муск. група по принцип, но може и с която си пожелаеш. По 3-4 упр, по 3-4 серии с 8-10 повторения.
Като си кажеш стажа може да конкретизираме малко.
[quote author=“alex”]Ми близо 2 години, ако броя и почивките ми става около 1г. и 5-6 месеца
Ами става ,започни с най слабата ти група (приоритет)
примерно най слабата ти мусколна група е гръб почваш 1ден с нея после 2ден гърди 3ден крака 4 ден рамо и 5ден бицепс + трицепс
edit: прави краката в 3-ти ден защото колкото и да е пак ти почива горната част на тялото. УсПеХ :!:
май приоритета ще го дам на ръцете, не знам защо но много трудно качвам там маса :evil:
[quote author=“alex”]май приоритета ще го дам на ръцете, не знам защо но много трудно качвам там маса :evil:
От собствен опит ще ти кажа че не е най-удачно да почваш с ръцете защото може яко да претренираш когато правиш другите групи.Ако все пак искаш.Прави първи ден ръце след това почини на втория и после си продължи с другите групи
хм има нещо вярно в думите на Миле
аз ако правя ръце 1 после ако трябва гръб вобще немога да отлепя...
[quote author=“alex”]Та въпроса ми е следния, с коя муск. група да започна и с коя да завърша седмицата.
10х
Ми аз предлагам така:
:arrow: гръб
:arrow: гърди
:arrow: крака
:arrow: раце(бицепс и трицепс)
:arrow: рамо( и трапец ако го тренираш)
:arrow: корем
02.11.05
19:25
[quote author=“bolkers”][quote author=“alex”]Та въпроса ми е следния, с коя муск. група да започна и с коя да завърша седмицата.
10х
Ми аз предлагам така:
:arrow: гръб
:arrow: гърди
:arrow: крака
:arrow: раце(бицепс и трицепс)
:arrow: рамо( и трапец ако го тренираш)
:arrow: корем
според мене корема трябва да се тренира 3 пъти седмично
така хем ще спестиш някой лев за фит ,хем ефекта ще е по голям