В един ден, една мускулна група

31.10.05
15:07

Реших да сменя програмата, като в един ден ще тренирам 1 мускулна група. Та въпроса ми е следния, с коя муск. група да започна и с коя да завърша седмицата. По колко упражнения, серии и повторения да правя.

п.с. -  :arrow: 1.83 :arrow: 75кг. :arrow: ектоморф

10х

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 17.04.11 19:02.

31.10.05
18:06

кажи си стажа :wink:  :!:

Избери си нещо от сайта. Като за начало ще свърши работа. Във форума има и много теми с готови програми. Почваш с най-слабата муск. група по принцип, но може и с която си пожелаеш. По 3-4 упр, по 3-4 серии с 8-10 повторения.

Като си кажеш стажа може да конкретизираме малко.

31.10.05
21:09

Ми близо 2 години, ако броя и почивките ми става около 1г. и 5-6 месеца

31.10.05
21:21

[quote author=“alex”]Ми близо 2 години, ако броя и почивките ми става около 1г. и 5-6 месеца

Ами става ,започни с най слабата ти група (приоритет)

01.11.05
11:56

примерно най слабата ти мусколна група е гръб почваш 1ден с нея после 2ден гърди 3ден крака 4 ден рамо и 5ден бицепс + трицепс

edit: прави краката в 3-ти ден защото колкото и да е пак ти почива горната част на тялото. УсПеХ :!:

01.11.05
14:05

май приоритета ще го дам на ръцете, не знам защо но много трудно качвам там маса :evil:

01.11.05
15:12

[quote author=“alex”]май приоритета ще го дам на ръцете, не знам защо но много трудно качвам там маса :evil:

От собствен опит ще ти кажа че не е най-удачно да почваш с ръцете защото може яко да претренираш когато правиш другите групи.Ако все пак искаш.Прави първи ден ръце след това почини на втория и после си продължи с другите групи

01.11.05
16:54

хм има нещо вярно в думите на Миле
аз ако правя ръце 1 после ако трябва гръб вобще немога да отлепя...

01.11.05
17:44

[quote author=“alex”]Та въпроса ми е следния, с коя муск. група да започна и с коя да завърша седмицата.

10х

Ми аз предлагам така:
:arrow: гръб
:arrow: гърди
:arrow: крака
:arrow: раце(бицепс и трицепс)
:arrow: рамо( и трапец ако го тренираш)
:arrow: корем

SE

02.11.05
19:25

[quote author=“bolkers”][quote author=“alex”]Та въпроса ми е следния, с коя муск. група да започна и с коя да завърша седмицата.

10х

Ми аз предлагам така:
:arrow: гръб
:arrow: гърди
:arrow: крака
:arrow: раце(бицепс и трицепс)
:arrow: рамо( и трапец ако го тренираш)
:arrow: корем

според мене корема трябва да се тренира 3 пъти седмично
така хем ще спестиш някой лев за фит ,хем ефекта ще е по голям

02.11.05
19:28

SeLeCt прв си ама пича иска да тренира една група в отделен ден :wink:

05.11.05
15:48

Примерно за корем, ако е в един ден как да го тренирам, т.е. по колко упражнения и серии предлагате и естествено ако реша и 3 пъти седмично да го тренирам

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1