Защо е хубаво да се пие рибено масло?

BR

30.10.05
17:43

Абе искам да ви питам защо е хубаво да се пие рибено масло.В смисал какво е действието да рибеното масло и да ми кажете как да го пия ако може ? Мерси ;)

30.10.05
18:09

[quote author=“Br1ng3r”]Оф...... много се извинявам че заглавието е на латиница , не сам забелязал  :oops:

офф: Ми оправи си го  :!:

BR

30.10.05
19:02

ZeroMancer абе мои нов сам във форума ако знаех как щях да го опрая ... ;(

31.10.05
18:40

[quote author=“Br1ng3r”]Абе искам да ви питам защо е хубаво да се пие рибено масло.В смисал какво е действието да рибеното масло и да ми кажете как да го пия ако може ? Мерси ;)

Полезни мазнини за теб са това ;)

01.11.05
15:53

рибеното масло помага за укрепване на здравето и при изоставане на растеза,доколкото знам помага малко и за маса :lol: добре е да се взима по 1/2 капсулки два пъти на ден  :wink: заедно с храната

MJ

01.11.05
18:06

помага за енергията,има омега 3 мазнини в него
които са едни от наи-здравословните неща
също смазва ставите
а бе въобще супер “добавка” си е 8)
МЕГА ЗДРАВОСТЛОВНА :D

01.11.05
19:02

Действие:Рибеното масло съдържа незаменими омега-3 мастни киселини, необходими за поддържането на телесното здраве. Намаляват риска от сърдечни заболявания и инсулт, подобряват състоянието на ставите и работата на мозъка и намаляват телесните мазнини
Дозировка: 2-6 г. дневно резделено на 2 дози с храна

Цитат: М и Ф

BR

02.11.05
01:26

HeLLFiRE може и да е цитат от мускули и фитнес , но важното е че не го знаех а вече го зная.Мерси много евала на целия форум добре че го има щото инструктора щеше да се поболее горкия да го питам 10 неща в секунда  :oops:

MJ

02.11.05
11:01

остай ги тез инструктори те нищо не знаят :lol:

02.11.05
18:00

[quote author=“marry jane:P”]остай ги тез инструктори те нищо не знаят :lol:

Има нещо вярно, но както и това, че всяко нещо си има изключения :)
8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1