Чистене на корема

20.11.13
14:58

Трябва ми съвет. Никога досега не съм имал корем, но постепенно почва да се оформя. От 3 години се занимавам със фитнес и досега винаги съм качвал, защото бях слаб. Вече имам доста мазнини 13 %. Интересува ме как да намаля корема. По-добре ли ще е да започна НВД, да си взема фет бърнър и така 2 месеца (свалям мнооого бързо) или да си продължа с ВВД и да добавя кардио ? Само корема е проблема ;)

От кога 13% са “доста” :D

20.11.13
18:49

Ако имаш корем, значи доста подценяваш % на мазнините си. При 13% трябва да имаш преса (леко замазана, ама преса) и ще си далеч от понятието корем. Ако от 3 години все качваш, може би не е зле да помислиш за един период на чистене.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1