01.11.05
13:02
Значи тренирам по следната програма
1.Ден - Гарди , предно рамо , Средно рамо
2.Ден - Почивка
3.Ден - Гръб , Трапец , Задно рамо
4.Ден - Бицепс , Трицепс , Предмишница
5.Ден - Почивка
6.Ден - Крака
7.Ден - Почивка
Моля ви искам да ми кажете добре ли е и ще доведе ли до претрениране , ако в 5 и 7 ден когато са ми почивките ходя в залата да правя само коремни преси? Ако е от значение 1.71 сам висок , 64 килограма , бърз метаболизам , 16 годишен.
моята програма е почти същата само че аз и предлагам да размениш местата на 2 и 3 ден щото иначе можеш да му кажеш сбогом на бицепса :wink: а за корема не мисля че ще има проблем
01.11.05
23:54
Мерси за вички отговори но как ще е по добре да сменя последно 2 с 3 ден или 4 с 5 ;]?
Можеш така:
1.Ден - Гарди , предно рамо , Средно рамо
2.Ден - Гръб , Трапец , Задно рамо
3.Ден - Почивка
4.Ден - Бицепс , Трицепс , Предмишница
5.Ден - Крака
6.Ден - Почивка
7.Ден - Почивка
т.е. да промениш малко повече неща :)
02.11.05
01:21
Ами светлио мерси за предложението,но не мисля че ми трябват 2 дена почивка след краката.Аз сам футболист и специално след тях не сам чак толкос смазан ;).Мисля да опитам така :
1.Гарди , Предно рамо , Средно рамо
2.Гръб , Трапец , Задно рамо
3.Почивка
4.Бицепс , Тризепс , Предмишница
5.Почивка
6.Крака
7.Почивка
Избрах този начин понеже ще почивам след гарба.Мерси че ми казахте това защото наистина е важно ;)).А в почивните 3 и 5 ден мачкам яко само пресата. :D
Четвърти с пети ден :wink:
03.11.05
00:07
добре болкерс мерси.А между другото тва на снимката твоя гръб ли е ?
Br1ng3r що не кажеш и какви упражнения правиш за всяка мусколна група и по колко сери!?
03.11.05
13:36
[quote author=“Br1ng3r”]добре болкерс мерси.А между другото тва на снимката твоя гръб ли е ?
НЕ ! :shock: :D
не бе не е моя гръб :lol: :lol: :lol:
тва е на Мелвин Антани :wink:
03.11.05
23:59
хахаха бе болкерс питах щото перфектна симетрия жива красота.А Player няма какво да казвам упражненията щото се стремя секи пат да сменям по 1,2 за да се затормозява мускула и да не свиква кам дадено натоварване.Иначе базовите опражнения ги правя всеки път ;)
04.11.05
00:02
Само да ти кажа, че мускула свиква не към упражненията а към сериите и повторенията дори и тежестите!
04.11.05
00:17
doggeddogg 10x за инфото,но тва значи ли че ако примерно си сменям сериите приемерно 1 пъп правя супер серия , друг път дроп серия , друг път пирамида , друг пат нормална серия ще го дразня по различен начин ?
:roll: