24.11.13
19:41
Здравейте!Не обичам яйца(просто не мога да ги ям, чисти), но трябва да ги ям заради протеините, та кажете как да си приготвя яйцата, та да не ги усещам, но същевременно да ги поемам.Става дума за 5 белтъка.
Никак. С 5 белтъка или без тях все тая. Като не можеш да ядеш яйца, яж нещо друго вместо тях.
24.11.13
19:50
Аз ги разбивам с пасатора (вече сварени, цели), като им добавям кисело мляко или вода, да стане на шейк. Аз поне така си реших проблема с яйцата - за около 30сек 6 яйца ги няма :D.
П.П. За какво хвърляш жълтъка?!
Мнението беше редактирано от Dimitar Stoyanov на 24.11.13 19:51.
24.11.13
19:55
В пет белтъка нищо няма, хапват се за отрицателно време сварени. Хапвай и жълтъците, няма да ти навредят.
24.11.13
20:32
казано от DSD на 24.11.13, 19:50:
Аз ги разбивам с пасатора (вече сварени, цели), като им добавям кисело мляко или вода, да стане на шейк. Аз поне така си реших проблема с яйцата - за около 30сек 6 яйца ги няма :D.
П.П. За какво хвърляш жълтъка?!
Мерси.Аз преди си правих шейк със сурови яйца, но ме съмнява да няма някакви зарази и затова спрях.Правех го с банан, прясно мляко и яйца.Като ги сваря яйцата и разбия с пасатора в мляко, няма ли да станат на бучки?
24.11.13
21:12
Като ги сваря яйцата и разбия с пасатора в мляко, няма ли да станат на бучки?
Не и ако ги разбиеш добре. Ако ги разбиваш само с кисело мляко ще ти стане много гъст шейка, можеш да добавиш малко вода или пък директно във вода. С водата изглежда странно, но наистина се получава доста добре - пробвай и двата варианта и виж кой ще ти е по - вкусен.
Мнението беше редактирано от Dimitar Stoyanov на 24.11.13 21:14.
25.11.13
14:49
Най-лесния начин:
5 яйца + извара + кайма + чубрица и сол, изпечени на фурна става много вкусно :)
25.11.13
20:27
Заглавие на темата: Как да си сготвя яйцата?
казано от Даниел Бонев на 24.11.13, 19:41:
Здравейте!Не обичам яйца(просто не мога да ги ям, чисти), но трябва да ги ям заради протеините, та кажете как да си приготвя яйцата, та да не ги усещам, но същевременно да ги поемам.Става дума за 5 белтъка.
Понякога имам чувството, че някой си създава различни акаунти, от които да си прави гавра с четящите...