02.11.05
21:09
1.Едно упражнение за гърди
2.Две-три упражнения за корем
3.Едно упражнение за китки
4.Как точно да се разгрявам преди тренировка
5.какво мислите за яденетоми в училище-2-3айряна и един сандвич.
6.упражненията да могат да се изпълняват в домашни условия
7.ще ми пречили да ям преди тренировка(ако не кво ще е хубаво да ям)
8.начин по който да сваля теглото.
1.ако имаш лежанка-повдигане от лег(ако нямаш си взми) :wink:
2. коремни преси/повдигане на краката от лег/повдигане на краката от вис
3. :shock: :shock: :shock: :shock: как така за китки(да нямаш в предвид за предмишница)
4.прави по 1 упражнение с малки тежести за всички мускулни групи(+ 20 коремни преси и 10 лицеви опори) 8)
5.добре е горедолу ама може да добавиш още един санвич и някакъв плод :wink:
6.—————————————————————————————————- :roll:
7.преди тренировка не яж. :wink: (1 час преди тренировка хапвай нещо)
8.диетка НВД и кардио :wink:
02.11.05
22:56
абе пич земи чети малко информацията в сайта, че само се излагаш ... всичко е написано ! приятно четене
абе пич земи чети малко информацията в сайта, че само се излагаш ... всичко е написано ! приятно четене
според мен не е само до четене.. за всеки е сравнително индивидуално и е хубаво да те погледне някой, който разбира
03.11.05
13:30
[quote author=“Fitibaldi”]
според мен не е само до четене.. за всеки е сравнително индивидуално и е хубаво да те погледне някой, който разбира
ооо баткоо къв е тоя аватар бе :?: :evil: ........ ми ходи при инструктор да та ораси и да та гледа ... има достатъчно информация на сайта :!:
03.11.05
13:32
ааааа тва на аватара му мъже ли са бееее :evil: :evil: :evil: :evil:
03.11.05
13:43
ае тоя е бахти гнусния аватар ве !
а тоя трипле х
нищо няма да постигнеш пич без да се образоваш сам !
има сайт ползвай го !
[quote author=“valaraukarky”]
ооо баткоо къв е тоя аватар бе :?: :evil: ........ ми ходи при инструктор да та ораси и да та гледа ... има достатъчно информация на сайта :!:
то може да е написано ама някой може да иска да са консултира :wink: аватара няма да го коментирам :shock:
какво мислите за режимами на хранене(в училище):
1сандвич( състав:хляб,луканка,варено-пушени колбаси,кашкавал,салата,подправки) енергииност-235kcal/100g продукт.
2данона за пиене-енергииност-65kcal(единия)
1дъвка от 5стотинки. :lol: кво ше кажете добре ли е?
03.11.05
18:45
хахахах ти си за темата бисере майна размазваш ме ... дъвката е махни по-добре тик-так :D
[quote author=“B_Ball_P”]ааааа тва на аватара му мъже ли са бееее :evil: :evil: :evil: :evil:
Да, въъ изтръпнах баси .... :x Туй много гадно вее пич.
А и аз мисля че има достатачно информация в сайта и в други саитове. :roll: Аз почти в форума не питам за разни глупости. А то на сайта си има тарсачка. :wink:
мерси много.но просто мислих че ще е по-добре да питам тук за да ми предложат нещо и да ми кажат по колко пати да праа упражненията и да се консултирам за хранителния режим,или некви проблеми с трена.
1.един мои приятел пита ше му пречели да си пуши по 3-4 кутии на седмица ако тренира????ако да имали некъв шанс все пак да постигне нещо(плочки,бицепси,хубаво тяло.)
2.ако си взема от ония “лекарства” или квито са там за изгаряне на мазнини нужно ли е да тренирам за да постигна резултат?
еми,няма да му помогне пушенето във всеки случай.Ще може обаче да постигне резултат,доста добър.Ако е под 18 може и да му попречи да израстне настрани.
Като вземаш работи за отслабване ще трябва да намалиш калориите и да продължаваш да тренираш ако искаш(задоволителен) резултат.