рамене

SA

02.11.05
22:28

здр ами тренирам за маса на раменете си но не6то не ми растат  :( и ще сам ви блогодарен ако ми дадете савет какво да правя и кои упражнения са най-подходящи  за трите глави(предна страни4на и задна)  :lol: тренирам от 4-5 месеца но раменете ми са заспали и не мога да ги събудя :) .

03.11.05
00:58

ами като начало можеше да си кажеш програмата по която тренираш ;)  иначе универсално лекарство няма! това което работи при един при друг ваобще може да няма ефект.  щом искаш да качиш в раменете наблегни на тежките упражнения (повдигания на дъмпели и щанга над глава пред и зад врат като естествено не го правиш сичко това в една тренировка :) ).  аз също имах проблем с раменете ама сега са ми даже малко по развити от колкото трябва... затова ти давам програмата от която бях наи доволен а ти си предцени ще има ли фаида за теб!  тренирах раменете с бицепс и трицепс в един ден като раменете винаги бяха първи:
1. повдигания на щанга зад врат от седеж пирамида от 12,10,8,6 повт.
2. арнолд повдигане 2серии х8 повт
3. изнасяне на дъмбел с една ръка от стоеж ( като с другата ръка се държа за някаква стойка) 1 серия от 8 повт  и една дроп-серия
4. изтегляне на щанга зад и по дължина на  тялото (тва малко обаркващо звучи сещаш се  кво имам предвид за задно рамо нали ?) 3 серии х 8п

03.11.05
09:43

въпроса е ти самия да усетиш натоварването но тази програма на x_3_mar е добра предлагам ти също така с кривата да повдигаш до брадичката си за предно рамо 3х8 и разтваряне на дъмбели в страни от седеж(сигурно с не повече от 5кл ще го правиш това упражнение но доста натоварва)

06.11.05
02:51

Аз лично правя това:
1.Раменни преси с щанга зад врат.-3 по 8 повторения
2.Разтваряне с дъмбели от стоеж-настрани,напред и наведен назад за трите части във супер серия.Пак 3 по 8.
Дава бая добър ефект.

06.11.05
02:53

[quote author=“Oblivion_”]Аз лично правя това:
2.Разтваряне с дъмбели от стоеж-настрани,напред и наведен назад за трите части във супер серия.Пак 3 по 8.
Дава бая добър ефект.

добави и набирания, тесен, широк и обратен хват, съответно пак тясно и широко. Кофички прави и лицеви упори също. Ефекта е гарантиран!

06.11.05
02:55

Повечето от тези упражнения ги правя,но в други тренировки.Благодаря за съвета. :D

06.11.05
11:25

[quote author=“galant”][quote author=“Oblivion_”]Аз лично правя това:
Дава бая добър ефект.

добави и набирания, тесен, широк и обратен хват, съответно пак тясно и широко. Кофички прави и лицеви упори също. Ефекта е гарантиран!

кви набирания човека пита за упражнения за рамо  :lol:  обратен хват няма има прониран и супиниран или  подхват и надхват
и кат земете да пишете ефекта е гарантиран ....  :evil:

06.11.05
13:13

galant
абе бате ти добре ли си кви набирания кви лицеви упори четеш ли вобще темата за какво е!? човека пита за РАМО а всички тия глупости дето ги каза.. са за съвсем други мусколни групи!

06.11.05
13:56

Player, чета разбира се! Лицевата упора развива и рамената до голяма степен, кофичките - също.
Консултирай се с някой.

06.11.05
15:56

galant знам че от лицевите упори се развива предно рамо, но се натоварват и гърдите наи вече!, а тои иска упражнения за рамо не и за гърди :wink:

06.11.05
16:03

[quote author=“Oblivion_”]Аз лично правя това:
Дава бая добър ефект.

само да кажа, че правенето на раменни преси зад врат е доста упасно упражнение и не го препоръчвам... общо взето с рамото трябва много да се внимава, защото лесно се износва...ако се бъркат тежестите и упражненията не се правят правилно може да се стигне до сериозни контузии

06.11.05
16:05

рамените преси зад врат са за средно рамо и според мен те го товарат наи много, за това винаги като ги прая имам партниор!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1