Дориан Йейтс

02.12.13
01:28

Сплит:

1.Ден: Рамо,трапец, трицепс,корем

2.Ден: Гръб,задно рамо

3.Ден: ПОЧИВКА

4.Ден: Гърди,бицепс,корем

5.Ден: Бедра,задни бедра,прасци

6.Ден: ПОЧИВКА

Какво ви е мнението за този сплит , ако искате ще напиша и упражненията.

02.12.13
01:35

Ми сплит като сплит, ползвал съм го.

02.12.13
01:36

на теб какво ти е мнението за тая мацка:

ако искаш да кача снимка да я видиш?

02.12.13
12:28

казано от Петко К на 02.12.13, 01:35:

Ми сплит като сплит, ползвал съм го.

Ама същите упражнения ли прави или ги беше променил и останали доволен?

02.12.13
13:50

Правил съм 6 week training-a на Дориан от бб дот ком.

IS

02.12.13
13:50

Сплита си е добре за неговите цели и явно му е вършел работа.Друг е въпроса дали ТИ ще тренираш по Хеви Дюти и то наистина на макс.,ще имаш ли адекватно възстановяване и т.н. ?

п.п. Аз,не бих копирал програмата на профи 1:1

02.12.13
14:45

Aми дa прaв си. Но мисля дa я тренирaм няколко седмици и ми хaресвa кaк сa комбинирaни мускулните групи. Пия протеин и креaтин ще си вземaм. Хрaня се добре. Сегa тренирaм пет пъти и осещaм че почнaх дa влизaм във зaстой

имай предвид, че програмите на културисти са правени за културисти, иначе така написан това си един нормален сплит, в който броя на упражненията и сериите трябва да е съобразен с възстановяването ти и с това, че си натурално трениращ

02.12.13
20:51

Ще тренирам по нея 1 месец и ще видим и след това ще си мина на друг четиридневен сплит гърди, ръце почивка , гръб крака рамо и 2дена почивка :))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1