Двуразова тренировка за изчистване

02.12.13
19:53

Купих си велоергометър с идеята да се оттърва от малко излишни килограми мазнина (7-8). Тренировките са ми 4 пъти в седмицата (от 20:00 часа) като трянирам цялото тяло. Естествено след първия час тялото ми вече е парцал и през ум не ми минава да отида и да продължа с 30 минутно кардио. Ежедневието не ми позволява да ходя повече от 4 пъти в седмицата на фитнес но сутрин рано имам 1 час в който мога да тренирам от нас (8:00-9:00). И понеже искам да запазя максимално мускулите, но не знам как да подходя с храненето и тренировките. Т.е нямам идея как да си организирам храненето така, че да не топя много мускул. Като идея ми се върти да ставам в 6:00 да пия една суроватка после спя пак до 8:00 и след което започвам кардиото и след него пак суроватка. Или направо само на вода да започвам да вътря.
Искам да отбележа че през периода на тези тренировки ще мина на НВД и ще набавям комплекс витамини/минерали/Л-карнитин най-вероятно от Scitec Monster Pack. Приемам изпробвани предложения.

WA

02.12.13
21:02

Сутрешното кардио е отличен вариант, но има и риск от загуба на мускулна маса. Добавяй БЦАА към суроватката след тренировката и най-добре преди това не яж/ пий нищо освен вода разбира се.

Виж линка, и се разчети из темите, има много полезна информация относно това как да подходиш с храненето.

http://www.bb-team.org/forums/viewforum/19

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1