Програма за Фитнес

Здравейте, искам вашето мнение ? тренирах 5 месеца стрийт фитнес и сега зимата мисля да мина малко на Фитнес да покача мускулна маса ... мисля да започна с http://www.bb-team.org/workout/4633_dwumesechen-kurs-za-sredno-naprednali-ot-joe-weider ? какво е вашето мнение ? да го права 2 месеца и после да мина на друга програма . Нека кажа малко повече за мен преди да започна Стрийт фитнес бях дебел .. 182 височина  97 килограма в момента съм 83 ( по кантара в еконт :Д ) много отслабнах и затова реших да започна да качвам мускулна маса .. гледам да ям само меса,ориз,картофи,извара,сирене,кашкавал,боб,леща,т.н. сутрин хапвам кисело или прясно мляко с овесени ядки + 2 яйца  ( обаче мисля че това няма да ми помогне да покача мускулна маса ). Гледам да ям 5-6 пъти на ден. Приемам всякакви съвети ? Добре ли ще е програма като за начало ?

03.12.13
22:52

Определяш ли се като средно напреднал ?
Също искам да попитам за закуската-защо мислиш , че няма да помогне за качването на ММ , и конкретно само за закуската ли говориш или като цяло  ?

Ми г/д да средно напреднал може да се нарече
Ми не знам така си мисля и да само за закуска говоря

04.12.13
14:55

5 месеца средно напреднал, ти луд ли си...Колега, след 2 години СЕРИОЗНИ тренировки и хранене можеш да се наречеш средно напреднал. Осъзнай се какво говориш...

04.12.13
15:41

казано от Божидар Божидаров на 03.12.13, 23:16:

Далеч си още от “средно напреднал”.
А за закуската-само от нея ли се качва маса ?

казано от pesho vasilev на 04.12.13, 14:55:

5 месеца средно напреднал, ти луд ли си...Колега, след 2 години СЕРИОЗНИ тренировки и хранене можеш да се наречеш средно напреднал. Осъзнай се какво говориш...

Казах, че не знам но както кажете аз за това пиша, че не знам

казано от Пенев на 04.12.13, 15:41:

казано от Божидар Божидаров на 03.12.13, 23:16:

Далеч си още от “средно напреднал”.
А за закуската-само от нея ли се качва маса ?

смисъл как така само от нея просто питам дали е добре че до ся така съм ям

04.12.13
19:10

Просто , защото си написал - “обаче мисля че това няма да ми помогне да покача мускулна маса ”  , и аз така го разбрах. Ако добавиш още малко въглехидрат и протеин няма да ти навреди.

казано от Пенев на 04.12.13, 19:10:

Просто , защото си написал - “обаче мисля че това няма да ми помогне да покача мускулна маса ”  , и аз така го разбрах. Ако добавиш още малко въглехидрат и протеин няма да ти навреди.

Какво точно имаш предвид?

А добре ли 1 час преди тренировка да хапна овесени ядки с мляко ? + бананче?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1