03.12.13
21:38
Здравейте, искам вашето мнение ? тренирах 5 месеца стрийт фитнес и сега зимата мисля да мина малко на Фитнес да покача мускулна маса ... мисля да започна с http://www.bb-team.org/workout/4633_dwumesechen-kurs-za-sredno-naprednali-ot-joe-weider ? какво е вашето мнение ? да го права 2 месеца и после да мина на друга програма . Нека кажа малко повече за мен преди да започна Стрийт фитнес бях дебел .. 182 височина 97 килограма в момента съм 83 ( по кантара в еконт :Д ) много отслабнах и затова реших да започна да качвам мускулна маса .. гледам да ям само меса,ориз,картофи,извара,сирене,кашкавал,боб,леща,т.н. сутрин хапвам кисело или прясно мляко с овесени ядки + 2 яйца ( обаче мисля че това няма да ми помогне да покача мускулна маса ). Гледам да ям 5-6 пъти на ден. Приемам всякакви съвети ? Добре ли ще е програма като за начало ?
Определяш ли се като средно напреднал ?
Също искам да попитам за закуската-защо мислиш , че няма да помогне за качването на ММ , и конкретно само за закуската ли говориш или като цяло ?
03.12.13
23:16
Ми г/д да средно напреднал може да се нарече
Ми не знам така си мисля и да само за закуска говоря
5 месеца средно напреднал, ти луд ли си...Колега, след 2 години СЕРИОЗНИ тренировки и хранене можеш да се наречеш средно напреднал. Осъзнай се какво говориш...
казано от Божидар Божидаров на 03.12.13, 23:16:
Ми не знам така си мисля и да само за закуска говоря
Далеч си още от “средно напреднал”.
А за закуската-само от нея ли се качва маса ?
04.12.13
15:53
казано от pesho vasilev на 04.12.13, 14:55:
5 месеца средно напреднал, ти луд ли си...Колега, след 2 години СЕРИОЗНИ тренировки и хранене можеш да се наречеш средно напреднал. Осъзнай се какво говориш...
Казах, че не знам но както кажете аз за това пиша, че не знам
04.12.13
15:54
казано от Пенев на 04.12.13, 15:41:
казано от Божидар Божидаров на 03.12.13, 23:16:
Ми не знам така си мисля и да само за закуска говоряДалеч си още от “средно напреднал”.
А за закуската-само от нея ли се качва маса ?
смисъл как така само от нея просто питам дали е добре че до ся така съм ям
Просто , защото си написал - “обаче мисля че това няма да ми помогне да покача мускулна маса ” , и аз така го разбрах. Ако добавиш още малко въглехидрат и протеин няма да ти навреди.
04.12.13
22:16
казано от Пенев на 04.12.13, 19:10:
Просто , защото си написал - “обаче мисля че това няма да ми помогне да покача мускулна маса ” , и аз така го разбрах. Ако добавиш още малко въглехидрат и протеин няма да ти навреди.
Какво точно имаш предвид?
05.12.13
14:58
А добре ли 1 час преди тренировка да хапна овесени ядки с мляко ? + бананче?