Веселин Дойчев

Прескочи до:

01.12.13
18:56

Прави са хората, които казват, че след брака и децата играта се променя коренно. Хората са го казали - две дини под една мишница не може да се носят. Наистина е хубаво, невероятно, да виждаш как тялото ти се променя, как реагира на тренировките с тежести. В този смисъл човек може да бъде един Микеланджело, чиято най-велика творба е неговото собствено тяло, но след като създаде семейство, според мен приоритета трябва да се измести от тялото и постиженията с всичката прикрита или не толкова прикрита себичност и ‘’мек’’ нарцисизъм, към изграждане и непрекъснато поддържане на нещо много по-голямо и значимо - семейството. Представи си само на старини кое би те топлило повече -да седиш сам с медалите, които си спечелил с 400 тяга преди 45 години или с внуци и правнуци, тичащи около вас с твоята баба?
Това бе моята една стотинка по въпроса. Имам още 4, но не смятам да ги давам, защото не ми е там работата.

Семейството преди всичко,няма спор.няма по-голяма сила от детето ти.За едно дете е най хубаво да расте с майка си и баща си!на  теория всичко така и е мн правилно.тук говорим за семейство в което има нормално отношение и разбирателство и от двете дтрани.ако това не е така обстановката става натоварваща и потискаща за всички от семейството вкючително и за детето.тдецата имат изключително развита интуиция и усещат всичко въпреки и да няма скандали заради тях.на този етап това което се случи е за доброто на всички ни.причината не се оказаха тренировките,а нещо което няма да споделя от уважение към майката на детето ми.трети лица няма само това искам да кажа.за напред не се знае как ще се развият нещщата но за сега така е по добре.

Вчера за малко неможах 300тяга да дръпна,преди 2дни обаче направих 2ка на 220клек.лега все още не смея да напъвам заради рамото.праввя 10,ки на 100кг.

Здравейте приятели
реших да се подновя дневника тъй като почнах подготовка за състезанието през март ,което е с екипировка.трудно ми е защото нещата са много по различни отколкото безекипировъчното вдигане.вчера кляках с.бинтове ,но се получи висок клек ,защото изгубих ороентация за дълбочината,но ще свикна след изведтно време ,важното.е.че щангата не ми беше тежка 240кг.клипа може да го видите на стената ми във фейсбука.още немога да де оправя от настинката,която ме.държи вече месец но съм на оът да я преборя! Тези дни пак ще пиша.на високовъглехидратна диета съм....

07.01.14
19:12

Welcome back :) Ще те четем ! Успех, Веско!

Благодаря ти, братле! :)

Днес лег ,трицепс предно рамо
положението е мн зле при лега..направих 3двойки на 140 като  за третата ми помогнаха.не съм правил лег от октомври...нито пък трицепс и предно рамо.тази контузия на.рамото ме върна 2г назад.при ваденето ги усещам много леки ,при пускането същп..тръгвам мн бзривно отдолу ,но движението ми.спира по средата.където се включва трицепс.и рамо и.трицепс никакви ги няма .след лега направих 3по.12 разтваряне.с.въже.за трицепс а след.него повдигане на.дъмбели ..с 20кг.дъмбели.дано тръгнат нещата в този лег щот нз какво ще правя иначе....но няма да се дам де...

09.01.14
08:39

Ще тръгнат нещата, Веско. Важното е да си здрав и да нямаш болки, легът ще се върне, където е бил, че и с нещо отгоре. :)

Днес вдигах с температура и оток на зъба...не бях мн добре и почивах 3дни.ам някаква инфекция на.синусите и изкарвам мн кофти секрети...и от инфекцията вдигам темп.днес правих ъяга и лег
Тяга 4,4,2,1,1 -180кг,200кг,230кг,260,290кг дръпнах ги много леко и мисля че ще.се спправя.с 310 на този етап.
Лега стигнах до 140..не съм се напъвал до макс.
Скоро ще правя клип с тяга.само да се оправя и да влезна в час...

250кг клек на Веско!

https://www.facebook.com/photo.php?v=442024219259175&set=vb.100003548037855&type=2&theater;

Днес добра трен стана...правих преди това 3ки на 170 после 2ки на 210 единица на 230 и.250кг. За втори път клякам само с панталонките. Ще.свикна и ще бъде още по добре. От другата седмица обличам тежката артилерия да видя какво ще.стане.  цекта до март месец ми е 300пък дано ги и мина ...дълго време бях болен,сега вече съм добре. Жорка мерси за постването на клипа!

Вчера.стана яка трен ,дърпах тяга с екип.
7по4,4,2,1,1,1 - 180,200,230,260,290,320,320кг
На 290 се намъкнах в трикото и не ги усетих... 1вия опит на 320 неможах да хвана хубаво при тръгваншто и.ги изтървах точно преди да ги заключа,иначе.не ми бяха тежки.при втория опит същото.преди това намотавах бинтове на едно приятелче и сигурно от там ми.се измориха ръцете...не би трябвало да имам проблеми с тази тежест с хвата.ще помоля жорката да качи клиповете да.ги видите.те са ми на стената.на фейса.

290кг
https://www.facebook.com/photo.php?v=443335469128050&set=vb.100003548037855&type=2&theater;
320кг
https://www.facebook.com/photo.php?v=443337869127810&set=vb.100003548037855&type=2&theater;
Ето това са двата клипа. :)

20.01.14
09:02

320 ги имаш отвсякъде! :)
На второто клипче пичът отзад как невъзмутимо си прави флайсове с 10-тина килограмови дъмбели. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 20.01.14 09:02.

20.01.14
12:02

Ебахти и скоростното вдигане им направи, все едно не са 320, а 220 :)
И знамето на Миньор отзад дава сила ;)

Боби има ги.и такива братле....които само пречат! А като ми заиграят карти в залата и започнат да викат и да.се лигавят ми идва да отида да им обърна масата и да ги изгоня всички. Бат Саши..тайа ще изтрелям и по-голяма щанга обещавам ри! Имам още.работа с това трико. Ще му свикна и ще разцепя!
Днес правих лег с фланела..днес ми беше втора трен с нея. Загрях хубаво до 130 като на тях направих 2 единици.първия опит с фланелата ми беше на 160 които неможах да ги пусна.2ри опит ми беше на 180 които трудно пуснах  и трудно вдигнах. От 2,ри опит застанах и се нагласих по по-различен начин и хванах по широко...пуснах ги по леко след което.ги изтрелях. Имам аванс поне 15кг .камък ми падна от.сърцето днес...едно че фланелата е много трудна за вдигане,другото че тази контузия ме беше върнала в първи клас. Рамото мисля че се оправи....да не чуе дяцол.

Днес пълен провал с клека ,а бях много силен.правих до 230 само по крачули на трикото. След това на 260 сложих презрамките и бинтове ,при клека в долно положение щангата ме занесе назад и ме обърна.при втория опит ги пускам надолу като стигнах под 90градуса усетих че пак залитам.назад тръгвам да се изправям а надеждата.да.балансирам но уви...изправих се мбого лесно но залитнах назад и ме хванаха.щангата ми е лека ,но се надявам да.ае.науча са клякам с бинтове.вече тре. Бе бинтове няма да.правя.от днес просто съм раЗБИТ и емоционално и физически!

почивах принудително 3 дни заради болки в ръцете. Не съм скучаел че малкото беше при мен и много си играхме. Днес тренирах но не бях на.100процента. Правих тяга и на 270 си усетих че не съм в силата си ..след това облякох трикото ма 300 и 320кг
тяга 9по 4 4 4 2 1 1 1 1 1 -140кг,170кг,200кг 230,250,270,300,320,320кг
нямах проблеми с тсзи тежест ..мн леко вдигане и хубави 2 1ци,при втората ги държах 15секунди преди да ги пусна.

28.01.14
22:37

казано от Veselin Doichev на 22.01.14, 22:11:

.от днес просто съм раЗБИТ и емоционално и физически!

Въпрос на време е да свикнеш и с трикото , както беше необходимо с бинтовете :)
Не съм слагал трико , но бинтове, да  и първите няколко тренировки е кофти докато се свикне. Всичко с времето си

Поздрави : )))

Днес 3ти ден трен подред и ми дойде малко в повече.правих клек с екип...сложих презрамките на 210 и трикото щеше.да ми спре въздуха...другия опит направих на 230 ..пуснах ги малко над 90градуса и се изправих..чак тогава трикото.влезна както трябва. Другия опит ми беше на 250 ,клекнах ги много леко... на стената имам клип,ако някой не го мързи нека постне линка. Днес ми беше.втора трен с трико и бинтове и като се.сета първия път какво стана бях мн неуверен и предпазлив. Надявам се всеки следващ път да е по добре и по - добре...

31.01.14
00:18

Ето го супер лесни :Д https://www.facebook.com/photo.php?v=448779315250332&set=vb.100003548037855&type=2&theater;

https://www.facebook.com/photo.php?v=751197341557822&set=p.751197341557822&type=2&theater;
Ето и едни леки 330кг. Още 27 кг и републикански рекорд. :)

12.02.14
14:59

Авария ли е станала бе брат...:(
Дано да се възстановиш бързо.
Стискам палци.

Да, за съжаление Веско е със счупена ръка, точно на раменната кост е счупеното и доколкото успях да разбера е сериозно. Каза, че е сложил 300кг за клек и щангата е паднала, помислил е първоначално, че лоста се е счупил, но за съжаление е била ръката му. Повече сигурно той ще може да каже, ако може да пише на телефона с една ръка, но мен лично много ме е яд за него и му пожелавам да се възстанови бързо и напълно.

12.02.14
15:10

Еее, много гадно! Никой не е застрахован от такива инциденти.
Бързо възстановяване ти пожелавам, Веско!

12.02.14
15:53

Бързо и успешно възстановяване, брат !
Има много подходящи медикаменти, дано да можеш да ги взимаш.

Вчера ми напраеха операция която продължи 3часа .сложиха ми планка.с винтове.и.ми освободиха нерва.казаха че всичко е минало успешно. В момента се възтановявам,но ще.е.трудно...нерва е наранен и трябва му време за възтановяване. В момента.съм в пирогов и ще изкарам тук още няколко дни ,след което би трябвало да ме изпишат. Искам да благодаря на специалистите тук които ме оперираха и ми оправиха ръката! Тези хора трябва да взимат мн пари,да са живи и здрави.и да помагат още дълги години !

Отдавна не съм писал тук ,защото нямаше нищо интересно покрай мен .
В момента ръката е много по-добре.Усещам как коста калцира и там нямам почти никакво напрежение .
Нерва е основният проблем ,пръстите ги раздвижих , но китката не мога да я вдигна все още,но се оправя въпреки че е мн бавно .в залата съм от 15тина дни ,като почнах с мн леки раздвижвания ,постепенно минах на предни кликове и малко по сериозни натоварвания. От вчера да се похваля се му’шнах под щангата и почнах да клякам .направих на 70кг 10повторения . Тяга правя с 1 ръка и вчера дръпнах 180кг но не ми бяха тежки . Мисля че сила не съм свалил кой знае колко за сметка на килограмите . 95кг съм в момента , но храненето е много зле за момента. Ще го нормализираме и него , всичко по реда си .. ще гледам да съм по редовен с дневника .

18.03.14
17:45

180 тяга на една ръка ,че и лекички ! (bow)

Утре ще натисна тъпия клек ... това така няма как да продължава ,нямам нерви повече. Или ще става нещо от тази ръка или не . Имам много сила , а немога да тренирам...ще се преборя с гадния проблем . Мислех че повече под 300 няма да влезна никога , но напротив ако не ме боли ръката съм готов и под 350 да влезна. Не ме е страх от тъпата щанга , следващия път аз ще я счупа  , че имам да си връщам , ще и е.а  м.й.та

казано от Veselin Doichev на 20.03.14, 22:58:

Утре ще натисна тъпия клек ... това така няма как да продължава ,нямам нерви повече. Или ще става нещо от тази ръка или не . Имам много сила , а немога да тренирам...ще се преборя с гадния проблем . Мислех че повече под 300 няма да влезна никога , но напротив ако не ме боли ръката съм готов и под 350 да влезна. Не ме е страх от тъпата щанга , следващия път аз ще я счупа  , че имам да си връщам , ще и е.а  м.й.та

Не съм аз човека, който трябва да те поучава, но ще си позволя да цитирам едно твое изказване от преди “да правиш макс на тяга без колан е простотия”, какво е да натиснеш клека след скорошна травма от подобен тип сам прецени, аз просто мисля, че би било по-добре да го даваш по-леко в началото, за да бъдеш по-ползотворен в дългосрочен план.

Успех и бързо възстановяване!!!!!!!!

Да ,прав си !

21.03.14
00:29

казано от Владимир Димитров на 20.03.14, 23:16:

Не съм аз човека, който трябва да те поучава, но ще си позволя да цитирам едно твое изказване от преди “да правиш макс на тяга без колан е простотия”, какво е да натиснеш клека след скорошна травма от подобен тип сам прецени

Аз пък ще си позволя да цитирам “Хагакуре” :
“Седем пъти падни, осем пъти стани !”

казано от James Hinks на 21.03.14, 00:29:

казано от Владимир Димитров на 20.03.14, 23:16:

Не съм аз човека, който трябва да те поучава, но ще си позволя да цитирам едно твое изказване от преди “да правиш макс на тяга без колан е простотия”, какво е да натиснеш клека след скорошна травма от подобен тип сам прецени

Аз пък ще си позволя да цитирам “Хагакуре” :
“Седем пъти падни, осем пъти стани !”

Въпрос на гледна точка и все пак не е лошо да си спестиш някои от паданията и в крайна сметка пак да стоиш изправен.

21.03.14
10:37

Ако знаеш къде ще се спънеш никога няма да минеш от там ;)

Тези дни имам болки точно в счупването, до сега там най не ме е боляло. Днес ходих на контролна снимка ,но доктора излетя за операция и остана да я разчете в понеделник.Бат Сашо така е ... ако пък съм мислил че от клек ще си счупя ръката..ни най-малко съм го очаквал !

21.03.14
22:17

Веско, счупеното зараства!
Важното е, че с главата всичко е наред!

KA

21.03.14
23:19

Тъй, но неговата счупване е много сериозно.

Днес бях на контролен преглед и правих снимка на ръката . Добре зараства и всичко е наред ,но за по сериозни натоварвания ми каза след 15 май. До тогава ще си карам леко и културистично . От вчера почнах да правя и странично с предно рамо на тази ръка с 5кг дъмбели по 30 повторения на серия . Друго ново няма около мен

ето едно малко включване и от мен
все още тренирам по стария начин с леки тежести . ръката за сега добре се възтанивява.  нерва се оправя ,вече мога да си движа китката.  тренировките са ми културистични но с мн леки килограми . в момента ръката се вработва и е малко трудно. доста ми е тежко на нея ,но постепенно стават нещата.  правих мъртва тяга до 120кг ,но много ме подтискат психически ,имам чуството че ще ми се откачи точно на операцията.  за сега ще я оставя нея . лег правя със 70кг петици ,а клек стигнах до двойки на 160 ,леки са ми ,но не смея за сега по тежко ,въпреки че ръцете грам не ги напрягам, само леко придържам лоста с пръстите . за сега е това ,ще се помъча още месец и след това дпкторите казаха че мога да натисна по сериозно !

20.04.14
15:44

Успешно възстановяване,Веско!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1