Разтегнато сухожилие на крака?

06.12.13
11:13

Преди повече от месец правих Румънска (Римска и викат някои) тяга - с 40 кг. с изпънати крака и от тогава левия крак ме боли, все едно, че имам мускулна треска. Болката се пада точно над сгъвката (задното бедро). Като вървя не ме боли, по принцип даже не ми пречи, но когато опъна краката се усеща дискомфорта. Някой имал ли е подобни проблеми, колко време трябва за да мине, да пия ли нещо, да се мажа ли.... Мерси предварително!

06.12.13
12:04

Ако имаш разкъсани или разтегнати мускулни влакна или разтегнато сухожилие, ще ти е необходим 20 дневен период на покой и третиране с медикаменти. При положение, че е минал цял месец от травмата и както разбирам не си ѝ обърнал внимание, вероятно ще трябва и повечко време за пълно възстановяване.

Мнението беше редактирано от Маданеца на 06.12.13 19:07.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1