Тренировка от суперсерии

06.12.13
14:42

Тъй като ми предстои доста зает период до края на годината, бих искал да тренирам по програма, който да ми отнема 40-ина минути и да натоварва цялото тяло. За да пестя време, съм избрал суперсерии. Подчертавам, че става въпрос за временно решение и целта е да основно да задържа постигнатото. 23 години, стаж - година и 3 месеца. Досега тренирах по сплит бутащи/дърпащи/крака и възнамерявам след нова година да продължа.

4 суперсерии клек/римска тяга
4 суперсерии лег/гребане с щанга
4 суперсерии набиране с подхват с тежест/ лег тесен хват
плюс няколко серии крънчове с тежест за ядро

Смятам да тренирам така 3 пъти седмично, в нефиксирани дни. Благодаря на отговорилите.

Темата беше редактирана от pe6о на 06.12.13 14:49.

Набиранията бих комбинирал с кофички.
Останалото ми се вижда ОК.

06.12.13
14:49

Благодаря, Кольо.

06.12.13
15:49

Набиранията комбинирай с раменна преса, а тягата нека бъде класическа.

06.12.13
19:09

Клек и тяга в суперсерия е нещо брутално ! И само който не го е опитал не знае какво изпуска(без момиченца).
Успех. :)

06.12.13
20:13

По-скоро е брутална комбинация за тренировка на цялото тяло само с две движения ;).

06.12.13
21:57

40 минути не са малко. Бая суперсерии ще паднат...ако са от две упражнение, но ти си написал 4.
4 суперсерии в 40 минути са по 10 минути на суперсерия? Колко от тези 10 минути ще са в почивка?

Не е нужно цялата тренировка да е суперсерии. Може да е 1, 2 или 3 основни упражнения с кратки почивки, към които да добавишасистиращи в СС за 10-тина минути. И то за фулбоди 3х седмично.
За бутащи/дърпащи/крака, ако искаш да го запазиш това разпределение =>...в 3 тренировки по 40 минути...почивките между упражненията ще са под контрол и не повече от минута..ае минута и половина, ако ще се размотаваш. Даже и време ще ти остане. Намалени почивки, по-кратки серии..и достатъчно тежко. Като винаги част от тренировката може да ти е в суперсерии. Но в суперсерии...4х за 10-тина минути, не за 40.

07.12.13
13:12

казано от 6th на 06.12.13, 21:57:

40 минути не са малко. Бая суперсерии ще паднат...ако са от две упражнение, но ти си написал 4.
4 суперсерии в 40 минути са по 10 минути на суперсерия? Колко от тези 10 минути ще са в почивка?

Не е нужно цялата тренировка да е суперсерии. Може да е 1, 2 или 3 основни упражнения с кратки почивки, към които да добавишасистиращи в СС за 10-тина минути. И то за фулбоди 3х седмично.
За бутащи/дърпащи/крака, ако искаш да го запазиш това разпределение =>...в 3 тренировки по 40 минути...почивките между упражненията ще са под контрол и не повече от минута..ае минута и половина, ако ще се размотаваш. Даже и време ще ти остане. Намалени почивки, по-кратки серии..и достатъчно тежко. Като винаги част от тренировката може да ти е в суперсерии. Но в суперсерии...4х за 10-тина минути, не за 40.

Това, което съм написал, са общо 12 суперсерии, плюс там някви крънчове. Не бих могъл да ги направя за 10 минути. Към цялото време на тренировката се включва и загрявката, все пак. Целта ми е за малко време да ударно да атакувам цялото тяло, в малкото пъти, когато ще тренирам до края на годината.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1