Пет дневна програма за покачване на мускулна маса при "напреднали"

Прескочи до:

07.12.13
22:37

Питам, като не разбирам :D Отивам в залата и тренирам, не съм се интересувал от нищо друго, искам всичко да ми се изясни и затова питам всичко подробно.
Днес тренирах 5х5, клек, лег, гребане с дъмбели, малко трицепс и корем, пише, че трицепса е към Асистиращи, по колко серии и упражнения да правя за трицепс и за бицепс ?

Попринцип клякам 11 пъти със 105 кг, днес кляках с 80 кг 5х5, по колко време да почивам между сериите? На лежанка дигам 75 кг, днеска направих с 60 или 65 5х5 без проблем, само проблема е, че имам в един ден клек и мъртва тяга и не знам с колко кг да ги правя, че един път правих мъртва тяга някъде с 50-60, кляках със 105 кг и после ме болеше кръста 1 седмица, а си слагах колан, имаше инструктур до мене, не правих грешки, но пак ме болеше доста кръста след това, другия проблем, е че във фитнеса има един колан ама ми е много голям и не ми е затегнат на кръста, явно ще трябва да си купя.
Решил съм да взема зоб, искам само да попитам докато го приемам по 5х5 ли да тренирам или по някакъв сплит. Защото на 5х5 не използвам цялата си сила, за да напомпя мускула, не дигам макс килограми, за да ми растят мускулите?

С една дума от самото начало искам да знам с 5х5 или със сплит ще кача повече мускулна маса и килограми ( знам, че трябва и яко ядене и се взаемам с това ), това ми е въпроса, ако може някой да ми отговори на него ще съм му много благодарен.

Мнението беше редактирано от Anton Petrov на 07.12.13 22:46.

Ти си уникален индивид човек. Купи си зоба, назобай се, изпикай го накрая и кажи, че фитнеса не е твоя спорт. Само едно те съветвам, не казвай на момчетата около тебе, че без зоб не става, направо не им давай съвети изобщо.

07.12.13
22:59

Дано да ни троли т’ва момче, че иначе лошо!

07.12.13
23:10

Въпроса от самото начало ми беше с 5х5 или със някой сплит ще кача повече мускулна маса и кг :D ако някой ми отговори ще е добре :)

Ти май изобщо нямаш намерение да седнеш и да попрочетеш малко. Няма магическа програма за качване, вземи прочети коментарите, които ти написаха колегите. Казаха ти да си оправиш хранителния режим, да започнеш с 5х5 в продължение на няколко месеца, след което да продължиш с еди какво си и евентуално да се върнеш на 5х5.
Не, наистина ти въобще четеш ли какво ти пишат???

Редакция: Иначе тоя зоб го казваш във всяко мнение, зоб та зоб. Еби си майката на организма с тоя зоб, да те видим на 30 как ще пишеш по форумите, оплешивях от к’во стана.

Мнението беше редактирано от Влади Андонов на 07.12.13 23:14.

08.12.13
00:15

Я направо си изкарай 1 лист със всички въпроси и питания ,които имаш да задаваш ,та да спестим още 20-тина коментара,напредналия. :D

08.12.13
00:56

:D :D :D ..
Мисля да добавя понеделник и петък прасците, 2-3 упражнения по 3 серий
Повдигане за прасци с лост на врата - 3х15,12,10
На лег пресата за прасци - 3х15,12,10
Третото може да е с дъмбел в ръката и да си дигам крака, ще ги редувам пак 3х15,12,10, защото няма калф машина ли как се викаше за прасец във фитнеса ;д

Добре ли е?

08.12.13
01:16

казано от Anton Petrov на 08.12.13, 00:56:

Добре ли е?

100 прейс тей са ? :D

Нали се разбрахме 1 лист с въпросите и тогаз ше отговаряме.

08.12.13
04:10

@Антон Петров давам ти отговор на най-належащият проблем - Ти си идиот!! Направи нещо по въпроса.Докато си такъв идиот няма да можеш да качиш маса!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1