17.12.13
18:03
Здравейте, по принцип трябва да пиша това в стрийт фитнес групата, ама там си е като халеевата комета - някой ти отговаря веднъж на 10тки години. Така, значи аз попринцип съм си лостаджия, обаче нещо съм настинал тези дни. Петък ми почва коледната ваканция, така че дотогава ще гледам да съм се оправил, просто леко зачервено гърло имам, и от петък започвам да тренирам сериозно. Та въпросът ми е, проблем ли е ако изпусна 1 седмица тренировки ? Ще се разтопя ли за 1 седмица, било то като сила или ММ ? Знам, че във форума има над 50 000 теми, ама едва ли някой се е интерисувал от такава глупост като мен. Та това ми е въпроса. Впрочем, ако има някой от Плевен, може да ми пише на лично :Д
17.12.13
18:26
Въпроса ти какъв е? Да тренираш на вън или дали си загубил мускулната си маса? Я разясни от колко време тренираш...
17.12.13
18:47
Ще станеш кожа и кости ,просто всичко се стопява за 1 седмица,съжалявам..
17.12.13
19:16
Ще се разтопя ли за 1 седмица, било то като сила или ММ ? Ето това ми е въпроса . Тренировъчния ми стаж да кажем че е 4 5 месеца, просто съм настинал, това проблем ли е ? от петък почвам пак серозно, последната ми тренировка беше понеделника.
Aбе каква ти една седмица бе .. няма да мръднеш за 1 седмица .. хората правят паузи от месеци, ти за 1 седмица се тревожиш, че ще се “разтопиш” ;дд . Ако толкова лесно се губеше мускулна маса, то едва ли някой щеше да се навие да тренира с години. Иначе с времето започваш да губиш маса и сила, но това става много бавно и обикновенно трае месеци. За 1 седмица, няма да мръднеш както казах. Иначе след загубването на ММ връщането и е много по-лесно от преди, понеже образно казано - тялото е запомнило нуждата от тези мускули, но понеже вече си спрял да ги тренираш губиш ММ. Всъщност с бодибилдинга ” лъжеш ” тялото си, че имаш нужда от тези мускули, а всъщност го правиш за външния си вид ..
17.12.13
19:32
Ще се разтопиш и ще се разтечеш като река Мечка. Какви са тия глупости. Това да не ти са стероиди, та като спреш да ги ползваш, да увиснеш. Самото трениране ти изгражда мускули, които ще си останат завинаги(говорим за натурално изграждане). А и за една кирлива седмица, не знам защо изобщо трябваше да питаш този въпрос....
17.12.13
19:33
Стига с иронията.
Не няма как да загубиш нещо съществено, за една седмица не изчезва нищо, но на 4-5 месеца стаж мислиш ли че си изградил толкова голяма мускулатура? Не се тревожи :)