04.11.05
22:44
Така значи вече съм пускал такава тема,ама понеже не ми бяха отговорили много хора пускам пак.Предварително се извинявам.
А сега по темата.Значи гърдите ми изостават и ми изглеждат смешни на фона на другите мускули,особено на фона на рамената,който са ми генетично големи и са ми най-развити.Мярките са ми:
65кг-176см-36см/бицепс
Според вас пуловера ше ми помогне ли за обем на гърдите?Значи до сега правех следните упражнения за гърди:
1.полу-лег
2.кофички
3.лег
.4пек-дек
Дайте съвет кои да махна и какво да сменя и добавя за евентуален растеж,защото вече бая време карам на едни и същи упражнения.
Пробва ли да правиш лег и полу-лег с дъмбели?
Прави и флайс.
Пулоувър може да правиш като последно упражнение. То развива целия гръден кош и изпомпва кръвта от гърдите.
От лежанката няма по-добро за маса!
Прави:
1.Полу.лежанка
2.хоризонтална лежанка
3.Флайс
и за четвърто упражнение редуваи кофички и пуловър
Това мога да ти предложа аз.
05.11.05
17:34
имам същия проблем и съм се примрил вече че гърдите ми са малки и смешни ... ко да прая всеки качен килограм на лега ми е мъкаааааааааааааааааааааааа
но определено , лежанката не ми помага за гърди не растат от нея по смъртно , май прогрес съм имал най много с кофички , но ако ги комбинирам с лег нищо не се получава ....
та и аз незнам .....
и колко ти е стажа попринцип ?
определено гърдите идват след 1,5 година трениране... за мен лично е така...въобще не съм стигнал желания резултат, но се мъча. Правя 3х8 лег(щанга), 3х8 полулег(дъмбели), 8-10-12 (кофички) и чат пат пул-овер 3х15….надявам се да има резултат скоро време, тренирам вече 1,5 месец, мисля, че имам напредък :wink:
Oblivion_
на тия 65кл и то ръст 176.. кви гърди искаш? ако качиш още кила може и да излезнат най много растът от лег и прави не повече от 8 повторения!
edit:кажи колко ти е гръдня кош!?
[quote author=“Player”]Oblivion_
на тия 65кл и то ръст 176.. кви гърди искаш? ако качиш още кила може и да излезнат най много растът от лег и прави не повече от 8 повторения!
edit:кажи колко ти е гръдня кош!?
Мога да ти кажа,че тия 65 са ми много добре даже,повечето хора ме мислят,че съм минимум 70,ако не и повече...
Oblivion_
кажи колко ти е гръдня кош :) пак и нали знаеш че има хора с леки кости и изглеждат повече от колко дефакто са :wink: сигурно при теб е така
[quote author=“Player”]Oblivion_
кажи колко ти е гръдня кош :) пак и нали знаеш че има хора с леки кости и изглеждат повече от колко дефакто са :wink: сигурно при теб е така
Kак позна бре?имам наследствен ген от майка ми с леки кости...ти си уникален,а иначе гърдите са ми доста зле може би някъде 100-105 гръдна най-много и то заради гърба,иначе са и по-малко даже.