05.11.05
10:25
От няколко дни се чудя по каква програма да тренирам. :x Четох навсякаде ,но никоя не ми допада. :cry: За това реших да се допитам до вас. Инфо: 13 години 143 , стажа вече отива месец и половина два. Нямам специална диета, но ям горе-долу добре. :roll: Много въглехидрати: риба,пилешко,месо,зърнени култури, мн. кислело мляко и т.н.. А и не тренирам за крака. 8)
Аз си измислих програма , без упражненията.Главно искам да наблегна на рацете ако може ме поправете:
Понеделник:Гърди,Бицепс
Сряда:Гръб,Трапец(незнам ко друго а може и прасец :?: )
Петък:Рамо,Трицепс
Чакам мненията ви, благодаря ви предварително. :P ....
06.11.05
01:28
ем да това е - ама така - 1ден - гърди бицепс , 2ден - гръб,трапец трицепс , 3 ден - крака рамо :) и аз почнах на 13 и аз бях с проблема с ръцете ама и ся са ми слаби /ама аз не съм тренирал много :) / кат качиш яко маса и на ръцете ши са види напредъка - просто трябва време :)
Е раничко ви е на 13 години...има да си чакате освен ако не сте като Ли Прийст... :D
не се занимавай по този начин на 13г. - ти се опитваш да тренираш по професионален начин, което е грешно защото си на 13 и все още нямаш укрепнали кости и всяка програма ще ти навреди/почти всяка/. НЕ прави диети, яж си всичко! Има време след 2-3г. ще ги почнеш професионалните неща, че както си тръгнал след 5м. ще питаш за бионаболи и омнадрени :lol: :wink:
[quote author=“eAGLeT_НадъХАНия”]ем да това е - ама така - 1ден - гърди бицепс , 2ден - гръб,трапец трицепс , 3 ден - крака рамо :) и аз почнах на 13 и аз бях с проблема с ръцете ама и ся са ми слаби /ама аз не съм тренирал много :) / кат качиш яко маса и на ръцете ши са види напредъка - просто трябва време :)
А пич казах ,че не тренирам крака ? Само прасец може. Може ли да не тренирам за квадрицепс и там бут,а само за прасец ? Щот тренирам и други работи и бута ми бива.(аве просто неща да трен крака.) ?