Сериозен проблем

GG

25.12.13
16:06

Здравейте имам проблем който мисля че е сериозен.. не знам от какво е някой може да го има същия.. тренирам фитнес около 3 години .. като малък ( сега съм на 20 )  като бях на 12,13 си счупих лявата ключица и зарастна добре .. след време като почнах да тренирам нямах проблеми и т.н. после естествено си бях зел добавки и качих около 15 кг от 65,70 станах 85 висок съм около 185,6 см .. ето го и проблемо не знам от компютъра ли че прекарван доста време на него(сега от няколко месеца съм с добър офис стол или защото бюрото ми е малко високо и не ми стига ръката  и като съм с мишката обикновенно дясната ръка ми е  стои по нависоко и рамото се вдига..  не знам от какво но след като се изправя прав и си дам раменете на зад, свия ги и едното ми рамо е с 1 сантиметър по нагоре от другото .. не знам на какво се дължи нямам гърбица или нещо такова гледам да седя прав и се чудя дали мож да е от компюътара това че едната ми ръка обикновенно е  на по високо от другата или от тренировките знам ли ?  има ли оправия това и фитнеса може ли да ми създаде проблеми ( за информация не правя тежки упражнения за гръб като мъртва тяга и т.н. правя скрипеца и гребане с дъмбели)

Темата беше редактирана от georgi georgiev на 26.12.13 18:14.

AG

26.12.13
15:38

Нямаш проблем. Ако носиш раница на едното рамо, започни да я носиш на двете. Прави тяга - полезна е.

GG

26.12.13
18:13

пичага как не е проблем ? едното ми рамо да е с 1 сантиметър над другото като си ги изпъна назад ? и  също си мисля че може и да е от бицепсово сгъване с щанга  прав с много кг и ако  хвата някой път ми е бил крив или на лежанката.. знам ли от кво може да е .. гледам някви упражнения дето се опирам на стената и изпъвам на горе ръцете ще го правя всеки ден да видя ще има ли ефект .. чудя се дали ще ми навреди фитнеса и да стане нещо по сериозно  ( и за въпроса ти не не нося раница с една ръка )

Мнението беше редактирано от georgi georgiev на 26.12.13 18:16.

AG

26.12.13
18:46

вярно е че не съм те виждал ама ако пък 1 сант е голяма разлика трябва повечето хора да са инвалиди

GG

26.12.13
19:16

е да де но въпроса ми беше ако продължа с фитнеса дали може да се влоши и да стане нещо по сериозно ..

Мнението беше редактирано от georgi georgiev на 26.12.13 19:16.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1