Нормално ли е това?

26.12.13
22:01

Започнах 2 пъти в седмицата да правя , пълен клек 10 серии по 10 повторения  на тренировка, и след всяка тренировка за крака, аз съм дяволски гладен и 2 дена след това ям буквално всичко!!!и от както тренирам така, краката ми станаха много здрави, + това тялото ми става много релефно изгорих всички мазнини от корема

Темата беше редактирана от Хрисо Петров на 26.12.13 22:04.

26.12.13
22:14

Ба, това звучи феноменално.
Значи само това правиш, 10 по 10 клек и после си одран на животно.
Ами ако правя 10 по 10 бицепсово сгъване с ректумен фистинг...как мислиш, че ще ми се отрази и би ли се навил да ки помогнеш?

26.12.13
22:27

казано от slavko на 26.12.13, 22:14:

...Ами ако правя 10 по 10 бицепсово сгъване с ректумен фистинг...как мислиш, че ще ми се отрази и би ли се навил да ки помогнеш?

Сигурен ли си, че искаш помощ за ректумен фистинг ? :)

AG

26.12.13
23:59

Клек и фистинг. Хардкор програмата! Наздраве

Славчо избухна :D

27.12.13
10:14

Ми аман от безумия брат:)
Намираш някакъв форум, регваш се и без абсиолютно нищо да си прочел, почваш да пристрелваш аудиторията с такива въпроси.
Как да си полезен за който и да е.

Това с фистинга е яко, а...:))))

27.12.13
10:47

Колко много може да промени едно “а” заменено с “и” :D.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1