Малко help за една бясна машина...

Темата е заключена.

06.11.05
17:12

Здравейте , значи един мой приятел ме накара да му пусна темата, той тренира вече година и нещо , като взима всякакви протеини и такива работи....та сега иска да вземе по здрава химия , не знам той как го каза ама май  беше “Да се назобя”, та ще ви поморя да ми кажете какво точно да си вземе за да стане още по-здрав.....мерси :D

06.11.05
17:40

Кажи на твоя приятел да се оточни какво точно иска да взима, защото ако са стероиди темата не е за тук. А ако иска да взима стероиди трябва много повече информация, за да се даде сносен отговор.

MR

07.11.05
12:48

той какво е взимал 4е иска по сериозна химия.щото по сериозна химия зна4и СТЕРОИДИ :shock:

MA

07.11.05
22:35

Хм...кажи все пак нещо за твоя приятел, смисъл килограми, ръст и възраст естествено защото ако е някои на 16-19г. според мен няма смисъл от по-сериозна химия.

08.11.05
16:41

Ми той е на 17 год и тренира от 2 години......просто тренировките вече нямат същия ефект...

MA

08.11.05
22:22

Доста му е рано да почва с по-сериозната химия.За тая възраст човека си е с добър метаболизъм и няма нужда да стига чак до такива краиности.Кажи на твоя приятел да си направи добра диета...пък нека си кара на протеини и там на каквото си кара( и да почива повече)Ако трудно качва това може да се дължи и на претварване...

MR

23.11.05
20:39

просто е развил голяма сила и трябва да се заеме по сериозно с тренировките не с химията и да усеща как мускулите работят се уморяват и ефекта ще е мноо добър  :wink:

23.11.05
21:41

абе madwolf що говориш без да имаш капка опит в областа на химията.Даваш съвети без да си запознат само каквото си чул от тук-там.А и човека си турси химия не съвети дали е добре или не да я използва..

MA

24.11.05
20:45

[quote author=“XaMaLLa”]абе madwolf що говориш без да имаш капка опит в областа на химията.Даваш съвети без да си запознат само каквото си чул от тук-там.А и човека си турси химия не съвети дали е добре или не да я използва..

Ти пък какво знаеш за мен че ще даваш такива определения  :evil:  :evil:  :evil:
Имам доста опит с химията, но не и с по-сериозната.
Просто си казах мнението пък човека ако иска нека го зачита.
Това лято един познат на вуйчо ми във Враца почина от химията.
Яд ме е на такива дето от ранна възраст почват да се тровят с такива боклуци, но все пак живота си е негов той си решава

30.11.05
11:14

аз сам с madwolf :) между другото приятеля на вуичо ти да не се казва случаино Цветко Цветков

30.11.05
15:50

Имам доста опит с химията, но не и с по-сериозната.

ХАХАХАХАХАХАХ туй кво трябваше да значи .... чеее сигурно глутамина или креатина са химиии ама от по-лекичките а? Много ме е яд на всезнайковци като теб които всъщност незнаят какви глупости пишат, но да има там ...

MA

30.11.05
22:00

[quote author=“SpiRTeR”]ХАХАХАХАХАХАХ туй кво трябваше да значи .... чеее сигурно глутамина или креатина са химиии ама от по-лекичките а? Много ме е яд на всезнайковци като теб които всъщност незнаят какви глупости пишат, но да има там ...

Абе г***ак  кой ти говори за протеина и креатина...
Каквото исках да кажа го казах, повече нямам намерение да споря.
Само помнете че фитнеса не е само зобене, а е въпрос на време, усилени тренировки и правилно хранене...всички които не са го осъзнали обикновенно не свършват добре

martinello, да така се казваше(не съм го познавал лично)

30.11.05
23:27

[quote author=“vankata”]Ми той е на 17 год и тренира от 2 години......просто тренировките вече нямат същия ефект...

ББ-ТЕАМ НЕ ТОЛЕРИРА УПОТРЕБАТА НА АНАБОЛНИ СТЕРОИДИ ОТ ЛИЦА ПОД 18г. Темата се заключва, пък и не е за тук освен това!

БТВ: Един съвет: винаги има какво да се промени в тренировката и храненето за да се излезе от застой! Начините са хиляди, само трябва да се почете малко повече!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1