Някой ще помогне ли??

06.11.05
16:03

Програмата ми е следната:
1ви ден- гърди,бицепс и корем
2ри ден- почивка
3ти ден- гръб,трицепс,предмишница и трапец
4ти ден- почивка
5ти ден- рамена,крака и корем
6ти и 7ми ден- почивка
Искам да знам дали е добра и дали тря да напрая някои корекции ако искам да наблегна на корема и гърдите??

Не е зле. Предмишницата я прави последна, просто няма да издържиш сериите за трапец.

06.11.05
16:14

Както каза мансон предмишницата я прави при рамото и краката.Аз преди тренирах по същата така че те уверявам че е добра  :wink:

06.11.05
17:06

Добре, а какви са ти серийте и повторенията? Все пак и те са важни. :wink: Инече като цяло е добра.

06.11.05
18:02

[quote author=“manson”]Не е зле. Предмишницата я прави последна, просто няма да издържиш сериите за трапец.

след гръб не ти ли се пръска предмишницата бе?:shock:  :shock:  :shock: ква е тая предмишница при гърба.. прави я 1 и 5-ти ден..

06.11.05
18:11

Хуу де,значи ше я махна в 3тия ден и ше я сложа в 5тия или 1вия! Но все пак дали някой ше може да ми каже кфи корекции да направя в упражненията за гърди или в програмата,щот искам да наблегна на гърдите...По принцип правя:
1.Повдигане на щанга от лег 3x8
2.Повдигане от лег полулег 3x8
3.Кросоувър 3x8
4.Повдигане на дъмбели от полулег 3x8.
Имам чувството че гърдите ми са изоставащи и искам да наблегна на тях,за това ако някой има някакъв съвет моля да сподели

06.11.05
19:26

Тези упражнения дето ги правиш за гърди са добре :wink:
и програмата като цяло е добре. :wink:

06.11.05
20:08

[quote author=“kaliksto”]Хуу де,значи ше я махна в 3тия ден и ше я сложа в 5тия или 1вия! Но все пак дали някой ше може да ми каже кфи корекции да направя в упражненията за гърди или в програмата,щот искам да наблегна на гърдите...По принцип правя:
1.Повдигане на щанга от лег 3x8
2.Повдигане от лег полулег 3x8
3.Кросоувър 3x8
4.Повдигане на дъмбели от полулег 3x8.
Имам чувството че гърдите ми са изоставащи и искам да наблегна на тях,за това ако някой има някакъв съвет моля да сподели

кажи си стажа , височина/кг и типа тяло , а това 2. повдигане от лег полулег не съм го чувал :wink:

06.11.05
21:38

Ех че съм глупав,имах предвид повдигане от полулег...Иначе съм 172см,74кг и тренирам от 4-5месеца сериозно,до колкото сериозно може да бъде за толкова кратко време

06.11.05
21:52

[quote author=“kaliksto”]Ех че съм глупав,имах предвид повдигане от полулег...Иначе съм 172см,74кг и тренирам от 4-5месеца сериозно,до колкото сериозно може да бъде за толкова кратко време

за лежанката се бъзиках :wink: , а колкото до програмата пробвай тази без да задаваш въпроси - просто оптай 2 седмици по нея,прави я на всеки 5 дни примерно : понеделник и петък после вторник и т.н.

1.флайс от лег 3по12-20
2.дъмбели от полулег 3по12-20
3.дъмбели от лег 3по15-20

Целта в програмата е напомпването на гърдите (пълненето с кръв) до пръсване :)

06.11.05
21:59

Ясно,ами не ми остава друг избор освен да опитам,се пак явно е че не съм компетентен колкото теб,само дет не разбрах това как тей през 5 дни,нещо се обърках??

06.11.05
22:06

[quote author=“kaliksto”]Ясно,ами не ми остава друг избор освен да опитам,се пак явно е че не съм компетентен колкото теб,само дет не разбрах това как тей през 5 дни,нещо се обърках??

1.понеделник - гърди / бицепс
2.вторник
3.сряда
4.четвъртък
5.петък - гърди
6.събота
7.неделя

1.понеделник
2.вторник - гърди
3.сряда и т.н.
Особеното е че трябва да си подреждаш програмата според гърдите но щом искаш приоритет говоря ти тези неща от собствен опит , защото още от началото ми изоставаха гърдите и се опитвах всячески да ги дръпна , а тази методика ми помогна .. пробвай , ако не става променяй ;)
успех !

07.11.05
15:52

Сичко тип топ,раотата спи.Ама в една тема за дроп сериите прочето мнение,маи беше на Оblivion_ че било добре да се правят дроп серии или супер серии за изоставащи гърди...!? :roll:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1