19.10.05
14:25
здр.Искам да попитам дали някои може да ми каже някои ефективни и добри упражнения за крака програма например : кое упражнение колко серии и колко повторения за да сваля в задните части и краката.АЗ сам 19 г 183 см 90 кг занимавам се с фитнес около 8 месеца общо с прекъсвания.БЛАГОДАРЯ
Пишете на кирилица! Последно предупреждение!
Mr_Muskul
С упражнения не се сваля.
Пробвай да тичаш и да си оправиш храненето, ако искаш да смъкнеш мазнини.
И пиши на кирилица!
дамм отрицателния калоричен баланс е задължителен + кардио което ще ускори ефекта
по мое мнение от клекове и то до долу задника ще му стане още по голем :roll:
упражнението не товари ли точно задния бедрен мускул ? :o
20.10.05
18:45
[quote author=“ILIA”]по мое мнение от клекове и то до долу задника ще му стане още по голем :roll:
След като е мускул, а не мазнини какъв е проблема. А и съмнявам се, че при нисък % мазнини ще му е много голям.
Аз лично клякам до долу.
24.10.05
21:33
клекове не бих ти препоръчал. Прави повече бедрено РАЗГЪВАНЕ и сгъване
хах абе и аз не препоръчвам клек с големи кила защото дУпарата си расте.. и то не малко съдя по себеси и други момчета който тренират в залата и правят клек с много кила ми ако е с някакви малки предполагам че няма да има проблем, най добре да кляка с щангата отпред така натоварва само предната част на краката и по малко седалището
[quote author=“ILIA”]по мое мнение от клекове и то до долу задника ще му стане още по голем :roll:
Точно обратното ще го стегне с клекове до долу
ще го стегне обаче все пак кат са тренират мускулите растат и би трябвало да стане по голям задника
на мен са ми казвали че ако правя с по-широк разкрач се разширява задника :wink:
31.10.05
19:42
тогава го прави с по-малак за да се намали :lol: :lol: :lol: :lol:
09.11.05
20:28
така да ви каже и човек с опит - гъзолината се разшитява с клек. До доку, до средата - няма значение. Малки кила, големи - същата работа. Ако искаш да свалиш гъза, клека е най-неудачното решение. По принцип от там много трудно се топи, щото там има много малко рецептори т.н. Но в никакъв случай не клякай ако не искаш да имаш такъв гъз. Аз направих тая грешка преди 1 година и много се кефих, че краката ми пораснаха с по 5 см за месец ама лятото на плажа се осъзнах, че съм преебал нещата :(
10.11.05
10:31
От всичко казано до тук следва да се направи следният извод :”няма нужда да преоткриваме топлата вода!”...има две основни неща - за да сваляш килограми(мазнини) ти трябва кардио тренировка,а упражненията макар и с леки тежести са за стягане.За сваляне на килограми е нужно също и намаляване на калорийния прием,за да накараме тялото да потърси запасите,които се намират в мастните депа...И така - успех!
а ако вместо клякане със щанга правиме това упражнение, пак ли се натоварва толкова задника :?:
[quote author=“soxy”]така да ви каже и човек с опит - гъзолината се разшитява с клек. До доку, до средата - няма значение. Малки кила, големи - същата работа. Ако искаш да свалиш гъза, клека е най-неудачното решение. По принцип от там много трудно се топи, щото там има много малко рецептори т.н. Но в никакъв случай не клякай ако не искаш да имаш такъв гъз. Аз направих тая грешка преди 1 година и много се кефих, че краката ми пораснаха с по 5 см за месец ама лятото на плажа се осъзнах, че съм преебал нещата :(
Аз пък като човек “без опит” ви казвам че това не е вярно ако генетично ти е заложено да имаш голям гъз ще го имаш не обвинявайте за това клека