17.07.06
15:06
djfisher лег правиш 8х75 ,пък тяга 6Х60 :shock:
За това незнам:
[quote author=“The_scouser”]djfisher лег правиш 8х75 ,пък тяга 6Х60 :shock:
но за ето това:
[quote author=“dj_fisher”]Прав Лост за Бицепс: 8x60
при условие, че:
[quote author=“dj_fisher”]Ръка(студена): 36 см.
малко ми е ..... странно :roll: , но дано е така... :D
17.07.06
17:19
за бицепс дига повече отколото на тяга :shock:
Един съвет към всички които пишат в темата “Колко вдигате?” - мерете си температурата преди да пишете в темата и ако е над 37 по-добре оставете писането и се отдайте на почивка ;)
17.07.06
21:16
[quote author=“Jousi”]За това незнам:
но за ето това:
при условие, че:
Поне тоз да си бе написал 40-43 ръка че да не става толкоз самнително!Според мене за 36 рака ако прави с 40 ще е чудо!
Какво толкова, и аз не правех лег повече от година, нямаше смисъл.
Ами не, че нещо лошо - питам, защото ми стана интересно.
Нали е от базовите упр., а и май е най-масово използваното. :)
[quote author=“LuckyTeam”][quote author=“Jousi”]За това незнам:
но за ето това:
при условие, че:
Поне тоз да си бе написал 40-43 ръка че да не става толкоз самнително!Според мене за 36 рака ако прави с 40 ще е чудо!
що бе аз с 32 ръка правя за бицпс с 30кг а пък от лег 50кг макс :lol: :lol:
просто всеки си има слаби и силни страни :wink:
31.07.06
13:35
Аз от лежанка като легна дигма 95мах
клякане никав ме нема 70кг просто не убичам да клякам :)
[quote author=“Brok_83”]Стаж 9 - години с прекъсвания
22 год.
85 кг
ръка- 42
гръдна обиколка отпуснат 120
ОСНОВНИ ДВИЖЕНИЯ
Тяга 1х210
Лег 1х150
Клек 1х160
НЯКОИ ДРУГИ ДВИЖЕНИЯ
преси на полулег с дъмбели 8х45кг
преси от седеж с дъмбели 8-10х36 кг
френско от лег с щанга - стигал съм 65кг х 6 пъти
Лег преса 6х300кг
Това отностно моите постижения.Хубава тема сте пуснали, но искам да ви дам един съвет тъй като някои на някои от основните движения писаха НЕ. Значи неслушайте някои които ви казват “Тягата вреди кръста” дрън дрън, всичко е загрявка и добро разтягане.Специално за нея става въпрос аи крака без клек пак може да се направат макар че трудно но гръб без тяга силен гръб забравете. Ако някои иска да опита с тягаат и незане как да я права за да не се контузи може да се объренете към мен.Благодаря ви.
голям гръб става и без тяга. УБЕДЕН СЪМ. преди Тягата беше в основата на тренировката ми, стигнах до 3 пълни повторения на 220…сори ама освен трапец и задник нищо друго не разстеше. ама като почнах да прая набиранията и грабания в началото гърба ми дръпна двукратно. така че без такива заключения..естествено сега прая тяга по леко 140-170 кг накрая на тренировката където смятам че и е мястото.
01.08.06
17:43
Преди правех много-щото всеки ми казваше, че това било номер 1 за гърди. Пич, станаха 7-8 месеца от както спрях равната лежанка и от тогава гърдите ми са дръпнали страшно много. Сега бутам от лег веднъж в месеца, когато комплексите ми вземат връх :wink: , но обикновено като последно упражнение и малко-70-80 кила на серия от 8-10 повторения. Иначе макс съм правил 106 кила при тегло 77кг, което си е доста смешно постижение... но майната му, никой няма да те пита колко вдигаш от лежанка, а ще те гледа как изглеждаш.
04.08.06
23:03
[quote author=“LuckyTeam”][quote author=“Jousi”]За това незнам:
но за ето това:
при условие, че:
Ако това се отнася до това,което съм написал-не съм те карал за ми вярваш,аз пиша истината,ти си решаваш.
Преди правех много-щото всеки ми казваше, че това било номер 1 за гърди. Пич, станаха 7-8 месеца от както спрях равната лежанка и от тогава гърдите ми са дръпнали страшно много. Сега бутам от лег веднъж в месеца, когато комплексите ми вземат връх :wink: , но обикновено като последно упражнение и малко-70-80 кила на серия от 8-10 повторения. Иначе макс съм правил 106 кила при тегло 77кг, което си е доста смешно постижение... но майната му, никой няма да те пита колко вдигаш от лежанка, а ще те гледа как изглеждаш.
Не виждам, кое му е смешното на 100те кила.
А като не правиш лег..какво правиш за гърди? - полулег, поне?
05.08.06
15:11
За гърди правя полулуг-дъмбели, щанга, както преценя, дъмбелите съм правел с по 30 кила всеки, щангата-80. Също флайс правя и кофички-двете са ми любими :D .
А постиженията ми лега са смешни, защото като гледам тука за какви килограми се говори... :cry:
16.08.06
19:08
Предлагам,да погледнете статиите в сайта,преди да пишете,че с 10 месечен стаж дигаш 150.Силовите трибоици пред такива “титани”ще изглеждат като деца.На хора с по-сериозен стаж,мога да повярвам,но такива “шампиони” 4пъти в седмицата в зала 10 месеца,да ги разправят на друго място.За 11години в залата съм виждал какво ли не но такова чудо никога.А и тези дето ги разправят тия врели-некипели,не знам кой се опитват да впечатлят,или анонимноста на форума им дава куража да пишат глупости.
25.08.06
21:33
той най-вероятно е объркал 2 с 1 , искал е да кажи маи 24 , а не 14 :lol: :lol: :lol: (на 14 да бута 120 , леко ще му се счупят сичките кости :wink: )
на 14 години, 2 години стаж, значи на 12 си почнал.... Е, извинявай ама без никва химия тези резултати са направо невъзможни(освен ако нещо не си сбъркан некъде :mrgreen: ). На тази възраст организма ти още няма достатъчно тестостерон за половото ти съзряване, да не говорим за качване на толкова мускулна маса и такива постижения, така че да си имаме уважението. Ако наистина си такъв ВУНДЕРКИНД, щяхме да сме чували за тебе. А и снимки нямаш... на фотошопа ли още ги правиш?... Даже и във рибарския форум хората си слагат снимка още с 1вия пост и чак тогаз се хвалят....
29.08.06
12:38
Лег с щанга - 60 кг.
Мъртва тяга - 92 кг.
клек с щанга - 105 кг.
——————————————
тренирам от малко повече от 6 месеца
бицепс - 32см.
височина - 175 см.
тегло - 73
30.08.06
17:01
[quote author=“sergo”]Клек с щанга на раменете - 100x1
Лежанка - хоризонтална - 105x1
Тяга - 175 х 1
Набиране с широк хват до брадата - 10 с 5кг на кръста
Набиране с тесен подхват - 11 с една ръка
Раменни преси с дъмбели, седнал - 25х6
Раменни преси с щанга от гърдите, прав (или седнал) - 60х6
Гребане с щанга към корема - 70 х 6.
Сгъване с прав лост - 55 х 6 (лек чийтинг на последните 2 повторения).
Тегло 68
мазнини - 15 - 17%
Гръден кош 108 (с въздух.)
Ръка - 35.8 см (студена).
Талия - 86 см (на гладно)
бедро - 51 см.
Горкото момче как лъже!Тои ако прави тяга със 175 дори и 1 пат аз лично ще му купя квито иска добавки и т.н. неща!
Та тои с таз ръка и тезь кг няма да може дори да отлепи 175 тяга!
А и за лег пък 105 да не говорим!
[quote author=“LuckyTeam”][quote author=“sergo”]Клек с щанга на раменете - 100x1
Лежанка - хоризонтална - 105x1
Тяга - 175 х 1
Набиране с широк хват до брадата - 10 с 5кг на кръста
Набиране с тесен подхват - 11 с една ръка
Раменни преси с дъмбели, седнал - 25х6
Раменни преси с щанга от гърдите, прав (или седнал) - 60х6
Гребане с щанга към корема - 70 х 6.
Сгъване с прав лост - 55 х 6 (лек чийтинг на последните 2 повторения).
Тегло 68
мазнини - 15 - 17%
Гръден кош 108 (с въздух.)
Ръка - 35.8 см (студена).
Талия - 86 см (на гладно)
бедро - 51 см.
Горкото момче как лъже!Тои ако прави тяга със 175 дори и 1 пат аз лично ще му купя квито иска добавки и т.н. неща!
Та тои с таз ръка и тезь кг няма да може дори да отлепи 175 тяга!
А и за лег пък 105 да не говорим!
И на мен ми се вижда доста невъзможно при тези килограми да има такива постижения :roll: :?
ei 4akaite i az da se pohvalq 33 mi e bicepsa grudnata obikolka mi e 105 bedro55 prasec35 57kila sum na 15 godini leg75kg klek90kg tqga160kg.Sorry 4e pisha s takiva bukvi am s drugi ne moga.
Петко К - кирилицата е задължителна!
05.09.06
13:26
Културиста, ало...дали ме чува.
само да ти кажа бате
и аз права лежанка със 120
ама клякам със 170
и тягата ми е толкова
има нещо наречено отношение
ако не си ме разбрал заеби : )
[quote author=“Djindjer”]Тук не пишат момичета, ама... аз да си кажа:
————————————————————————————-
Лег: 1*40 kg
Прав Лост за Бицепс: сгъвам само с кривия, но нямам големи постижения
Тяга:5*57 kg
Клек: 3*50 kg
Вертикален Скрипец зад Врат с Широк Хват: спрях го
Набирания: 6
Кофички: 5
Набирания с Тежест: не
Гребане с щанга към корема: 5*45 kg
—————————————————————————————
Лично тегло: 50 kg
Ръст: 165 cm
Процент мазнини: 12-15% (нямам идея - определяли са ме на око )
Ръка(студена): какво е студена - без да стягаш бицепса - 26
Гръдна Обиколка: 88
Талия: 62
Бедро: 49
Прасец: 31
Стаж - 1 и половина год.
Надявам се след месец тези постижения да са други. (Нагоре имам предвид)
e тва напълно ме разби жена да праи с 50кг клек ? и тяга с 57 освен ако не си няква спортистка не виждам как иначе ..
13.09.06
19:44
[quote author=“Ayo”][quote author=“Djindjer”]Тук не пишат момичета, ама... аз да си кажа:
————————————————————————————-
Лег: 1*40 kg
Прав Лост за Бицепс: сгъвам само с кривия, но нямам големи постижения
Тяга:5*57 kg
Клек: 3*50 kg
Вертикален Скрипец зад Врат с Широк Хват: спрях го
Набирания: 6
Кофички: 5
Набирания с Тежест: не
Гребане с щанга към корема: 5*45 kg
Лично тегло: 50 kg
Ръст: 165 cm
Процент мазнини: 12-15% (нямам идея - определяли са ме на око )
Ръка(студена): какво е студена - без да стягаш бицепса - 26
Гръдна Обиколка: 88
Талия: 62
Бедро: 49
Прасец: 31
Стаж - 1 и половина год.
Надявам се след месец тези постижения да са други. (Нагоре имам предвид)
e тва напълно ме разби жена да праи с 50кг клек ? и тяга с 57 освен ако не си няква спортистка не виждам как иначе ..
всяка година в залата за щанги в дианабад на 8ми март има турнир по силов трибой за жени - иди да видиш как 65 килограмова мадама прави 145 тяга и 100 клек !
19.09.06
22:04
аз съм на 14 и аз ма дигам 50 лежанка :twisted: а? :D :D :D
бъдете реални хора на 14 г не е нормално да моеш да дигаш поече от баща си примерно! :twisted: Давай по истинско :P Аз съм на абсолютно същия ръст 1.77 и 68 кг!Да ме извиняваш!
Не пускай поредни постове !!!!
ASTOR
[quote author=“Loc_Dog”]аз съм на 14 и аз ма дигам 50 лежанка :twisted: а? :D :D :D
бъдете реални хора на 14 г не е нормално да моеш да дигаш поече от баща си примерно! :twisted: Давай по истинско :P Аз съм на абсолютно същия ръст 1.77 и 68 кг!Да ме извиняваш!
ASTOR
Брат ми е на 14 и дига 50 кг от лежанка,а баща ми в казармата е дигал 130 от лежанка :D
[quote author=“Loc_Dog”]аз съм на 14 и аз ма дигам 50 лежанка :twisted: а? :D :D :D
ASTOR
Ще ме извиняваш ама е съвсем нормално да вдигаш повече от баща си.То си е до ген.Между другото браво за лежанката успя да се изфукаш(макар че постижението не е никак голямо).
21.09.06
01:48
[quote author=“Dan Kolov”][quote author=“Loc_Dog”]аз съм на 14 и аз ма дигам 50 лежанка :twisted: а? :D :D :D
ASTOR
абе що говориш без да мислиш ! че ти на 14 не си в пубертета даже и си мека китка 50 кила нормално ама повече - нема начин Хосе .
да нормално е да дигаш повече от баща си особено ако той е над 50така , а ти си 25-30 годишен . но той да е на 35 ти на 14 и да дигаш повече - о дааааааааа ти си олимпийска надежда бе !
[quote author=“batspirooo”][quote author=“Dan Kolov”][quote author=“Loc_Dog”]аз съм на 14 и аз ма дигам 50 лежанка :twisted: а? :D :D :D
ASTOR
абе що говориш без да мислиш ! че ти на 14 не си в пубертета даже и си мека китка 50 кила нормално ама повече - нема начин Хосе .
да нормално е да дигаш повече от баща си особено ако той е над 50така , а ти си 25-30 годишен . но той да е на 35 ти на 14 и да дигаш повече - о дааааааааа ти си олимпийска надежда бе !
Мека китка а ? Остави се аре няма да ти казвам на 14 год какво правех преди да спра да тренирам а аз именно на 14 спрях да тренирам щото вдигах изключително големи тежести за годините си и много почнаха да ме болят ставите(само при тренировка) така че ако искаш вярваи аз няма да споря.
[quote author=“Ayo”]e тва напълно ме разби жена да праи с 50кг клек ? и тяга с 57 освен ако не си няква спортистка не виждам как иначе ..
Това някак си съм го пропуснала, но кой знае къде съм бляла :roll:
Не съм спортистка. Тренирам сериозно, но го правя за удоволствие, а покрай доста опити “проба-грешка” се убедих, че тренирането с тежести дава най-добри и бързи резултати. btw вече правя тягата със 70. А за това [quote author=“batspirooo”]всяка година в залата за щанги в дианабад на 8ми март има турнир по силов трибой за жени - иди да видиш как 65 килограмова мадама прави 145 тяга и 100 клек !
само мога да “мечтая” :shock: :P
Lucifer_,
[quote author=“Lucifer_”]....Тяга:12х6 (не правя на мах)
Защо си мисля, че си допуснал някаква грешка?
25.09.06
12:03
Lucifer_ написа:
....Тяга:12х6 (не правя на мах)
май е изпуснал 0 да не си имал предвид 120х6 ?
[quote author=“Djindjer”][quote author=“Ayo”]e тва напълно ме разби жена да праи с 50кг клек ? и тяга с 57 освен ако не си няква спортистка не виждам как иначе ..
Това някак си съм го пропуснала, но кой знае къде съм бляла :roll:
Не съм спортистка. Тренирам сериозно, но го правя за удоволствие, а покрай доста опити “проба-грешка” се убедих, че тренирането с тежести дава най-добри и бързи резултати. btw вече правя тягата със 70. А за това [quote author=“batspirooo”]всяка година в залата за щанги в дианабад на 8ми март има турнир по силов трибой за жени - иди да видиш как 65 килограмова мадама прави 145 тяга и 100 клек !
само мога да “мечтая” :shock: :P
Lucifer_,
[quote author=“Lucifer_”]....Тяга:12х6 (не правя на мах)
Защо си мисля, че си допуснал някаква грешка?
Е ти ма разби моита тяга е 8х 130 кг а ти правиш със 70!Тва ми хареса!
[quote author=“The_undisputed”]Ами аз си мисля че няма смисъл ама аре да ми са посмейте малко и на мойто постижения щото като гледам тука кви култористи и силови трибоици си имате .... мани бегай ...
Лег - 1 х 100
Тяга - 8 х 70 ( правя я от 3 седмици и не смея да качвам бързо кг не съм пробвал макс )
Клек - 1 х 75
Френско - 6 х 40
Биценпс - 8 х 40
Раменна преса пред главата - 4 х 60 ( правил съм и 8 х 60 но сега ми падна малко силата )
Скрипец пред гърди - 1 х 90
Набирания - 10 без тежест
на 19 години съм тренирам от година и половина без никакви химии и без добавки ( засега )
184 см висок
75 кг
110 - гръдна
37 см ръка
54 см бедро
прасец - незнам
Тоз сичко хубаво ама маи с тва 60 за рамо и скрипец пред гърди 90 се е поулял,или ги прави полвинки и със зверски чеатинг!
25.09.06
17:26
Ами за скрипеца да ти кажа с хват малко шурок от раменете ... и си ги дърпам веднъж 90 кила кво нереално виждаш в това при положение ч съм 75… а за рамото ми щом правя серия с 55 нормално ми се вижда 4 х 60 ... за нищо не съм излъгал ... но извинявайте за някои момчета дето писаха че вдигат 205 на 17 години от лег без абсолиутно никаква химия пфффффффффффф ................. това физически е невъзможно... а аз не излъгах за нищо... ако исках да лъжа щях да напиша някви абсолиутно нереални резултати и готово .... а пък колкото до тягата и клека ми правя ги от скоро и крачетата са ми по слаби ... горната ми част е по силна.
Абсолютно си е реално та тези год. , височина , тегло да си вдига 60 за рамо и 90 скрипец даже малко ще се изсиля ако кажа че малко мъничко в сравнение с другите резултати и можеш да ги подобриш.
26.09.06
02:50
[quote author=“Dan Kolov”]Мека китка а ? Остави се аре няма да ти казвам на 14 год какво правех преди да спра да тренирам а аз именно на 14 спрях да тренирам щото вдигах изключително големи тежести за годините си и много почнаха да ме болят ставите(само при тренировка) така че ако искаш вярваи аз няма да споря.
както вече казах - ти си олимпийска надежда . 8ми клас колко си правел лег клек и тяга ме интересува.
[quote author=“Dan Kolov”]Абсолютно си е реално та тези год. , височина , тегло да си вдига 60 за рамо и 90 скрипец даже малко ще се изсиля ако кажа че малко мъничко в сравнение с другите резултати и можеш да ги подобриш.
аха как ми пълниш душата ! да направо да си сложи и две двайски на скрипеца че нема да му стигне тежестта . ми 75 килограмов 90 скрипец туй е необуздан чийтинг или просто някой не знае колко кила дига . 90 скрипец пред гърди значи еквивалент набирания със 15кг тежест ! тоя ако може да направи едно набиране така няма да прави скрипец ама изобщо !
нали ги гледам 14-15 годишните в залата кво могат . днеска един беще сложил 200 кг на хакен клека да прави прасец ! и после ще пише по форумите ,че прави с 200 за прасец . а дори не можа да ги мръдне . после сложи 120 и няма да ти обяснявам ква комедия .
виж кво работата ми е ясна ти си правил с 300 на лежанката с 400 на клек и с 1-2 тона на тяга знам ги тия неща няма кво да спорим .всеки от нас е бил на 14 години , всеки е виждал 14 годишни .
26.09.06
11:54
Лелееееееееееееееее някои хора ( батспиро ) са много зле.... Ами както и да е ... аз тука се престрах да пиша дан ми се смеете щото кат гледам кви култористи има .... 200 от лег 150 отзад за рамо ... 120 от лег на 14 години...и то без химия ... хахах аз пък съм снежната кралица ... пък вие не ми вярвате пффффффффф..
[quote author=“DarkWolf”]Е ти ма разби моита тяга е 8х 130 кг а ти правиш със 70!Тва ми хареса!
При мен 70 кг е 1RM на тяга, а ти правиш 8х 130 кг, което ще рече, че 1RM ще ти е около 160-165 кг. Разликата не е никак малка. Какво те учудва?
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече