Коментари по темата "Колко вдигате".

Прескочи до:

13.11.06
00:38

[quote author=“Dan Kolov”][quote author=“Lucifer_”]това са ми нови резили от тая седмица
————————————————————————————-
Лег:120х2
Прав Лост за Бицепс:тука нз кво да напиша според мен само клек, тяга и лег има смисъл от мах
Тяга:150х2-3 (не правя на мах)
Клек:150х4-5 (пак не правя мах шот лесно се контузвам за сега Smile )
Вертикален Скрипец зад Врат с Широк Хват:неам си изнавпредстава
Набирания:10тина
Набирания с Тежест:нем
—————————————————————————————
Лично тегло:85 (някъде там)
Ръст:181
Процент мазнини:нз
Ръка(студена):41
Гръдна Обиколка:110
Талия:78
Бедро:65
Прасец:45
години:16
стаж: 1г. 2м.
—————————————————————————————

Не се излагаи човек.За данните съм съгласен ама за тия постижения за 1г. 2м. неможе или ги правиш със невероятен чийтинг или не си използваш мускулите които трябва да работят. Покажи снимки. Между другото вземаш ли пиеш ли нещо ?

олеее как не съм видял да ти отговоря не знам!!!! пропуснал съм просто :) еми да ти кажа ли вчера кляках 150х12 ми е клека и както казах мах не правя! (и мисля че не е мн за моите килограми ! няма два пъти теглото ми) просто не се излагай ..... то момичета клякат с повече ! за справка световнато по силов трибой !!!!  иначе пия кат има кинти аминокиселини и креатин+глутамин !!!!! за химия .......кат му дойде времето .......мисля че съм малък засега!!!

13.11.06
00:40

[quote author=“iceman”]той сигурно дига едва 50 :) 120 кила хахахахахахаха хахахаха скъсах се от смях алелеле

мен ли визираш в това ти изказване че доколкот видех си с 20 кила по лек от мен

AR

14.11.06
12:56

http://www.venci89.info/~arni/180%20murtva%20tqga.avi
тук правя тяга сьс 180кг

14.11.06
17:53

[quote author=“ArnoldPl”]http://www.venci89.info/~arni/180%20murtva%20tqga.avi
тук правя тяга сьс 180кг

Малее колега настръхнах като те гледам! Много си се огънал бре, не е ли по-добре на 150 да направиш 2-3 повторения ама както трябва?

AR

15.11.06
00:38

Ами имах мерак да го направя тоя макс:)
иначе това с огьването уж се стремя вече да го избягвам...в случая наистина можеше по-добре,признавам :oops:  :?
височьк сьм...

15.11.06
23:42

Наистина, не е важна тежеста тук, несигурно ги държиш, свали 20 тина кг.

17.11.06
17:27

и аз мисля че маховете във бодибилдинга нямат място!!!! а и честно казано филмчето е  мн лошо аз лично виждам само началото и кат я вдигнеш!!! сече кофти а и имам чувството че я изхвърляш някяк си...като щангистите !!! може и да греша от лошото качество !! на вас сече ли ви

17.11.06
23:07

[quote author=“The_undisputed”]Ами аз си мисля че няма смисъл ама аре да ми са посмейте малко и на мойто постижения щото като гледам тука кви култористи и силови трибоици си имате .... мани бегай  ...

Лег - 1 х 100
Тяга - 8 х 70 ( правя я от 3 седмици и не смея да качвам бързо кг не съм пробвал макс )
Клек - 1 х 75
Френско - 6 х 40
Биценпс - 8 х 40
Раменна преса пред главата - 4 х 60 ( правил съм и 8 х 60 но сега ми падна малко силата )
Скрипец пред гърди - 1 х 90
Набирания - 10 без тежест

на 19 години съм тренирам от година и половина без никакви химии и без добавки ( засега )
184 см висок
75 кг
110 - гръдна
37 см ръка
54 см бедро
прасец - незнам

абе това как може да е нормално ? тягата и гърдите такава разлика да имат ?!?(в тежестите става въпрос)

AR

21.11.06
11:44

[quote author=“Lucifer_”]и аз мисля че маховете във бодибилдинга нямат място!!!! а и честно казано филмчето е  мн лошо аз лично виждам само началото и кат я вдигнеш!!! сече кофти а и имам чувството че я изхвърляш някяк си...като щангистите !!! може и да греша от лошото качество !! на вас сече ли ви

ми да ти кажа точно пьк за мьртвата тяга има място!
според арнолд,(а и не само според него) тя е ключа кьм силата и пльтността на цялото тяло.:)
а освен това тия неща ги правя ведньж на месец,през останалото време си правя нормална мьртва тяга, с леки тежести...а иначе на клипчето не я мятам изведньж бе :) просто е правено с телефон,няма как да е добро;)

MO

22.11.06
11:02

[quote author=“ArnoldPl”][quote author=“Lucifer_”]и аз мисля че маховете във бодибилдинга нямат място!!!! а и честно казано филмчето е  мн лошо аз лично виждам само началото и кат я вдигнеш!!! сече кофти а и имам чувството че я изхвърляш някяк си...като щангистите !!! може и да греша от лошото качество !! на вас сече ли ви

ми да ти кажа точно пьк за мьртвата тяга има място!
според арнолд,(а и не само според него) тя е ключа кьм силата и пльтността на цялото тяло.:)
а освен това тия неща ги правя ведньж на месец,през останалото време си правя нормална мьртва тяга, с леки тежести...а иначе на клипчето не я мятам изведньж бе :) просто е правено с телефон,няма как да е добро;)

ArnoldPl силен си но внимавай с тягата -там стават най-лошите контузий да знаеш,и то точно в 1-те.

24.11.06
14:06

Постижения:
Лег - единица на 95кг
за бицепс крив лост - двойка на 50кг
мъртва тяга - 10ка на 80кг (единица не съм пробвал)
клек (крака не правя) но все пак - 6 на 70 кг :)

Данни:
години - 17 и 7 месеца :)
Висок - 1.85м
тегло - 78кг
ръка - 36 и малко (като пиех креатин - 37 )
гръдна обиколка - 115см
2 години и половина стаж, но с прекъсвания от по 4-5 месеца всяко лято..

24.11.06
16:18

Абе ти не си добре нещо как може на тягата да я праиш с толкова малко пък лега с повече кила  :shock:  :shock:
а и не само ти кви са тия уникати ?!?!? :shock:

MO

28.11.06
23:17

[quote author=“Ayo”]Абе ти не си добре нещо как може на тягата да я праиш с толкова малко пък лега с повече кила  :shock:  :shock:
а и не само ти кви са тия уникати ?!?!? :shock:

Всичко зависи от кръста на човек.Аз примерно нямам колан и повече от 110кг-ма за Тяга не смея да дърпам (засега ) ,кръста ми е лимитиращ фактор дори в клека ,и заради него спестявам поне 10-кг-ма работна тежест и оттам.

29.11.06
10:55

А и...човека си прави 10-ка на тяга, ако е за единица, сигурно ще вдигне 10~15 кила повечко, ама за к’во му е.  :)

AR

04.12.06
11:29

[quote author=“power_hammer”][quote author=“ArnoldPl”]Значи аз сьм на 17.
Тежа 82 кг
Висок сьм 1.89
Тренирам почти 3 години,
В разлини пероди от този стаж сьм стигал до следните постижения:
Клек:120кг(почти никога не го правя)
Тяга 175кг
Лег 150 кг-2 повторения но не до долу а 6-7 см преди гьрдите(не мога да пускам до долу,така сьм устроен явно)
Обиколката на рьката ми е 43см,на бедрото 58,грьдна 119.

Бачка ти си ми идол!Най-накрая някой дето си тренира здраво и си бере плодовете на труда , а не тия 14 годишни гъзове дето дигат 200кила 100 пъти с една ръка.

mersi :)

06.12.06
22:10

не се сдържах просто...На 85 кг и то при година и нещо стаж правел 12 клека с 150?! и не било много?! е за полуклек дори е малко да...  Друг пък Лег-а му два пъти колкото тягата. Трети дигал 150 ама не до долу, на 6-7 см...Някой Френското му колко Клека...Някакви мутанти с 120-140 гръден кош под 20 години..

момчета не се излагаите с тия абсурди. 

ПЪЛЕН КЛЕК е под паралела :!:
ПЪЛЕН ЛЕГ е до гърдите :!:
ТЯГА се прави до пода :!:

ако резултатите ви се водиха от правилната форма а не от егото ви, то нямаше да има такива изцепки.

MO

06.12.06
22:40

Rambo подозирам че за мен става дума с клека (просто аз съм ги написал 150 12 пъти )
Сега ще ти обясня (за сравнение виж лег-а и тягата и ми кажи дали се изхвърлям при тях )
Тренирам вече 2.5 години Бил съм 85кила преди година (не всъшност преди 10 месеца за справка виж по-назад в темата)
Преди 10 месеца правех 3-та серия  120кг-ма клек 10-12 пъти (Бедрото ми беше 64)
сега (тегло 92кг-ма  съм) правя следните серий (освен клек и,повдигане на пръсти и мъртва тяга с прави крака друго не правя защото нямам други уреди у нас)
Тренировката ми за крака (ще пиша и моментните серий  и кг-ми)
1серия -65кг-ма 10-12повторения
2серия-95-105кг-ма 10-12повторения
3серия-135кг-ма -10-12повторения
4серия140 -6-8повторения или ако не се чувствам 100% 125кг-ма -12повторения
5серия 95-кгма 10-12повторения
досега само веднъж съм слагал 150кг-ма и признавам че последните пъти не бяха чисти
,но темата е за максимални постижения ,а не за нагряващи серий.

07.12.06
11:05

[quote author=“RAMBO”]не се сдържах просто...На 85 кг и то при година и нещо стаж правел 12 клека с 150?! и не било много?! е за полуклек дори е малко да...  Друг пък Лег-а му два пъти колкото тягата. Трети дигал 150 ама не до долу, на 6-7 см...Някой Френското му колко Клека...Някакви мутанти с 120-140 гръден кош под 20 години..

момчета не се излагаите с тия абсурди. 

ПЪЛЕН КЛЕК е под паралела :!:
ПЪЛЕН ЛЕГ е до гърдите :!:
ТЯГА се прави до пода :!:

ако резултатите ви се водиха от правилната форма а не от егото ви, то нямаше да има такива изцепки.

Мани, няма смисъл.
Преди време обяснявах на някакъв 16 годишен, 65 кг с година и нещо стаж, че НЕ вдига 130 от лежанка, защото да правиш мост, да правиш 10 см амплитуда без да докосваш гърдите и да ти държат щангата през това време не се брои за вдигане.
А за баланса в развитието - редовно виждам хора, които за бицепс сгъват повече, отколкото си слагат на клек ;)

07.12.06
17:44

[quote author=“morphey”]Rambo подозирам че за мен става дума с клека (просто аз съм ги написал 150 12 пъти )
.

не става въпрос за тебе

07.12.06
18:19

незнам как ще ви прозвучи ама на мен пълния клек - максимално колкото
мога надолу ми е по-лесен от този за паралелно на земята краката  :?

MO

07.12.06
20:53

[quote author=“RAMBO”][quote author=“morphey”]Rambo подозирам че за мен става дума с клека (просто аз съм ги написал 150 12 пъти )
.

не става въпрос за тебе

Гузен негонен бяга :oops:  :wink:

08.12.06
11:13

[quote author=“Ayo”]незнам как ще ви прозвучи ама на мен пълния клек - максимално колкото

Странно или не..и аз така го чувствам.
При полуклек, усещам повече напрежение в колената някак си.

08.12.06
20:41

Yoda - Поздравление за клека! 200 кг - 2 ка си е сериозна тежест. Ти поне пишеш реалните си резултати, а не “псевдо” постижения като повечето момчета тука..

08.12.06
23:16

[quote author=“NRG52”][quote author=“Ayo”]незнам как ще ви прозвучи ама на мен пълния клек - максимално колкото

Странно или не..и аз така го чувствам.
При полуклек, усещам повече напрежение в колената някак си.

Еми това е нормално,защото в долно положение все едно “почиваш”.Така е с всички упражнения примерно тяга,като удряш щангата в земята е по-лесно отколкото да се спуска до  2-3 сантиметра над земята.Или пък с лега,когато правиш със щанга е по-лесно да я правиш до долу,отколото на 1 см от зърната примерно  :wink:

09.12.06
11:01

ZUM какво правиш ти бре тука за 2 седмици какви са тия кила  с по 15 отгоре и ако може сажи ми как за толкова малко време  4 см в гр обиколка  :shock:

09.12.06
11:13

[quote author=“FLY”]ZUM какво правиш ти бре тука за 2 седмици какви са тия кила  с по 15 отгоре и ако може сажи ми как за толкова малко време  4 см в гр обиколка  :shock:

Ако мислиш, че лъжа, ще ти доведа поне 3-ма човека, които могат да потвърдят, че толкова сам качил, а и на 55 правех 5, а 70 са 2 :) . А в тия 4 см. и аз се почудих  :shock: . Аз си мерих гръдната след тренировка за гръб и може би за това е толкова.
п.п. Не е за 2 седмици, а за 2 месеца ;) .

09.12.06
13:01

ок може да ти е силно упр  аз лично имам гр горе долу като твоита с 35 ръка-студена но немога да ги вдигна 70-3 пъти ,но все пак при всеки е различно а пък и аз не съм ниакво мерило

09.12.06
13:25

на мене гърдите са ми може би най-силната мускулна група.

13 години
лег-30 ама от скоро тренирам
свиване на дъмбел за бицепс-там го правя спокойно 5 пъти с 10кг(мощен бицепс имам)
Мътва тяга-не, щото ще стана джудже а сега съм 167 см

14.12.06
10:23

ZUM - какъв е смисъла да вдигаш 2х70 кила за бицепс, ако ги вдигаш като хамалин..само дето макара не ползваш.  :P

14.12.06
11:46

[quote author=“13_Godini_Fitnes_Boy”]
свиване на дъмбел за бицепс-там го правя спокойно 5 пъти с 10кг(мощен бицепс имам)
Мътва тяга-не, щото ще стана джудже а сега съм 167 см

:lol:  доста погрешна представа имаш за тягата

IN

14.12.06
21:40

Dare_Devil я се стегни бе човек как с твойта физика ще дигаш 100 кила 5-6 пъти...пффф стига сте пускали некви плоски лъжи че просто вече не знам... :wink: ...аз съм с подобни разбери като тебе:176 см 70 кила на 8-9% мазнини;36-7 ръце;115 гръдна като гърдите ми вървят доста добре и дигам чисти 8 пъти 80 кила...а ти дигаш с 20 кила отгоре така ли??

14.12.06
22:31

Интересно ми е защо над 50% от коментарите са “защо лъжеш и пишеш глупости”.
Нямам думи. Ама то сигурно и аз да постна какво вдигам ще ме питат с колко съм излъгал, въпреки, че тежестите биха били скромни...
Стегнете се, бе хора! Като лъже какво толкова, да си лъже, защо се джавкате така?! Пък може и да не лъже? Може да е як...
Тая тема за мен има една полза - кара ме да се смея...

15.12.06
15:11

[quote author=“marzipan”]Интересно ми е защо над 50% от коментарите са “защо лъжеш и пишеш глупости”.
Нямам думи. Ама то сигурно и аз да постна какво вдигам ще ме питат с колко съм излъгал, въпреки, че тежестите биха били скромни...
Стегнете се, бе хора! Като лъже какво толкова, да си лъже, защо се джавкате така?! Пък може и да не лъже? Може да е як...
Тая тема за мен има една полза - кара ме да се смея...

Много важно е и какво хората имат предвид под “вдигам”
Едно е да е пълният обхват и да  е направено бавно, а съвсем друго е с малко амплитуда.
Тук и никой не пише как прави упражнението и затова стават такива препирни

:wink:

DA

15.12.06
18:20

InDaHEad
не те лъжа ако ако искаш вярваи .но какво лошо има като ги вдигам ??а и няма смисъл да лъжа нали за това е тази тема за да се коментират постиженията а не за да пишем глупости

DU

15.12.06
18:24

InDaHEad Не лъже аз му паза няма лъжа

IN

15.12.06
18:33

Аха вие съседи ли сте бе :) ...е ок щом казваш значи е така :wink:

23.12.06
19:43

[quote author=“NRG52”]ZUM - какъв е смисъла да вдигаш 2х70 кила за бицепс, ако ги вдигаш като хамалин..само дето макара не ползваш.  :P

Не за бицепс, а за гърди - лежанка. И не е 2, а 3 ;) .
Малко късно видях поста затова сега отговарям  :oops:

KO

23.12.06
20:43

Леле, колко много лъжци! :)

А по принцип слага ли се лоста като се казва колко вдигам?

24.12.06
08:32

[quote author=“koisymazzz”]Леле, колко много лъжци! :)

А по принцип слага ли се лоста като се казва колко вдигам?

Не мноо ясно че не го смяташ кой ти смята лоста некфи си 20 кг  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1