25.10.05
22:24
Здравейте здравеняци :lol: 8) :wink: искам да попитам дали е вредна тренировката вечер защото тогава съм по-свободен или е добре следобяд наобяд сутрин примерно......та да ми разясните
Ами аз също си тренирам вечер,към 8-9 часа понеже през деня или съм в университета или на работа.Ами кофтито е,че след тренировка е добре да се нахраниш,апък ако това е късно вечер не е много добре и всички знаят защо.Лично за себе си предпочитам да тренирам в следобедните часове 14-15 часа,но за жалост нямам възможност.В периода за релеф е добре да се тренира в по ранните часове.Тогава обмяната на веществата е по-добра и това е благоприатно за този период.Това е общо взето философията,но начинът ни на живот определя и кога да тренираме.Жедлая ти успех и дано имаш възможност според желанието си да определиш кога да тренираш.
понеже съм 2ра смяна 1вия срок ми се налага да ходя след училище някъде към 8ч.разбира се и на мен ми се иска да ходя към 16ч ама не мога(поне до края на първия срок).засега не виждам проблеми:тренирам си пълноценно и даже качвам килограми :lol:
25.10.05
23:26
и аз тренирам към 20.00 часа но по принцип предпочитам към 15.00, но и така става :)
вечер не добре заради обмяната на веществата тогава тя е по бавна .. но пак аз да си кажа до сега винаги съм тренирал вечер и проблеми нямам :) такаче.. не от кой знае какво значение
Вредна :?: как ще е вредна бе човек аз преди си правех силови вечер и бях много доволен от резултатите
Аз най-обичам от 18:00 до към 19:00 и после следва голямото наяждане. /Така де, с мярка... нормално/ :lol:
Проблема на тренировката вечер е със сърцето,защото му трябват 3-4 часа,за да влезе в нормален ритъм след тренировка.И за това е трудно да се спи след тренировка.
тренировка вечер не е проблем.и аз тренирам в 7 някаде и нема проблемация :wink: :lol:
27.10.05
20:15
Аз също предпочитам да тренирам вечер към 18-19 часа. И смятам, че храненето след тренировка вечер не е проблем, защото отива в мускулите, които попиват всичко. Разбира се, без мазнотии и други глупости!