27.10.05
01:57
Значи по принцип вече съм изкарал 6 броя плочки но искам още маса в тях. В смисъл са доста релефни но искам да станат по-големи. На какви упражнения да наблегна че тея кормни в серии по >100 не само не действат а и се изморявам аз преди да се измори корема...
Това е проблем на доста хора,когато изкарат пресата се виждат някакви мижави плочки.Единственото спасение да правиш преси с тежест ,ама не 100 а 15-20 в серия.Молитва и коремни преси с тежест/диск/ на римско столче.Но не прекалявай не повече от 2 пъти седмично и в непоследователни дни
[quote author=”Миле”]Това е проблем на доста хора,когато изкарат пресата се виждат някакви мижави плочки.Единственото спасение да правиш преси с тежест ,ама не 100 а 15-20 в серия.Молитва и коремни преси с тежест/диск/ на римско столче.Но не прекалявай не повече от 2 пъти седмично и в непоследователни дни
мдам значи 2 пъти седмично..4 серии по 15тина повторения ли ? на 45 градуса надолу такова нали ? :)
да ама по 20 повторения. :wink:
27.10.05
19:54
Аз доста подобрих обема на плочките: повдигане на краката от вис 3-4 серии с по 16-18 повторения и римски стол ама по дигнат пак такива упржниния и серии. Ако ти са малко повторенията сложи тежести
27.10.05
19:55
ааа и аз ги правя така ама се колебая дали да се отпускам до долу или не .. компитентно мнение моля ? :D абе с кви дискове правите аз с 15кг си ги правя най-спокойно и не са изморявам мн .. а по-големите дискове малко смешно седят кат си ги ръгна на корема :lol:
Присъединавам се към Миле но Ванишър не съм сигурен че при отрицателен енергиен баланс щеможеш да ги уголемиш това се прави през основния после като изчистиш ще са факт по големите и съответно по релефно-изглеждащи плочки
27.10.05
22:20
[quote author=“valaraukarky”]ааа и аз ги правя така ама се колебая дали да се отпускам до долу или не :lol:
трябва да отпускаш малко преди да спреш да усещаш напрежение в мускула